• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok hassas bir mevzu... Yardım edin

söylenecek çok şey var böyle bir insan hakkında ama arkadaşlar herşeyi dile getirmişler.bende kısaca sana hiç durma böyle biriyle,hatta mümkünse en uzağa kaç derim.asla değişmez kanımca.kendine yazık edersin hem de çokk

bunları söylesen sensin hemşerim..yanı butun yanlışlarını biliyorsun.. bir insan yedisinde neyse 70 inde de o olur!.yalan yalanı getirir..bunu hiç unutma bak ne guzel mesleğini okuyormuşsun çok guzel bi meslek allah ta gönlune göre gelecegini versin ama kendine ailene yazık etme bari canım..

Çok ilginç bir yazı bence sizi anlamak zor..açıkça yazayım düşüncelerimi öncelikle 16aydır birlikte oldugunuz sevgilinize(bu lafta br şey yok sevgili sevilen demektir önemli olan niyet)evet sevgilinize aklı kıt zekası benden az,kaba,köylü kurnazı diyorsunuz ,ailesi kırsal diyorsunuz .
eee daha neyi soruyor da dert ediyorsunuz ki sizce KÖYLÜ KURNAZI dediğiniz biriyle hala birlikte olmanız sizin cok iyi yüce biri oldugunuzu mu gösteriyor?
hatta sizi aldatmış ilk aylar ama hala düzelir mi diyorsunuz .şahsen böyle bir ilişkinin içinde bulunmazdım aklını kıt buldugum ,hakkında bi siteye bu şekilde kötü laflarla iç döktüğüm birinin yüzüne gülüp ilişki sürdüremem çünkü ben size bravo diyorum ve biraz kendinize bakmanızı öneriyorum..
buradan hareketle kendimin yüce biri olduğunu göstereceğini ima etmedim ve ilişkimizde içimi siteye döküp yüzüne gülmediğim için bu farklı bir yaklaşım. bende dışardan baktığımda ayrıl derim ama korkuyorum yalnızlıktan, ya iyi birisiyse çocukluksa bu yaptıkları biraz safça da bunlardansa düşüncesinden... sonumuz zaten iç açıcı değil ama umut beklemekte çok mu haksızım, sonuçta şey düşünürdüm, ilk 5aya kadar özellikle tüm hatalarını gördüm diğer 6 ay telafiye az çabayla, son 2 ay ise özenle gidiyor, bu işte beni düşündürüyor, ne desem şimdi yapıyor hatamı anladım diyor, ya geçici değilse diyorum o zaman beni kavrayamamış tam sevmemiş belki tanıma aşaması diye takmamış diyorum,hatalıydı bunu gözardı edemem ama şimdi gene daha iyi eskisine göre hemen izin alır birşey yapacağında falan nedendir, aklı başına gelmiş olamaz mı :Saruboceq: biliyorum hepiniz iyliğimi istiyorsunuz ama gönlüm dur diyor işte ben bunu anlamadım işte anlamadım, ya herşeyde şimdilerde umursar oldu dikkatli oldu özenli oldu fedakar da oldu azcok bunun etkisi var ya da bilmiyorum. beklemeli miyim ki hatasını gerçekten anlamış olamaz mı?:teselli: uzun zaman ara versek sizce birşeyler yerine oturur mu faydası olan duydunuz mu?:kahve: içimde bir inanç var sebebini bilmediğim,hani kalbinin sesini dinle derler ya ne bileyim ya o inanç neden neye binaen? iyi eş nasıldır ya da evlenmeden önce neydeki hataları af edilebilir.sanırım kavram kargaşası yaşıyorum bilmiyorum birşeyleri.fisfisfis

üfffffffffff ne uğraşıyorsun canım allah aşkına seni şimdiden yemiş bitirmiş daha çok mu tükenmek istiyorsun sen anlayamadım

bence ayrılmalısın düzelmesi çok zor :( bende böyle bir kararsızlık yaşamıştım düzelir mi düzelmez mi ayrılırsam yapamam çok üzülürüm falan gibi ama ayrıldığımız ilk dakikalarda bile kendimi öyle rahatlamış hissetmiştim ki keşke demiştim daha önce ayrılsaydım.düşünsene insanlar tamamen anlaştıkları kişilerle bile evlendikten sonra ne kötü yanlarını öğreniyor . ya sen onun bu huylarına evlendikten dahası eklendikten sonra dayanabilecek misin?

