- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Pek umudum yok amaŞerh koydurup ailemi arayacağım yarın. Aynı evde güvende değilim. Nöbetçi mahkemeye de gidebilirim. Kafam allak pullak.
Şiddet gösterir mi?Şerh koydurup ailemi arayacağım yarın. Aynı evde güvende değilim. Nöbetçi mahkemeye de gidebilirim. Kafam allak pullak.
Kadın ilk defa kendi için bir adım atiyor. Çok normal. Koca şaşırıp kalmıştır.Yarın siz evden çıkınca kilidi değiştirmeyeceği, evi devretmeyeceği ne malum. Bunu adamla konuşmadan önce yapacaktınız ya da önceki gittiğinizde yapacaktınız. Sağı solu arayıp ortamı kızıştırmaya ne gerek var? Önce davayı açın ondan sonra söyleyin ailenize. Engel olmak istediklerini bildiğiniz halde ben ayrılıyorum diye kabak tadı veren muhabbetlere gerek var mı gerçekten?
Sakin ol. Şerh koydur. Nöbetçi mahkemeye git sonra uzaklaştırma al. Bu gece de uyanık geçir.Şerh koydurup ailemi arayacağım yarın. Aynı evde güvende değilim. Nöbetçi mahkemeye de gidebilirim. Kafam allak pullak.
Potansiyeli var.Şiddet gösterir mi?
Bu ne biçim doktor ya diploma sadece cehaletini almış bu adamınEş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Çok daha huzurlu ve mutlu olacağınıza o kadar eminim kiYarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
Gözün olsa ne olacak. Sadece nispeten açık görünüp korkunç baskıcı bir ortamdasin. O yüzden kafan dagilmasin. Burdan ancak koca gelip de haklısın orta yolu bulamadım. Kusura bakma dediğinde dönersin.Yarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
Asla ama asla öyle bir şey demez. Bu iş bitti.Gözün olsa ne olacak. Sadece nispeten açık görünüp korkunç baskıcı bir ortamdasin. O yüzden kafan dagilmasin. Burdan ancak koca gelip de haklısın orta yolu bulamadım. Kusura bakma dediğinde dönersin.
Demezse gider. Haklarını al bunun için de utanma. Eehhh bu ne beee. Kapris, dikte, baskı. Zaten istediğini duyamayinca arabanın anahtarini isteyen hodukten ne olacak.Asla ama asla öyle bir şey demez. Bu iş bitti.
O ev çocuklarının hakkı.Yarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
Araba kimin üzerine? Kaç araba var? Çocuklu kadınlar için araba çok zaruriYarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
Hakkini soke soke almalısın. Cocuklarin var, adamdan ayril okey ama hakkini birakma. Alabildigin ne varsa al.Yarın şerhi koyduracağım ama herkes şuna inansın. Hiçbir şeyde gözüm yok. Kiralık evlere bakıyorum, çocuklarımla huzurlu mutlu olacağım bir evin hayalini kuruyorum. Sadece huzur istiyorum, bana küfredip bana üstünlük kurmaya çalışan birinden kurtuluyorum. Yaşasın özgürlük, yaşasın yaşamak!
Meslekleri maalesef kişiliği etkilemiyor. Doktor olmayan eşlerini afedersiniz aşağılayan çok doktor var. Benim arkadaşım ameliyat hemşiresi idi hacettepede. Bana ameliyat öncesi baygın yatan hastanın önlüğünü kaldırıp cinsel organına bakarak dalga geçen doktorlar olduğunu söylemişti. O meslekte de karakter sıkıntısı olanlar çok maalesefBu ne biçim doktor ya diploma sadece cehaletini almış bu adamıntehdite bak rezil edermiş anasının hayrını görsün.
OoO daha neler varMeslekleri maalesef kişiliği etkilemiyor. Doktor olmayan eşlerini afedersiniz aşağılayan çok doktor var. Benim arkadaşım ameliyat hemşiresi idi hacettepede. Bana ameliyat öncesi baygın yatan hastanın önlüğünü kaldırıp cinsel organına bakarak dalga geçen doktorlar olduğunu söylemişti. O meslekte de karakter sıkıntısı olanlar çok maalesef
Biri benim, biri de eşin üzerine.Araba kimin üzerine? Kaç araba var? Çocuklu kadınlar için araba çok zaruri
Yok artıkOoO daha neler var
senin laflarını bire bin katar mahkemedeYok. Ben çözümsüz bir insan değilim, oğlunla güzellikle konuştum, seni hiç istemiyormuşum gibi davrandı. Ben hiç gelme demiyorum, ama benim de özel bir hayatım var. Siz bilirsiniz, ben elimden gelen her şeyi yaptım diyeceğim. Zaten eş diyecek, ben de sakince söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?