- 31 Temmuz 2020
- 20.368
- 60.235
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yarının planları yapıldı mı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen buralarda yokken tadı tuzu çıkmadı buraların nerelerdeydin
:))) canımm atayım neler yediğimi dünden başlayım mı mesela
öğlen 12:45 ilk öğünüm 5 yemek kaşığı melemen-2 dilim tam buğday ekmeği-1 dilim karpuz 2 dilim kavun
sonra akşam 19:30 bi kase mercimek çorbası 1 kase sütlaç
saat 10 gibi de bi şeftali yedim biliyorum yanlıştı :)
canımmm benim güzelliğim teşekkür ederim ben ogise gelir gelmez kahvemi içtim ama bugün ıf yapamadım sabah yine süt gronola yedim :)yaaaaa
Afiyet olsun
*3 porsiyon meyve
*1 yumurta
*4 dilim ekmek
*1 su b süt
*1 porsiyon : 10 gr yağ
*4 küp şeker diyebiliriz tatlım
800 kalori civarı olmuş , kilo verirsin ama bazı günler 2 porsiyon meyve 2 dilim ekmek ve kalanında et balık yemeye çalış canımcım![]()
hafta sonu ben de korkuyorum annemin yanına gidicem umarım güzel atlatırım :)gunaydin canlar :) hehe evet isim degistirdim :) ben dun az otesi kacamak yaptim ve hemen saolsun tartiya yansidi saolsun60.6 ciktim biraz moral bozuldu ondan kahvalti yok ceza olaraak :) bugun biraz spor yapmaya baslaiycam artik yavastan, siz napiyorsunuz? anam haftasonu geldi en kotusu :)
haftasonum çok dolu geçiyor ve pazartesi gelince haftasonu çabuk gelsin diye bakiyorumgunaydin canlar :) hehe evet isim degistirdim :) ben dun az otesi kacamak yaptim ve hemen saolsun tartiya yansidi saolsun60.6 ciktim biraz moral bozuldu ondan kahvalti yok ceza olaraak :) bugun biraz spor yapmaya baslaiycam artik yavastan, siz napiyorsunuz? anam haftasonu geldi en kotusu :)
ya benimde oyle birde haftasonu hep bozuluyor, nilay kececinin 2 gunuk ananas detoxunu yapicam haftasonu :) ananasi cok severim onceden yaptigimda direnc kilom kirilmiti. sizinde bilginiz olsun diye asagiya yaziyorum hemen:haftasonum çok dolu geçiyor ve pazartesi gelince haftasonu çabuk gelsin diye bakiyorum![]()
selam
pazartesi 74,8
bugün 74,3
-500:)
regl oldum regl olunca şişkinlik ediyor indiği yok öncesi normaldi..
bendeki degişik.
bol bol su içiyomKuzum limonlu yeşil çayını suyunu arttır bugün
Olsun 500 gr çok iyi![]()
ananas yok bende ama çok severim ananası:)ya benimde oyle birde haftasonu hep bozuluyor, nilay kececinin 2 gunuk ananas detoxunu yapicam haftasonu :) ananasi cok severim onceden yaptigimda direnc kilom kirilmiti. sizinde bilginiz olsun diye asagiya yaziyorum hemen:
Sabah 2 yumurta+2 dilim peynir+ yesillik
Oglen: anansli cacik
Ara: 1su bardagi sut- kefir + 10 badem/ceviz
Aksam: ananasli cacik
Cacik" 4yk yogurt + 4 parmak kalinliginda ananas
Max 2 gun yapiliyor bol eksiler :)