off off okuyunca bile çok ama çok gerildim bu yazına selin özkök karacehennem gibi cevap vericem " kızım çocuk resmen çomağı gözüne sokmuş karıştırıyor sen hala gözüm neden acıyor diyorsun". :sm_confused: ilk önce kendine sonra hayvanlara zarar verebilen,iş hayatında acımasız olabilen bi insan yarın öbürgün sanada muhakkak ama muhakkak zarar verir.okuyormuş ama hiç bişi alamamış güzelim bence.köylü olması medebiyetsiz anlamına gelmez ama kendini hiçbir şekilde yetiştirmemiş anladığım kadarıyla k bakma ama recep ivediğin sadece okumuş hali gibi.benim şahsi fikrim ve tecrübelerime dayanarak böyle bir insanla bir ömür geçmez nasıl 15 ay nasıl dayandın bilemiyorum.bana kalırsa hiç arkana bakma,bakmayı bırak direk koşş.ha birde demişsin beğendiğim yanı ise ne zaman çağırsam gelir hemen üzülerek söylüyorum ki oda sırf heyecan olsun diyedir bence belki bana kızıcan yada üzülücen ama ayrılırsak diye yedekte tutuyorum diyen bir insan demekki kafasında sıkılınca ayrılmak gibi bi düşüncesi var sevgisinden samimiyetinden şüphe ederim ve onun yanına hemen gelmesi bence seni sevdiğinden değil kaba tabirle söylüyorum özür dilerim fakat erkeksi bazı duygularını tatmin etmek içinde olabilir gibi geldi ilişki seviyenizi bilemiyorum ama bana yani yazdıklarına dayanarak bende böyle bir profil oluşturdu. gerisi sana kalmış birlikte bir hayat yaşamaya karar verirsen ki böyle bi karar verirsen senn için çok üzülürüm çok mutsuz ve pişman olursun buna emin ol...çok uzattım birazda karışık yazdım k bakma çok sinirlendim...kendine çok iyi bak biraz sirkelen kendine gel yazda geldi ayrılırsan eğer başka bi ilişkiye başlamak içinde korkma bütün erkekler öyle değil emin ol...
mutlu başarılı bir hayat geçirmen dileği ile yerimseniben
mutlu başarılı bir hayat geçirmen dileği ile yerimseniben
Son düzenleme: