• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok hassas bir mevzu... Yardım edin

Çektiğimi Allah bile bilmiyor yoksa oda bana acırdı diyicek kadar berbat ve şuursuz durumdasın...karşı tarafın tek bir olmulu yönünü bile yazmamışsın..sayfalarca kötüleyip,olumsuz taraflarını yazmışsın..ne saflığı kalmış,ne gerizekalılığı..yalancı,düzembaz,sahtekar,iş hayatında merhameti olmayan,aynı anda 3 kız var hayatımda diye hava basan,görücüye giden,salağın önde gideni gibi bir sürü mesnetsiz laf..ya madem böyle ne diye acı çekiyosun ..bu ızdırap niye? ayrıl..daha genceciksiniz ikinizde..bileğini bile jiletlemiş haspam..durulurmu bununla daha? böyleleri karısınıda doğrar ilerde bi sinir harbinde..leyla mı oldun anlamadım ki..yazdığın onca olumsuz berbat şeyden sonra akıl danıştığın bizlerden herhalde düzelir,suyundan git,iyidir aslında,sabret evlen onunla filan diyiceğimizi düşünmedin herhalde..yol ver güzelim...çek bi çizgi..en fazla 15 gün sürer ayrılık acın..(çok aşıksan )..kimler unutulmadı,nelere alışılmadı ki...

ben en çok doktorun psikotik tehşisine takıldım..
benim yegenime de bu teşhisi koydular.. yıllardır bi gariplik vardı zaten ergenlik çağında çoğaldı. ailesinin gitmediği doktor hastane kalmadı en sonunda hastaneye yatırıldı ve ilaçlarla devam ediyor tedavisi..
bu yıllar boyunca yaşadıklarımızı bi Allah bilir ablam çocuğunun bu halini uzun süre kabul etmedi yakıştıramadı (sen de konduramıyorsun anladığım kadarıyla) ve bu süreç iyice uzadı ablamında psikolojisi bozuldu..
uzatmak istemiyorum demek istediğim şu, eger hastaysa düzelmesini bekleme bu çoook uzun bi süreç hadi ablam çocuğu için katlanır annedir peki senin ne mecburiyetin var. yakınlaşmışsın çok kötü bişey mi sevmek sevdiğine dokunmak kötü birşey değil toplumun kınadığı tek gecelik ilişkiler yasak ilişkiler sapkınlıklar falan.. sen sevgilinle yaşamışsın takılma bunlara ki zaten digerlerini yaşamış bile olsan hiçbiri ona sabretmen için neden olamaz..
sana yaptığı tehditler kendine zarar vermeler hep bu hastalıktan ötürü. Allah göstermesin nerdeyse eniştemle birbirlerini öldürüyorlardı en son hastaneye yatırdılar. diger yandan düşünüyorumda yeğenim öyle tatlı bir çocuk ki hala onu çok seviyoruz ama malesef bu hastalık onu yiyip bitirdi. sabredicez çünkü o bizim canımız.. doktorun dediği 15-20 yıl belki düzelir ...
senin bu kadar zamanın varmı..??
peki sen niçin uğraşıyorsun.. ??
yaşayacak güzel günlerin var.. güçlü ol..

canım ne yazık ki insanların huyu değişmiyor.yol yakın ken dönmelisin.birbirinizden oldukça farklısınız kendini harcama.daha çok gençsin önününde koskocaman bir hayat ve daha nice yaşanacak güzel şeylerin var.başarılar mutluluklar seninle olsunyerimseniben

Vazgeçemeyeceğinimi düşünüyorsun?.Yabancı Bir söz vardır.Mezarlıklar vazgeçilemeyecek insanlarla dolu diye.

Gönder....:mymeka:

aranızdaki farkı belirtmişsin güzelce anlatmışssın artıları o kadar az ki...eksi artı dengesizliğini buradan okuyup tarafsızca dusunmenı onerırım..kımın eşi nişanlısı zaten evlilik öncesi ilgisi alakasını eksik ederki..tabiki gelecek gidecek yanına..bence sil at bu sayfayı bir süre kafanı topaarla anlaşabileceğin insanlar varken bir ömür kafa patlatacağın,üzüleceğin bir hayatı seçiyorsanda kendine edersin

