Cok karisigim yardin edin lutfen

Aslında aynı şeyleri söylüyor gibiyiz.. genelde erkek bayanı çanta da keklik gibi görüyor, bu durum davranışlarına da yansıyınca karşılıklı olarak saygı sevgi azalıyor...

Kartımı almıştı kavga ettik bende iptal ettim barışınca da bi gerekçe söyledim vs şimdi çek ver diyo Para yi bende dursun sen harcarsın ki harcıyorum az az
ayy o ne karısıyo ister harcarım ister biriktiririm benim param değil mi deseydiniz ya.
bide nasıl dicem diyorsunuz pess allah aşkına
bu kadar gözünüz kör olmasın ya
al paranı o adamdan daha çok beklersin evlenmeyi de

Ayrılalım diyorum diyen siz değil miydiniz?
Kızınca diyoruz ama her seferinde değil bi kac kez dedik.tabi ayrilamiyoruz
Bizde bu yüzden aynı evde yaşayıp görelim istedik evlilik sorumluluğunu alabilcekmiyiz diye ınş mutlu sonla biter ben çok baglandım üstü ne çok dustim bundan yoruluyorum ve bazen bunaldigini hissediyorum oda seviyo ewt ilgili ewt fakat ya bi gun biterse ben naparim diye bunalima girdim bu ara

İnşsllah mutlu biter...evlilik sorumluluğu alabilecekmiyiz bunu yaşayıp görmek için aynı evde yaşamaya karar verdiniz ama ayrılırsanız bunun sorumluluğunu kim alacak hiç düşündünüz mü? İnşallah bunu da yaşayıp görmek zorunda kalmazsınız.

öyle şeyler düşünme düşündükçe anı yaşayıp mutlu olamazsın.Erkek bu üstüne çok gitme yani ilgiden boğma onlar bizler gibi her dk ilgi istemiyor fazla fedakarlık yapma. sana bi şey sorucam dürüstce cevap ver en azından kendine ?

seni kaybetmekten korkuyor mu?

Evlenir misiniz bilemem ama ilişkilerde bir problem olduğunda çözümü sürekli ayrılıkta bulmak hoşuma gitmiyor benim. Birbirini seven insanlar orta yol bulur bir şekilde diye düşünüyorum. Bulunmayınca ayrılık oluyor zaten. Ama böyle sürekli ayrılalım yok olmuyor barışalım işin ciddiyeti kalmıyor. Para konusunda eğer ilişkiniz biterse o kadar süre sana baktım ona say deyip vermeyebilir de. Erkekler her şeyi yapabilir

Ah be güzelim ,çalışırsam "sosyal hayatımız kalmaz" demişsin ama zaten birlikte paylastiginiz sosyal hayatınız olmadığı gibi yüzünü gordugun tek insan neredeyse bu adam olmus!!Adamın hiçbir arkadaşı ile tanışmış olmaman sence de tuhaf değil mi?!

Ben sürekli şüpheci ve sorgular oldum onu bi kaç yalanını yakaladım ve emrivaki habersiz içmeye gidip söylemedi gittiği yerde burdayım dedi yani o istediği zaman istediğini yapabiliyor bende o an tepki veriyorum ve şüpheci sorgulayıcı biri oldm ben aynı ni yapamıyorum mesela onun.gibi

Sizce bu anlattığınız durumlara göre bu adam evlilik sorumluluğunu alabilecek mi? Siz sürekli ondan şüphelenip sorgulamak zorunda mı kalacaksınız?

çok.psikolojim bozuldu bu ara yaptıkları yüzünden şüpheci sorgular oldum madem ben düzgün davranıyorum senin de yaptıklarından rahatsız olup bu psikolojiye giriyorum desemde artık önüne geçemiyorum halimin

Bu adam seni oyalıyor... Nokta

Ohoo hemen eve cikmissin ne acele.
Daha 2 sene var diyor bide. Parayı da vermissin. İşin zor

Güzelim bu adamın niyeti "evlilik hayatina uyum sağlayıp saglamadiginizi görmek " değil ....oyle olsa arkadaşları ile ,ailesi ile tanıştırirdı seni . Adam sana aşık değil demiyorum bak ! Ama birlikte olduğunuza dair hiçbir iz emare yok onun hayatında..Yarın birlikte oturduğunuz evi kapatsa gelecek ay söz ,yaza başkası ile düğün yapsa açıkçası ben sasirmam

Ewt çok üstüne düşüp çok belli ettim kaybetmekten korkuyormu belki hayır belki evet cunki ayrılamıyoruz ama şunu seziyorum bu ara çok sorgular gibi konuşuyorum ben de bu halimden memnun değilim bitebilir belkide

Ewt uyum sagliycakmiyiz diyo şimdi bende bi kadin olark sorguluyorum kimse bilmiyor aileme erken diyo soylemek icin nasıl oluyo somut bisey diyorum somut ışte beraberiz diyor çok kelime oyunu yapiyo

Aileniz yok mu neden beraber yaşıyorsunuz?Cinsellik var mı?Bu çok önemli çünkü adam bana pek güven vermedi nedense.Ne demek 1 yıl mi olur 2 yıl mi bilemem.Size tabi ki evlenecem diyecek hayır gönül eglendiriyorum demez ki iyi düşünün tavırlarına bakın anlarsınız zaten ve en önemlisi çalışın eve tıkılıp kalmayın çok pişman olursunuz ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…