- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Oyle bir durumda sabah kahvaltımı yanima aliyorum en azından poğaça simit yemektense ya kavanoza meyveli sütlü yulaf ya da sandviç tarzı yanına ayran aliyorum. Dışarıda marketten form bisküviler yanına ayran yiyorum markette çeşit olabilir ama çoğuda fazla kalori iceriyor
EvetttYürüyüş çok güzel heleki leslie tüm vücut çalışıyor. 2 haftadır hiç yurumuyorum. Temizlik yaptım evi dip.kose partim akşama ütü yapmayı planlıyorum
tam doymadım | doydum ama daha yerdim | çok doydum | ||
sağlıklı 10 eh 20 sağlıksız 5 | 15 30 10 | 10 15 10 |
Canım tatlıya duskun olduğundan mu yiyorsun yoksa hedeflediğini kaloriyi ulaşmak için mi ? Bazen zevkine kahve yanına yiyorum hurması baktım kalorisi çok az da değilmiş. Ben hem kahvaltıda yiyorum.hem ara öğünde taze meyve yemediğim zamanlardaHas mamül şekersiz hurmalı kurabiye yedim x2
Bir de Herbalife protein bar
Aynen cnm 2.400 olsun diye uğraştım resmenCanım tatlıya duskun olduğundan mu yiyorsun yoksa hedeflediğini kaloriyi ulaşmak için mi ? Bazen zevkine kahve yanına yiyorum hurması baktım kalorisi çok az da değilmiş. Ben hem kahvaltıda yiyorum.hem ara öğünde taze meyve yemediğim zamanlarda
Günaydın canımgunaydin kizceler nasilsiniz? diyet nasil gidiyor? ben dun ananas detoxuna basladim gecede regli oldum sabah tartiya ciktigimdaallahtan detoxtaymisim :) normalde yarin sabah tartilicaktim detox sonu çu icin ama artik yarinda diyete uyar sali sabah tartilicam bakalim. Hedefim bu hafta 59 u gormek
Ay hakikaten
Hepinize günaydın kizlarrrr
Günaydın canım nasılsınHepinize günaydın kizlarrrr
çok teşekkürler canım inşallahikinizinde gecmis dogum gunu kutlu olsun, nice guzel huzurlu yillariniz olsun