ya canını sokakta mı buldun yada annen baban seni üzülesin diye mi yetiştirdi?senin için sen önemli değilmisin? bazı kadınlar ne kadar da acı çekmeye razı ne kadar ada acı çekmeyi istiyor ,direniyor?anlamıyorum..çocuk zaten sana yapacağını defalarca yapmış..seni sevmediğini sözleri ile dğeil ama davranışları ile göstermiş.eeeeeeeeeeee..bundan sonrada güle güle demek düşer sana bence..sen bu kadar çekmeye mecbur değilsin ki?kendini mecbur mu hissediyorsun?neden mecbursun?anası babası onun kahrını çeksin..böyle insanlara iyilik etmeye gelemez..ayoll kendi kıymetinizi bilin ve bazen kendinizi başkalarından üstün tutun ,tutun ki böyle durumlarda çekip gidebilesiniz

öncelikle şunu söylemek isterim, bir insanın karakterini asla değiştiremezssin.. ewt insan hata yapar onun farkına varır ve onu düzelte bilir.. ama bu çocuğun karakteri bu ! onu asla değiştiremezssin o da değiştiremez !
yaptığı davranışlar ona göre doğrudur ama sana göre kabul edilemeyecek, hazmedilmeyecek şeylerdir.. (kör de kendinden bilir) Cnm ufak bi problem olsa üzüntün 15 ay sürmez.. ufak problemler hemen çözümlenir, içinde de böle sıkıntılar olmazdı.. Seni yönlendirmek gbi olmasın ama ona karşı içinde aşırı bir sevgi yoksa gönder gitsinn.. daha çok hırpalanmadan daha çok bağlanmadan . . . Sonradan başını taşlara vurmada aman !

bi müddet intihar ederim seviyorum senin için ölürüm der ama emin ol anlattıklarına göre sensiz de yapabilir.. davul bile dengi dengine canım benimm..
herşey istediğin gibi olsunsevgiler..

okulda bileğini jiletledi

????? boyle bır cocukla mı cıkıyorsun, sen de onun gıbıysen sorun yok ama oyle degıl gıbı anlatıyorsun
boyle cocuktan bana göre koca olmaz ben yapamam yani senı bılemem.
:delphin:

:oklava:hala kendini düşünebilen biri daha da konuşup canını sıkmayayımmış,msn den çıktı diyecek başka şeyi yokmuş.ya benim hayatımı mahvetmiş hayallerimi yıkmış nsıl salıveriym gitsin, o da çekmeli cezasını ödün vererek etrafından yerinden...ödeşmeden bu yara kanar durur,ben biliyorum şans yok bende şans,hayatım bir kaos,herşeyim offffff.:delphin: ne aile hayatımda buldum tam mutluluğu ne aşk hayatında ne okul hayatında neden herkesinki gibi bir hayatım yok benim senağlama keşke zamanı geri getirebilsem,keşke... beni motive ettiniz sanki elinizle yüreğime dokundunuz öyle bir sıcacık dokunuş ki bu belki de çok çaresizlikten yalnızlıktan ama ne olursa olsun kıymetli.zamana bırakacağım en azından ekonomik gücüm mantığım sağlamlaşsın objektif olabileyim ama kafamdaki taşların netleşmesine gerçekten yardımcı oldunuz,yaşanmış böyle karakterde biriyle evlenmiş biri var mı acaba psikoz hastasıyla onu da bilmek öğrenmek isterdim.

ne yani sen şimdi intikam peşindemisin?
hem diyorsun ki hayatımı maffetti hemde sen kendi hayatını maffediyorsun,zamanını boşa harcıyorsun.sonra başına daha kötü işler açılır.uğraşmaya değmez.aslında 1. olumsuzluğu yapınca sen yol verecektin..zaman kıymetlidir

insan sevdiğini aldatmaz aldattığı yatağındaki sadece bir maceradır aldattığı kişiyse sadece aldanandır
şu sözü hiç unutmadım unutmam;
aldatan aslında aldanandır

sizin ki alışkanlıktan öte olan bir ilişki değil bence ne sevgi var ne saygı sanmaki bu dünyada başka seni sevecek sana hak ettiğin değeri verecek adam kalmadı eğer sen kendi değerini bilir ve ondan uzaklaşırsan seni gerçekten hak edenle bir gün karşılaşırsın yok ben onsuz yapamam dersen hayatının en büyük hatasını yapmış olur ve belkide ileride çocuğunla bir başına kalırsın inan bana öylesi daha zor, olmıyacak olanı zorlanamanın bi anlamı yok atalarımız ne güzel söylemiş balık baştan kokar diye bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider bunun lamı cimi yok arkadaşım koy ver gitsin..... nokta