erkeklerin değişeceğine inananmamla birlikte onların aileleriyle ilgili düşüncelernin değişeceğine inanmıyorum çünkü nasıl beyinlerine işliyosala ölümüne kadar öyle gidiyo ve anlattığına göre ailesi herşeyin üstünde yani sen bu çocukla evlensen bile dünya evine bir sıfır yenik başlayacaksın.ilk zamanlar belki umurunda olmayacak ama sonradan sonraya ağır gelmeye başlayacak ikinci planda olmak ailesine karşı haklıda olsan haksız durumuna düşmek evliliğiniz dört dürtlük bile olsa gerçekten sadece bu konuyla bile ne kadar bosanan çift oluyo.ve sizin sadece aileylede bitmiyo sorunlarınız aileyide geçelim en önemlisi konuşamıyonuz paylaşamıyorsunuz...evliliğin belkide yapı taşlarından birini yerine koyamıyorsunuz.yüreğinin sesi eminim sen en doğru yola götürecek ama dilerim fazla yüreğinin sesine kapılmayıp birazda gerçekleri görürsün ayrıl demiyorum ama onsuz bi hayatın nasıl olabileceğinide düşün derim.allah yardımcın olsun.

Ken arkadşaını kafanda bıtırmıssın canım sevgı dıyosun ama sevgıyle yurumuyor hayat.simdilerde farketmezsın ama evlendıkten sonra aranızdakı ucurumları yok ayrımlarını fıkır ayrılıklaırnı daha acı bişekılde görürüsun ozman canın daha çok yanar.2.sınıfım demisisn daha sneınde yasın kuck be gulum onunda daha nıclerı gelecek bence şimdien bağlamakendını bırne hepmde afanda soru işaretlerine sahıp birine asla..

Canım çok düzgün karakterli ve aklı başında bir insana benziyorsun..Yol yakınken kurtul bu adamdan derim...Sana faydası değil zararı olur..Okulunu bitir.Güzel bir okulda eğitim görüyorsun..Seni üzmesine izin verme..Kıymetini bilecek biri değil..Pişkinin teki....
Okulunu bitir,mesleğini eline al..Ona dürüst değil kendisi gibi yalancı biri lazım...Boşverrr..Bir zaman sonra karşına öyle biri çıkar ki iyi ki ayrılmışım dersin..Ben eşimle evlendiğimden beri iyi ki eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenmemişim diyorum...Allaha şükredip verilmiş sadakam varmış diyorum.Çünkü insan işin içindeylen hemen doğruyu göremeyebiliyor..Daha doğrusu görse bile bir gün düzelicek diye bekliyor..Ama düzelmiyor işte..Ancak kendimizi yıpratıyoruz..Elbette kusursuz insan olmaz ama yalancı,annesine bağımlı vs özellikleri olan insanlar de-ğiş-mez...:1no2:

Arkadaşım aynı anlattığından bende de var hemde 8 yıllık eşim hala bir umudum var belki bir gün düzelir diye, ama o belkiler hiç gelmeyecek sadece gidenler bizden gidiyor. En iyisi yol yakınken dön.

gencecik yaşında kimin için mücadele veriyorsun.. haddimde değil ama sizinki sevgi falan değil bağımlılık..o yüzden kopamıyorsun ama kopman lazım ..sana zarardan baska birsey vermez..anlattığın kadarıyla ona güvenmiyorsun bir kere güvensizlik girdimi araya birdaha güvenemezsin..ömrünü acabalarla gecırmek nerde şimdi birkac ay acı cekip kurtulmak nerde.. ve daha kac yasındasınki karsına elbet biri çıkar.. kendını bosyere heba etme değmez inan.. şu an sana anlattıklarımızı kabul edeceksın ama yınede gönlunu dinleyeceksın bence dınleme..inan hersey unutuluyor..

Sevgilim bile demeye imtina ettiğin biriyle nasıl devam edebiliyorsun anlamıyorum....
Daha sevgilim bile diyemiyorsun...
Kaba diyorsun, geri zekalı, alama özürlü diyorsun, kaba köylü kurnazı diyorsun, hayvanlara karşı vahşi diyorsun, kaşı gözü oynuyor bir kız görse diyorsun...
Ama bu adamla ilişkine devam ediyorsun.... Bu sevgi değil, aşk hiç değil...
Sen devam et, daha 22 yaşındasın ve ömrünün geri kalanını sırf 15 ay çıktın diye heba et....
Bravo....
Bu ne acizliktir anlayamıyorum. Ne demek 15 ay emek verdim, anlamaya çalıştım, yanlız kalmakytan korkuyorum, yeniden başka birine zaman ayırmak ve onu çözmeye çalımak zor geliyor ne demek....

