• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam canımı sıkıyor

Zihniyete bak yaaa 🤮🤮
abla kardeşe yakıştırdığınız sıfata bak sevgili gibiler … gerçekten sınırınız yok ya
İlgilenmiyorken iyi ilgileniyorken abla kardeş birbiriyle sevgili pesssssss 😒
Ne alaka kadın öyle bir şey mi demiş ? Kaç tanemizin kardeşi ile ilgili telefonunda dosyası var? Bu kadının da yeni çocuğu olmuş. Eşinden ilgi alaka beklemesi ,birlikte bir şeyler yapması hakkı değil mi? Niye evlendi o zaman? Kardeş de bir yere kadar. Rahat dursaydı. Gorumcesinin saçma sapan tercihleri yüzünden kadın neden kendi evliliğinde mutsuzluk yaşasın? Konu sahibi sonuna kadar haklı. Her şeyin bir sınırı ve çizgisi olur. miniminimom miniminimom çok haklısın kardeşim. Eşinle çok ciddi konuşman gerek. Hatta resti cek. Ya kardeşin ya ben de. Ya kendine çeki düzen versin ya da çok sevdiği kardeşi ile yaşasın.

Son düzenleme:
peki ablasıyla ilgilenirken beni ihmal etmesi geçici bi durum mudur ? evet 5 aylık bebeğimiz var
kusura bakmayın da SAF eşiniz bilmiyor
ablası boşanıp yeni birini bulduğu gibi kardeşine sırtını dönecek hep o adamla olacak
böyle kendi ailesini ihmal etmeye devam etsin bakalım

uzaklaşın ondan bu konuyu çok düşünmeyin
trip vs atmayın cinsel açıdan da uzak durmayın sadece bu konuyu konuşmayıp odağınızı değiştirin
anlasın uzak kırgın olduğunuzu bakalım ne olacak?

Ne yapacaksın bu kocayı cidden her hafta göndermişsin bir de ikinci gidişinde resti çekerdim yuh artık. Ne münasebet

Eşiniz esnafmış iş yerini nasıl bırakıp gidiyor sıklıkla esnaflar iş yerini bırakıp il dışına gitmeyi aynı şehirde başka mahalleye zor giderler.

Aynen.

Esnafların doğru düzgün tatilleri bile olmuyor.
şimdi konu sahibi bana bırakıyor veya ortağına derse hiç şaşırmam :)
ortağına bırakıyorsa vayy haline iflas eder yakında

iyice düğüm olursunuz. Çözüme ulaşması için üstü örtülen sorun yeni filizler verir.

Kardeşini öne sürme ama daha çok o tarafa itersin.

Bunların anne babaları nerde?
Anne babanın da işine geliyordur kesin. Benim gördüğüm hikayelerde boşanıp aile evine dönen bu profil görümcenin işi genelde yaşadığı hayatı karşılamıyor. Çocuğun baba özlemi, masrafları falan da hep dayı tarafından karşılanıyor. Hatta çoğu zaman anneler buna ön ayak oluyor.

Konu sahibi ceza almış yazamayacak ama okursa diye yazıyorum ben hiç düzeldiğini görmedim bu tarz durumların. Bence direkt kardeşini suçlamadan eşinizle konuşun ama düzelmezse diye de kendiniz ve bebeğiniz için bir birikim yapın. Bir gün canınıza tak ederse kendinize yeni bir hayat kurmak için ilk etapta güvenceniz olsun. Umarım durum düzelir.

