- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yarının planları yapıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaya sen buralarda yokken tadı tuzu çıkmadı buraların nerelerdeydin
:))) canımm atayım neler yediğimi dünden başlayım mı mesela
öğlen 12:45 ilk öğünüm 5 yemek kaşığı melemen-2 dilim tam buğday ekmeği-1 dilim karpuz 2 dilim kavun
sonra akşam 19:30 bi kase mercimek çorbası 1 kase sütlaç
saat 10 gibi de bi şeftali yedim biliyorum yanlıştı :)
canımmm benim güzelliğim teşekkür ederim ben ogise gelir gelmez kahvemi içtim ama bugün ıf yapamadım sabah yine süt gronola yedim :)yaaaaa
Afiyet olsun
*3 porsiyon meyve
*1 yumurta
*4 dilim ekmek
*1 su b süt
*1 porsiyon : 10 gr yağ
*4 küp şeker diyebiliriz tatlım
800 kalori civarı olmuş , kilo verirsin ama bazı günler 2 porsiyon meyve 2 dilim ekmek ve kalanında et balık yemeye çalış canımcım
hafta sonu ben de korkuyorum annemin yanına gidicem umarım güzel atlatırım :)gunaydin canlar :) hehe evet isim degistirdim :) ben dun az otesi kacamak yaptim ve hemen saolsun tartiya yansidi saolsun 60.6 ciktim biraz moral bozuldu ondan kahvalti yok ceza olaraak :) bugun biraz spor yapmaya baslaiycam artik yavastan, siz napiyorsunuz? anam haftasonu geldi en kotusu :)
haftasonum çok dolu geçiyor ve pazartesi gelince haftasonu çabuk gelsin diye bakiyorumgunaydin canlar :) hehe evet isim degistirdim :) ben dun az otesi kacamak yaptim ve hemen saolsun tartiya yansidi saolsun 60.6 ciktim biraz moral bozuldu ondan kahvalti yok ceza olaraak :) bugun biraz spor yapmaya baslaiycam artik yavastan, siz napiyorsunuz? anam haftasonu geldi en kotusu :)
ya benimde oyle birde haftasonu hep bozuluyor, nilay kececinin 2 gunuk ananas detoxunu yapicam haftasonu :) ananasi cok severim onceden yaptigimda direnc kilom kirilmiti. sizinde bilginiz olsun diye asagiya yaziyorum hemen:haftasonum çok dolu geçiyor ve pazartesi gelince haftasonu çabuk gelsin diye bakiyorum
selam
pazartesi 74,8
bugün 74,3
-500:)
regl oldum regl olunca şişkinlik ediyor indiği yok öncesi normaldi..
bendeki degişik.
bol bol su içiyomKuzum limonlu yeşil çayını suyunu arttır bugün
Olsun 500 gr çok iyi
ananas yok bende ama çok severim ananası:)ya benimde oyle birde haftasonu hep bozuluyor, nilay kececinin 2 gunuk ananas detoxunu yapicam haftasonu :) ananasi cok severim onceden yaptigimda direnc kilom kirilmiti. sizinde bilginiz olsun diye asagiya yaziyorum hemen:
Sabah 2 yumurta+2 dilim peynir+ yesillik
Oglen: anansli cacik
Ara: 1su bardagi sut- kefir + 10 badem/ceviz
Aksam: ananasli cacik
Cacik" 4yk yogurt + 4 parmak kalinliginda ananas
Max 2 gun yapiliyor bol eksiler :)