Ben 5 yıl emek verdim ilişkime ve 1,5 yıldır da evliyim. Toplam 6,5-7 yıl... Gençliğimin en güzel yıllarını verdim.23 yaşında başladı ilişkim...Şimdi 30 oldum, eşima hala sevgilim derim, aşkım derim.... Kocam derim....
Ha bir yanlışını görsem değil 7 yıllık emeğim, 15-20 yıllık evli de olsam boşanırım...

Kusura bakma ama seninki korkaklık... Yok 15 ay harcamışmışda ya sonra yanlız kalırsaymış da yok değişirseymiş de... Daha 22 yaşındasın, ne o değişir, ne sen yanlız kalırsın....
Ama sen bence ayrılmazsın bu çocuktan çünkü onunla egonu tatmin ediyorsun.. Ona kaba köylü kurmazı derken sen kibar şehirli sosyete luyorsun, ona hayvanlara karşı vahşi derken sen merhametli insancıl oluyorsun, onakaşı gözü oynuyor bir kız görünce derken sen sadık iradeli faziletli ahlaklı oluyorsun, eğitimsiz derken sen eğitimli ve kültürlü olyorsun...
SEN EGOLARINI BU GENCİ AŞŞAĞILYARAK TATMİN EDİYORSUN.....

dehşete kapıldım yaa jiletler falan kaç kurtul bence sanırım sevgiliniz( çok özür dilerim )ama piskopat

Sevgilim bile demeye imtina ettiğin biriyle nasıl devam edebiliyorsun anlamıyorum....
Daha sevgilim bile diyemiyorsun...
Kaba diyorsun, geri zekalı, alama özürlü diyorsun, kaba köylü kurnazı diyorsun, hayvanlara karşı vahşi diyorsun, kaşı gözü oynuyor bir kız görse diyorsun...
Ama bu adamla ilişkine devam ediyorsun.... Bu sevgi değil, aşk hiç değil...
Sen devam et, daha 22 yaşındasın ve ömrünün geri kalanını sırf 15 ay çıktın diye heba et....
Bravo....
Bu ne acizliktir anlayamıyorum. Ne demek 15 ay emek verdim, anlamaya çalıştım, yanlız kalmakytan korkuyorum, yeniden başka birine zaman ayırmak ve onu çözmeye çalımak zor geliyor ne demek....

Ben 5 yıl emek verdim ilişkime ve 1,5 yıldır da evliyim. Toplam 6,5-7 yıl... Gençliğimin en güzel yıllarını verdim.23 yaşında başladı ilişkim...Şimdi 30 oldum, eşima hala sevgilim derim, aşkım derim.... Kocam derim....
Ha bir yanlışını görsem değil 7 yıllık emeğim, 15-20 yıllık evli de olsam boşanırım...

Kusura bakma ama seninki korkaklık... Yok 15 ay harcamışmışda ya sonra yanlız kalırsaymış da yok değişirseymiş de... Daha 22 yaşındasın, ne o değişir, ne sen yanlız kalırsın....
Ama sen bence ayrılmazsın bu çocuktan çünkü onunla egonu tatmin ediyorsun.. Ona kaba köylü kurmazı derken sen kibar şehirli sosyete luyorsun, ona hayvanlara karşı vahşi derken sen merhametli insancıl oluyorsun, onakaşı gözü oynuyor bir kız görünce derken sen sadık iradeli faziletli ahlaklı oluyorsun, eğitimsiz derken sen eğitimli ve kültürlü olyorsun...
SEN EGOLARINI BU GENCİ AŞŞAĞILYARAK TATMİN EDİYORSUN.....
işte bukadar güzel anlatılır Şeniz
sizi

bence sen de bir psikologa gitmelisin, sözlerin o kadar acı dolu ki, içinde fırtınalar var. sözlerini okudukca içinde cehennem yaşayan halimi hatırladım.
bağımlı olabilir misin acaba? çünkü bu kadar olumsuz biriyle hala görüşüyor olmak mantıklı gelmiyor bana.
umarım huzurlu günlere kavuşursun.
o kişiden bir an önce kurtulmalısın!!!

Back