Konu sahibi çok haklısınız hissettiklerinde.Hem "sevgili gibi" ifadesi de cuk oturmuş.Lütfen sert bir şekilde restinizi çekin,silkeleyin şu adamı!Bu arada gerçekten burada kaostan beslenen bir cemaat var.Artik iyice kabak tadı vermeye başladılar.
aynen öyle onlar yüzünden ceza yedim doğru düzgün derdimizi de anlatamaz olduk

Yahu insan kardeşi kardeşten kıskanmamalı ya. Bu kadar da değil artık.
Düşünceleriniz çok kirli. Hiç hoş değil.

kıskanmak ? yani bu anlattıklarım size normal mi geliyor ?
Tamam değil ne yapacaksınız peki

Boşanmak istemiyorsunuz belli ki
Görmezden gelseniz hoşlarına gider

Muhtemelen görümceniz başka koca bulur ondan da çocuk yapar
yani burda yazıldı size durumun normal olmadığı

Bütün sorunun eşinizde olduğu
Ayrılmadığınız sürece nasıl çözülecek🤔

Tamam değil ne yapacaksınız peki

Boşanmak istemiyorsunuz belli ki
Görmezden gelseniz hoşlarına gider

Muhtemelen görümceniz başka koca bulur ondan da çocuk yapar
yani burda yazıldı size durumun normal olmadığı

Bütün sorunun eşinizde olduğu
Ayrılmadığınız sürece nasıl çözülecek🤔
bende onun için yazdım zaten buraya çözüm aramak için buradaki fikirleri önemsiyorum

kıskanmak ? yani bu anlattıklarım size normal mi geliyor ?
Bana garip gelen kardeşi ve yeğenleriyle ilgilenmesi değil. Sizinle ilgilenmemesi. Yani zannettiğiniz gibi size olan ilgisizliğinin sebebi kardeşine olan ilgisi değil. Adam size ilgisizse yapacak bir şey yok. Kardeşiyle ilgilenmese bile sizi sallamaz o adam. Bir insanın eşiyle olan ilişkisi farklıdır,kardeşiyle olan ilişkisi farklıdır. Aynı anda ikisiyle birden ilgilenebilir,canı isterse tabii. Adamın canı sizinle ilglenmek istemiyorsa bunun sorumlusu kardeşi veya ona gösterdiği ilgi değildir. gelince okursunuz,umarım da anlarsınız ne demek istediğimi

Eşiniz ve ailesi yanlış yolda. Ablası yanlış tercihler yaptıysa kardeşinin bunu düzeltmesi mümkğn mğ? Sözde yeğenleri için yapıyordur. Çok gereksiz ilgi alaka sanki kadın ölümcül hastaşıga yakalandı . Düşünmeden evlenip boşanıyor anladıgım kadarıyla bunlar onun tercihi. Siz asla aama asla cekmek zorunda değilsiniz. Konusun eşinizle resti çekin bence . Ben olsam öyle yaparım.madem oyle yasasaymıs ablasıyla ne diye evlenmiş

Ucundan kıyısından benzer bir durum yaşamayanlar sizi kesinlikle anlayamaz.

Eşiniz ablasına öncesinde mesafeliymiş. Belki de kendi aklınca düşündü ki; eğer ben ablamla ilgilenseydim, 2.evliliği yapmazdı. Kendini sorumlu tutuyor bence.

Bu sebepten sizi ihmal etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Çok üzgünüm ama ablasının hayatı eşiyle iyileşmediği sürece, eşinizin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Bu durumu en iyi şekilde açıklamaya çalışsanız bile, kıskanç ve kötü niyetli olarak mimleneceksiniz.

Ucundan kıyısından benzer bir durum yaşamayanlar sizi kesinlikle anlayamaz.

Eşiniz ablasına öncesinde mesafeliymiş. Belki de kendi aklınca düşündü ki; eğer ben ablamla ilgilenseydim, 2.evliliği yapmazdı. Kendini sorumlu tutuyor bence.

Bu sebepten sizi ihmal etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Çok üzgünüm ama ablasının hayatı eşiyle iyileşmediği sürece, eşinizin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Bu durumu en iyi şekilde açıklamaya çalışsanız bile, kıskanç ve kötü niyetli olarak mimleneceksiniz.
kesinlikle öyle hep dua ediyorum eşiyle arası iyi olsun da eşimin peşini bıraksın diye daha dogrusu ayarında bi abla kardeş ilişkisi olsun

Back
X