canım benim ya sen sorduklarının cevabını zaten kendin vermişsin bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yok intikamı falan boşver hiç uğraşma kendini kurtarmana bak yoksa ileride o kadar pişman olusun ki unutamam falan diyede asla düşünme öylede bir unutuluyorki seni üzen bir insanı niye unutamayasınki boşver gitsin ya yaşamana bak kendini düşün kimseyi düşünme hayay güzelliklerle dolu güzel insanlarla dolu ve seninde karşına böyle bir insan çıkacaktır merak etme ve o zamanda bu geçerdiğin sıkıntılı günler için kendine kızacaksın niye değmeyen bir insan için canımı sıktım diye emin ol böyle düşüneceksin bana güven

intikam değil kesinlikle öyle düşünmeyin, canım yandığı için kendime acıyorumsenağlama:Saruboceq::1no2: yoksa intikam kin gibi duygular bana ters dışardan öyle göründü belki ama gerçekten değil, şu bana yanlış geliyor yaptıkları hiç yoktan yanına kalmamalı en azından görsün hissetsin acımı bu bile düşünmesi hissetmesi yüreğiyle sızlaması içi bu değildir intikam.:teselli: bugün geçmiş karşıma nette konuştuk şey dedi, bugün artık dananın kuyruğu kopsun ayrılmak istemiyorum da eskiye sünger çek elimi tut hatamı anladım, ya bu kaçıncı hatamı anladım neden inanayım insanlar değişmez derler.sanki sırf geçmişe sünger çekmek çözecek işi,yani yaptıklarımı bırak yanıma kar diyor unut diyor ben bezden miyim etten mi nasıl çekeyim, diyelim çektim sorun o değil ki yanlış giden tutumları karakteri vs.bunların çaresi bu mu hayır.istanbulda kursa gitmesine karşı çıktım gözümden uzak diye biliyorum tutuştu ondan güven bana moduna girdi aklınca o önemli kurs diye aradan çıkaracak güven sağlayıp ne akıllanması inanmıyorum var mı eşi bir hatasını değişik olan durumunu değiştim diyip değiştiren örnek verebilir misiniz?

