Cok karisigim yardin edin lutfen

Ailene taşınsan
Resmen ceptesin adam için
Paranı bile çar çur edeceğini düşünüp elinden alan biri
Nasıl bir ilişki çok tuhaf

Aynı şeyi söylüyoruz, koşulsuz güvenmesin, ise dönsün..
Ama 10 binim de 10 binim diye para istemek kendini su durumda garip.

Güvenmediğiniz kişiye ve ilişkiye neden devam
Ben sana göre yaşıyorum sorumluluklarımı biliyorum herşey için zaman gerekiyo ve para ic8nde Ben de daha istiyor

Paramı vermedim kartım ondaydı şu an para bende istiyo çek ver diyo bende durcak güveniyorum ya bitirirse bi gun iade eder vicdanli ama insan oğlu bu lütfen anlayın benide onada haksızlık etmek.degil kendime de çıkmazda olmak kötü böyle durumlarda vermesen güvenmiyorum oluyo versem başka

Ya 7 aydır tanıdığınız adama neden birikmiş paranızdan bahsettiniz ben onu anlamadım. Yani bursum var ya da ailem aylık gönderiyor gibi bir şey söyleseydiniz. O parayı harcamadan rahat etmez siz de üstüne soğuk su içersiniz. Ayrılınca da bugüne kadar sana baktığıma say der. Ailenize falan mi gönderseniz sizin için tutsun parayı, acil lazım oldu verdim dersiniz . Üstüne yatacaksada aileniz yatsın üç günlük adam yatacağına

E doğru. Güveniyorsanız verin
Güvenmiyorsanız terkedin.
Açıkçası bahsi geçen para da çok büyük bir meblağ değil.
Bir kaç ay çalışmasanız, zaten adam sizin bu miktarda masrafinizi cekmis oluyor.
Ama sizden parayı isteme sebebi ve sizi zorunda bırakması çok çirkin..
Ama zaten balık baştan kokuyor, 3 gunde bir ayrılalım dediginiz adamla aynı evde yaşıyor ve eline bakıyorsunuz.

aceleniz ne neden aynı evi paylasıorsunuz artı adam bitti dese neyapacaksnz neyine güvendiniz 10 bin verdiniz henüz hiçbişeynz degl

Ama sen harcarsın ver bende dursun demesi daha garip. Açık açık ev giderleri için aldım desin anlarım da... Benim param sırf harcarım diye niye bi başkasında dursun ki?

Ama sen harcarsın ver bende dursun demesi daha garip. Açık açık ev giderleri için aldım desin anlarım da... Benim param sırf harcarım diye niye bi başkasında dursun ki?
Bende diyorum ışte bende birikim yapıp tutabiliyorum arada harcıyorum ordan ben sana harclik veriyorum birikimi niye harcıyosun diyo

Parani niye verdin birikimse sen biriktirseydin? Adamin bu parayi harcamadigini veya ayrilinca sana verecegini ne biliyorsun? 3-4 ayda nasil bu ladar guvenebildin?
Soruna cevap: tabi ki calis ama maasini bu adama yedirme

ben bu 1. şıkkınıza katılmıyorum bizde kocamla 1 buçuk sene aynı evde yaşadık çok da iyiyiz.Evin içinde insan farklı oluyor bunu hepimiz biliyoruz evlenmeden önce öyle cafelerde oturup çiftler birbirlerini ne yazık ki taniyamadan evlenip kocamın şu özellikleri varmış diyip burda konu açıyorlar

Ne güzel, mutluluğunuz daim olsun inşallah. Benim yazdıklarıma dikkat ederseniz GENELLİKLE bu birlikteliklerin sonu hüsranla bitiyor demiştim. Ben çevremde gördüklerimle duyduklarımla yola çıkarak böyle bi genelleme yaptım. Tabi ki mutlu devam edenler de vardır ama mutsuz olup ayrılanlar çoğunlukta ne yazık ki. Bu benim gözlemim ve düşüncem. Sizin görüşünüze de saygı duyarım.

bende sizin yazdıklarınıza saygı duyuyorum maalesef o şekilde olanlar da var benim fikrimce nedeni aynı evde yaşamanın sorumluluğunu almaktan çok fedakarlık yapmak hemde fazlasıyla ve saygıyı yitirmeleri
birde erkeğin nasılsa aynı evde yaşıyoruz evlenmeye gerek olmadığını düşünmesi yani niyetinin ciddiyetligini kaybetmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…