- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
O gün geldi. Sabah komşuya cikiyorum deyin. Şerh. Çok önemli yoksa bayram sonrası evi devreder bu adam.Sabah ilk iş eve şerh koydurun. Siz hala işin ciddiyetine varamadiniz. Ben biliyorum kalkıp saçma sapan şeyler yapacaksınız yine. İlk iş şerh. Her şeyden önce.
Ne gibi saçma şeyler mesela ?Sabah ilk iş eve şerh koydurun. Siz hala işin ciddiyetine varamadiniz. Ben biliyorum kalkıp saçma sapan şeyler yapacaksınız yine. İlk iş şerh. Her şeyden önce.
Anneni babanı arayacağım diyor çünkü biliyor ki kızlarına yıkma yuvanı diyecekler sahip çıkmayacaklar onlarda onunla birlikte sindirmeye çalışacaklar. Söylemesi gereken annenimin babamın onayına ihtiyacım yok. Boşanınca onlarla yaşamayacam. Kendi ayaklarımın üzerinde duracam. Haber veririz acelesi yok. Bak nasıl kuduruyor tek yaşayacağını başında anası babası olmadan özgür olacağını bildiğinde. Bundan sonra çocuk kozu gelir. Ya velayeti alacam der ya lucinin hassas olduğunu biliyorsa çocuğu da görmem der. Bu saçları değirmende ağartmadık. Hepsi aynı bokun laciverti.Ananı babanı arayacağım seni götürsün lafı bile çok ağır. Ne demek götürsün. Eşya mi sanıyor sizi çanta mi. Ayrıca sakın taviz vermeyin gitmesi gereken biri varsa o.
Kayinvalideyi aramak kötü bir fikir bence. Sizin muhatabiniz asla kayinvalide değil. Aramak yada iletişim kurmak sizi sadece zedeler.
Konu annesinin eli ayağı değil. Bunu demeyin. Barissaniz sizin sartlarinizla kadın başım dönüyor oglummmm der yapışır o kadın. O zaman hasta olduğu için gelir.Yarın annemi babamı arayacağım, dava açacağımı size haber vermek için arıyorum, bana destek olmazsanız siz bilirsiniz diyeceğim. Geldi bana evden git diye, sen gideceksin, bu evlilik değil aynı çatı altında takvim devirmek sadece dedim. Ben annesini başından atanlara kızıyorum dedi, senin annenin eli ayağı tutuyor dedim.
Ya adam ilk iş bu evi anasına danasina devredecek, bütün plan belli. Siz hala sabahtan annemi mi arasam yok kayinvalideyi arasam falan diyorsunuz. Ben bu adam olsam sabah 8de noterde yerimi almıştım. Siz bilirsiniz, çok aglayacaksiniz sonra.Ne gibi saçma şeyler mesela ?
Bu çok önemli.Aynen. Yarın sabah gidiyorum inşallah. Sadece büyükşehire gitmem gerekiyor sadece.
Annen muhtaç değil demek istedim. Hepsini annesine söyleyecek, annesi duysun ve bilsin.Konu annesinin eli ayağı değil. Bunu demeyin. Barissaniz sizin sartlarinizla kadın başım dönüyor oglummmm der yapışır o kadın. O zaman hasta olduğu için gelir.
İyi de ben ilk mesajıma yarın ilk işim şerh koydurmak yazdım, okumadınız sanırım.Ya adam ilk iş bu evi anasına danasina devredecek, bütün plan belli. Siz hala sabahtan annemi mi arasam yok kayinvalideyi arasam falan diyorsunuz. Ben bu adam olsam sabah 8de noterde yerimi almıştım. Siz bilirsiniz, çok aglayacaksiniz sonra.
Ev devretmek yarına yapılacak iş değil. Ama eşi gıcık bunun olacağını tahmin edip yarın luciyi takip bile edebilir. O yüzden konu sahibi sabah ablama gideceğim çok dertliyim deyip çocuğu komşuya ver. Hemen hallet. Sakince evine gel.Ya adam ilk iş bu evi anasına danasina devredecek, bütün plan belli. Siz hala sabahtan annemi mi arasam yok kayinvalideyi arasam falan diyorsunuz. Ben bu adam olsam sabah 8de noterde yerimi almıştım. Siz bilirsiniz, çok aglayacaksiniz sonra.
Evlilik böyle bir şey beyefendi. Annenden babandan ayrılır bi aile kurarsın. Madem ayrılamayacaktın neden evlendin.Yarın annemi babamı arayacağım, dava açacağımı size haber vermek için arıyorum, bana destek olmazsanız siz bilirsiniz diyeceğim. Geldi bana evden git diye, sen gideceksin, bu evlilik değil aynı çatı altında takvim devirmek sadece dedim. Ben annesini başından atanlara kızıyorum dedi, senin annenin eli ayağı tutuyor dedim.
Muhtaç numarası yapar. Yatalak değil o zaman bile 3 evkadsiniz. Diğerleriyle ortak bakarsınız deAnnen muhtaç değil demek istedim. Hepsini annesine söyleyecek, annesi duysun ve bilsin.
Sürekli başka şeyler yazıyorsunuz. Az önce de annemleri arayacağım falan diyordunuz. Ondan bir önce kayinvalideyi arıyordunuz. Anlıyorum kafanız karışık ama sıralama çok önemli bu noktada. İlerde barisirsiniz belki o kısımları önemli değil, köprüleri yıkmak istememenizi anlarım ama bu konu çocuklarınızın geleceği. Satması yarım saate bakar açıkçası.İyi de ben ilk mesajıma yarın ilk işim şerh koydurmak yazdım, okumadınız sanırım.
Sana güvenimiz yokİyi de ben ilk mesajıma yarın ilk işim şerh koydurmak yazdım, okumadınız sanırım.
Eve serh koydurdunuz mu ? Yorumlarda goremedim. Evin kredisi halen odeniyorsa, sizin de bu evde hakkiniz var zaten ev ona kalmaz, evlilik oncesi alinmamis ki. Tapu ustune oldugu icin mal kacirma durumu olabilir. Aile serhi koydurmaya bakinArtık evi de gözden çıkarttım. Aidatı 2 bin lira. Kredisi 13 bin lira. 4 sene de daha kredi var. Aldığım maaş taş çatlasa 18-19 bin. Elime kalacak para mutfak masrafına bile yetmez. Oğlumu havuza yazdırsam ayda bana maliyeti 300 lira. Evin satılıp ikiye bölünmesi en adil karar. En azından ben de kendime daha mütevazi bir ev alır, çocuklarımla borçsuz otururum.
Pes, ara polisi uzaklastirma aldir. Hatta direkt nobetci aile hakimligine git, bir dilekceye bakar.Esim tarafından baski goruyorum, evden kovuluyorum ve can guvenligim yok yazman yeterli. Direkt uzaklastirma alir, eve asla gelemez. Gelirse yatari var. Cok basit aslinda, sen onu rezil etEş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Şerh koydurup ailemi arayacağım yarın. Aynı evde güvende değilim. Nöbetçi mahkemeye de gidebilirim. Kafam allak pullak.Pes, ara polisi uzaklastirma aldir. Hatta direkt nobetci aile hakimligine git, bir dilekceye bakar.Esim tarafından baski goruyorum, evden kovuluyorum ve can guvenligim yok yazman yeterli. Direkt uzaklastirma alir, eve asla gelemez. Gelirse yatari var. Cok basit aslinda, sen onu rezil et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?