Ben mühendislik 2.sınıfı okumaktayım.16 aydır birlikte olduğum birisinden bahsedip bu içimi kanatan günlerimi zehir eden konuda gerçekten derin yaşanmış ciddi düşüncelerinizi bekliyorum.Tüm dediklerinizi kanımla canımla okuyacağım.Benim günlerimi mahveden bir sorunum var.Öyle sıkıntılıyım ki ne yapacağımı neyin doğru olacağını bilmiyorum.nice zaman ayrılmaya kalkıp hala yanlış karar vermekten korkuyorum.lütfen yüreğinizle okuyun.ben çağdaş yenilikçi düşünceli bir o kadar da yaşıtlarımdan olgunum,zannetmeyin ki bunlar objektif bir değerlendirme değil duyup gördüğüm herşeyin bir harmanı.fakat nişanlanmayı düşünen karşı tarafın (diyorum çünkü sevgili terimi hoşuma gitmiyor) bana uymadığını gördüğüm nice özelliği var.bunları sayarken ne olur tecrübelerinizden bilgiler verin evlilerin yardımları benim için altın değerinde.ilk 3 ay ben onun dürüst olduğuna inanmıştım ama sonraları herşey ortaya çıktı yalan üstüne yalan ve yalan yeminler saçma yalanlar,karakteri yok bir dediğini yarın başka şekilde der tutarsız,haklı olsun haksız olsun üste çıkmaya çalışır bense ona herşeyin nedenini niçinini anlatırım gene de bir şeyi ilkinde asla anlamaz, sonra anladım der fakat bir ay sonra gene aynı mevzu olduğunda anladım diyerek geçiştirmiş olduğunu anlarım.aile yapımız zıt onlar biraz daha kırsal biz biraz daha yenilikçiyiz.annesine çok düşkün 22 yaşında kendisi ve annesi hergün 3 defa arar, annesi onun gözünde melektir ben her insanın hatasının olabileceğine inanırım ama o inanmaz.ilk aylarda bir kızla msn de yakalamıştım ya ayrılırsak diye yedekmiş geçen gün zor itiraf etti,sonra köyde görücüyle görüştü beni kandırarak ailemin zoruyla diyerek,bir yandan da seni seviyorum ölüyorumlar sürekli ilgi alaka yeminler kendimi öldürürümler.bense ona hiç birşey yapmadım sabretmekten başka.yazın arkadaşına 3 kızla çıkıyorum diye yalan atmış ve o yaz okulda bileğini jiletledi sırf ayrılmayalım diye.ben ağlarım dertlenirim o umursamazdır uykum var der gider,bir mesele olur umursamaz, sorun çıkarıyorsun der,yolda giderken boyna kızlara bakar göz ucuyla kaç kere kavga ettik,bakmıyorum diyor,bir diğer yandan tatlı dilli ne istesem yapar nereye ne an gel desem koşar gelir,bir hatası olur anlatırım asla kabul etmez hemen bahaneler bulur uzatır konuyu bir defa tmm diyip kenara çekilmemiştir,çıldırıyorum.artık.hiçbir erkeğe güvenim artık yoktur,yalnız kalmaktan demeyeyim ama alışkanlıktan sarsılmaktan korkuyorum,çünkü artık öyle ahım şahım bir sevgim de kalmadı,desem ki ayrıldım yıllar sonra biri kalbimi çalmaya uğraşıyor tekrar sıkıntı çekmek istemem bu yüzden çektiklerimi kar sayıp devam mı etmeliyim,ya da diğer fikir kimseyi artık hayatıma sokmamak defteri kapamak mıdır?iki lafından biri yalan abartı olunca güvenin g si kalmadı, yüzü bile bazen numaracı köylü kurnazı tiksindirici geliyor.biliyorum mükemmeliyetçi yapım var asla mutlu olamam ama bunlar bir gün geçer mi,düzelir mi 15 ay düzelmeyen insan, salaklığına versem az öyle de bir yanı var düz yanı,geçerse diyorum offffffff.iş konusunda hayat konusunda kurnaz ve acımasızdır merhamet yoktur onda.bir konuşma sırasında bir şeyi ilkinde anlamaz zekilik açısından,deyim kullanırım manasını bilmez, lafımın altından laf sokar ufak aklınca(çünkü çok basitleşiyor mantıksızlaşıyor),iyi laf desem çarpıtır kötü anlar. bir yandan da çocukları çok sever hayvanlara işkence etmekten zevk duyar,tükürür hayvanlara,içinde önleyemediği kin varmış,elektriği yakar umarsızca,anlatırım kötü bu yaptığın derim ev sahibinin derdi sana mı düştü der insanlığı düşünmez öğrenci evinde kalıyor.bunların çekilmezliğini yaşarken yaptığı fedakarlıklara kıyamıyorum mesela istanbuldan hemen gel desem ctesi hemen gelir 3 saatlik yol,bir dediğimi iki etmez, ilgili gibi davranır kıskanır,ailesine beni anlatır evlenmek istiyorum diye ailesi bana slm gönderir telden.çocuk gibi ve hiç görmüş geçirmişliği yok hayatı düşünceleri kıt.uzun uzadıya önemli bir konuyu tartışmadan konuşamayız ya saçma bir laf eder ya dediğimi anlamaz,zekamız arasında uçurum var o da aynı bölümü okuyor ama gece gündüz çalışmayla benim seviyemde.kekemeliği de vardı eziklikten mi diyorum,inanın kafam kazan bense perişan.psikiyatra gitti psikotik bozukluk demiş ilaç vermiş ama ben her anormalliğe hastalık demelerinden yana değilim, ilaç aldı da ne oldu hiç,bunlar karaktersizlik ve yetişmeyle kanla tohumla alakalı değil mi?gecenin 3 ü bunları yazıyorum ne okuluma özen verebiliyorum ne kendime bıktım.ilerisi nasıl olur düzelir mi gençlikten mi çocukluktan mı neden bunlar yalvarırım size yanıt verin NE OLUR ÇAREM KALMADI KALMADI..........

