- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Cnm pazartesiden 200 gr artın var nolucekgunaydin canlar :) hehe evet isim degistirdim :) ben dun az otesi kacamak yaptim ve hemen saolsun tartiya yansidi saolsun60.6 ciktim biraz moral bozuldu ondan kahvalti yok ceza olaraak :) bugun biraz spor yapmaya baslaiycam artik yavastan, siz napiyorsunuz? anam haftasonu geldi en kotusu :)
Afiyet olsun canımcanımmm benim güzelliğim teşekkür ederim ben ogise gelir gelmez kahvemi içtim ama bugün ıf yapamadım sabah yine süt gronola yedim :)
Ben hep anamın yanındayım düşününhafta sonu ben de korkuyorum annemin yanına gidicem umarım güzel atlatırım :)
Bol kalsiyumlu 1000 kalori altı vejetaryen detoks menü cnmya benimde oyle birde haftasonu hep bozuluyor, nilay kececinin 2 gunuk ananas detoxunu yapicam haftasonu :) ananasi cok severim onceden yaptigimda direnc kilom kirilmiti. sizinde bilginiz olsun diye asagiya yaziyorum hemen:
Sabah 2 yumurta+2 dilim peynir+ yesillik
Oglen: anansli cacik
Ara: 1su bardagi sut- kefir + 10 badem/ceviz
Aksam: ananasli cacik
Cacik" 4yk yogurt + 4 parmak kalinliginda ananas
Max 2 gun yapiliyor bol eksiler :)
72.6 geldim canım dün sabah 73.0 dıbol bol su içiyom
regl olunca şişkinlik oluyor bendeki durum ters...
sen kaç geldin burcum.
dün baya düşük beslendim ya aslında birazda menüler öyle olduğu içindi :) az önce bi küçük çikolata yedim pazartesi salı ananaslı detoxu yapayım bendeAfiyet olsun canıme tabi düşük geleyor kalori de vücut istiyor
Afiyet olsundün baya düşük beslendim ya aslında birazda menüler öyle olduğu içindi :) az önce bi küçük çikolata yedim pazartesi salı ananaslı detoxu yapayım bende
ya akşam arkadaşlarla pizzaya gidicezzzz :)Afiyet olsunakşama ne var?
Oooya akşam arkadaşlarla pizzaya gidicezzzz :)
öğlen 1 kepçeden az mercimek 1 yemek kaşığı makarna ve yoğurt ben son zamanlar çok yoğunum salatamı getiremedim ve resmen madur oldum :) bakalım pazartesi tartıda ne çıkıcakOoo
Öğlen ne yemiştin canım?
Protein çok az olmuş kuzum o yüzden pizzanı mümkünse vegan tercih etmeni öneririm ya da vejetaryenöğlen 1 kepçeden az mercimek 1 yemek kaşığı makarna ve yoğurt ben son zamanlar çok yoğunum salatamı getiremedim ve resmen madur oldum :) bakalım pazartesi tartıda ne çıkıcak
ay ben dört peynirli pizza hayali kuruyorum sabahtan beri :)Protein çok az olmuş kuzum o yüzden pizzanı mümkünse vegan tercih etmeni öneririm ya da vejetaryen
Yine sen bilirsin tabi canım
Pizzadan sonra da bol limonlu yeşil çay önerebilirim :)
E tmmay ben dört peynirli pizza hayali kuruyorum sabahtan beri :)
canım öylemi eve gidince yapayım bir de limonlu yeşilçayın içine kiraz sapı da atıyolar
Sağol canim iyiyim sen nasılsın? Diyette korumaya gectik diyetisyen 2 hafta kendi beslenmemize bıraktı sonrasında uygun liste yazacak.
Ben de iyiyim canım sağolSağol canim iyiyim sen nasılsın? Diyette korumaya gectik diyetisyen 2 hafta kendi beslenmemize bıraktı sonrasında uygun liste yazacak.