bence kusra bakma ama bir an once kacarak uzaklas o cocugun yanindan delikafadulden

bileklerini jiletleyen insandan hic birsey bekleme gelecege donuk, yazacak cok sey var ama isin ozu KAC bebegim kaydirigubbakcemile4 cok citdiyim

sen ne yapman gerektiğini biliyorda suçluluk duygusundan yapamıyormuş gibisin..
yoksa bana uymaz der bırakırdın..günah çıkarır gbi,kendini savunur gibi detay yazmışsın..
bırak kendi zeka seviyesine göre,kültürüne göre birini bul..daha rahat edersin..
bunların hepsi palavra aslında..senin sevmeye ihtiyacın var..

intikam değil kesinlikle öyle düşünmeyin, canım yandığı için kendime acıyorumsenağlama:Saruboceq::1no2: yoksa intikam kin gibi duygular bana ters dışardan öyle göründü belki ama gerçekten değil, şu bana yanlış geliyor yaptıkları hiç yoktan yanına kalmamalı en azından görsün hissetsin acımı bu bile düşünmesi hissetmesi yüreğiyle sızlaması içi bu değildir intikam.:teselli: bugün geçmiş karşıma nette konuştuk şey dedi, bugün artık dananın kuyruğu kopsun ayrılmak istemiyorum da eskiye sünger çek elimi tut hatamı anladım, ya bu kaçıncı hatamı anladım neden inanayım insanlar değişmez derler.sanki sırf geçmişe sünger çekmek çözecek işi,yani yaptıklarımı bırak yanıma kar diyor unut diyor ben bezden miyim etten mi nasıl çekeyim, diyelim çektim sorun o değil ki yanlış giden tutumları karakteri vs.bunların çaresi bu mu hayır.istanbulda kursa gitmesine karşı çıktım gözümden uzak diye biliyorum tutuştu ondan güven bana moduna girdi aklınca o önemli kurs diye aradan çıkaracak güven sağlayıp ne akıllanması inanmıyorum var mı eşi bir hatasını değişik olan durumunu değiştim diyip değiştiren örnek verebilir misiniz?

yani şimdi biri çıkıp benim eşimde böyleydi düzeldi dese koşacaksın kollarına git anam git yaşayarak öğren umarım evlenince o adama katlanacak sabrın olur.....

Çok ilginç bir yazı bence sizi anlamak zor..açıkça yazayım düşüncelerimi öncelikle 16aydır birlikte oldugunuz sevgilinize(bu lafta br şey yok sevgili sevilen demektir önemli olan niyet)evet sevgilinize aklı kıt zekası benden az,kaba,köylü kurnazı diyorsunuz ,ailesi kırsal diyorsunuz .
eee daha neyi soruyor da dert ediyorsunuz ki sizce KÖYLÜ KURNAZI dediğiniz biriyle hala birlikte olmanız sizin cok iyi yüce biri oldugunuzu mu gösteriyor?
hatta sizi aldatmış ilk aylar ama hala düzelir mi diyorsunuz .şahsen böyle bir ilişkinin içinde bulunmazdım aklını kıt buldugum ,hakkında bi siteye bu şekilde kötü laflarla iç döktüğüm birinin yüzüne gülüp ilişki sürdüremem çünkü ben size bravo diyorum ve biraz kendinize bakmanızı öneriyorum..

bilekleri jiLetlemek nedir ya? müsLümcü mü bu? bu ne acizliktir abi. cocugun bence kendiyle aşamadigi sorunları var. kücükLügüne inmek gerekiyor. okkalı bir psikiyatriye ihtiyaci var. yoksa okudugum kadarıyla sen de pek kabahat yok, biraz problem bir tip bence erkek arkadasin. ama 16 ay idare edebilmişsiniz.. bence erkek arkadasinla oturup ciddi anlamda konusup cozumler bulsan iyi edersin. doktora gitmenizi ya da iliski konusunda uzmanlasmis doktorlar var onlara danisin. ne bileyim ama belkide cocugun ailesiyle ilgili ciddi sıkıntıları var ya da kendisinde ciddi bir problem olabilir. pes etmeyin bi dusunun sonradan da pisman oLmayın........................ :kahve: Ayrıca tavsiyem yükseklerden aşağıya bakmayın, hic hoş değil...................

Canım katlan olur veya olmaz evlenirken mutlaka ailerin de aynı kültürde veya yakın olması lazım ki evllik sağlıklı olsun.Çünkü ailenin aynası oluyoruz ve o farklar evlilikde daha da büyüyor. Diğer konuya gelince insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Klasik ama bu kesinlikle doğru tecrübeyle sabittir...:CüvCüv:

Back