- 29 Mayıs 2021
- 13.597
- 88.244
- 548
- 36
Artık şu aşamadan sonra acabaya düşerseniz diyecek bir şey kalmıyor size.Evetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Hayır çok sinirlendi ben dedim sen bilirsin annemle yaşayacağım çocuklarım annesi babası ayrı büyüsün dersen dedim, ben çok kararlıyım dedim.Luci isim var geleceğim. Detaylari yaz. Boşanma detayı vs konuştunuz mu?
Sen serhi geç olmadan koydur. Devler memuru o kadar kolay karısına birşey yapamaz. Ama uyanık olmak da fayda var.Hayır çok sinirlendi ben dedim sen bilirsin annemle yaşayacağım çocuklarım annesi babası ayrı büyüsün dersen dedim, ben çok kararlıyım dedim.
Zaten ok yaydan çıktı, göreceğim tepkiyi gördüm. Korkmuyorum artık, korku duvarı yıkıldı.Sen serhi geç olmadan koydur. Devler memuru o kadar kolay karısına birşey yapamaz. Ama uyanık olmak da fayda var.
Boşanmanız en mantıklısı gibi görünüyor "defol karşımdan" diyorsa bu evliliği yürütmenin hiçbir mantıklı sebebi kalmamış... Annesiyle yaşlansın siz de çocuklarınızla kafa kulak rahat yaşayın.Evetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Yapacak bir şey kalmamış.hiç seni anlamaya çalışmayıp hiç orta yolu bulmaya çalışmamış. Asla geri adım atma. Bu kadar şeyin üstüne boyun eğersen onların istediği olursa annesinin 1 gün kalması bile seni psikolojik olarak mahveder. Seni dinleme tenezzülünde bile bulunmayan bu adama en güzeli boşanmak. Kalsın kıymetli anasıyla yaşasınlar birlikte bakalım bu yaştaki adama annesi yemeğini temizliğini yapsın oğlu da afadersin mal gibi anasıyla yaşasın. İkisi de çok pişman olacak ama geçmiş ola.Zaten ok yaydan çıktı, göreceğim tepkiyi gördüm. Korkmuyorum artık, korku duvarı yıkıldı.
Aynen öyle…Böyle iyi oldu artık davamı artık Kv üzerinden yürüyebilirim, en azından hakim bu meseleyi aranızda konuştunuz mu derse ben de konuştum, karşılığı hakaret oldu derim.Boşanmanız en mantıklısı gibi görünüyor "defol karşımdan" diyorsa bu evliliği yürütmenin hiçbir mantıklı sebebi kalmamış... Annesiyle yaşlansın siz de çocuklarınızla kafa kulak rahat yaşayın.
Yok geri adım atmam. Eşe açık açık söyledim, anneni uzun süreli bu evde istemiyorum diye. O da adım atmaz, annesine söyleyecek, annesi bana saydıracak, böyle böyle gidecek.Yapacak bir şey kalmamış.hiç seni anlamaya çalışmayıp hiç orta yolu bulmaya çalışmamış. Asla geri adım atma. Bu kadar şeyin üstüne boyun eğersen onların istediği olursa annesinin 1 gün kalması bile seni psikolojik olarak mahveder. Seni dinleme tenezzülünde bile bulunmayan bu adama en güzeli boşanmak. Kalsın kıymetli anasıyla yaşasınlar birlikte bakalım bu yaştaki adama annesi yemeğini temizliğini yapsın oğlu da afadersin mal gibi anasıyla yaşasın. İkisi de çok pişman olacak ama geçmiş ola.
Dedim ya söylemek benim için cevaptan daha önemliydi, mahkemede kıvıramaz artık.Ceketini alıp annesinin yanina gitseymis o zaman.
Bense bir o kadar sakinim, sen bilirsin dedim sadece.Ay çok sinirlendim inanılmaz sinirlendim karşımdan defol ne demek küfürler etmek istiyorum şuan
Elbet üzüleceksin acaba diyeceksin bi yuva yıkılıyor. O zaman aklına şunu getir. Ne zamana kadar amnesiyle birlikte yaşamaya tahammül edebilirdim. Belki bi 20 sene yaşayacak gençliğinin çocuklarının en güzel zamanını bu stresle ha gitti ha gidecek bi daha ne zaman gelecek düşünceleriyle harcayacaktın. Önünde sonunda bu patlama olacaktı. 1 sene daha sabrederdin yine ayrılırdın. Hiç üzülme. Çocuklarınla belki daha mücadele gerektiren ama daha huzurlu bi hayatın olacak. En azından evinde parazitler dolaşmayacak.Aynen öyle…Böyle iyi oldu artık davamı artık Kv üzerinden yürüyebilirim, en azından hakim bu meseleyi aranızda konuştunuz mu derse ben de konuştum, karşılığı hakaret oldu derim.
İlk defa çemberin disindasin. OndandırBense bir o kadar sakinim, sen bilirsin dedim sadece.
Başından bu yana barışın istedim. Ama herkes bir adım atarsa. Sehzadelik bitti, kimse valide sultan değil bizde cariye değiliz. Doğulu ise doğulu kendini eğitecek. Bu ne ya pittisik, timsirik, yapışkan anasını yamayacak diye karısını, çocuğunu gözden çıkarandan bir b*k olmaz. Sinirlendim. Geri adam atar diye düşünüyordum.İlk defa çemberin disindasin. Ondandır
Bence arama. Muhattap bile olma. Yani eğer öyle bir niyetin yoksa o orta yolu bulsun diye aradığın zannedilebilir.Annesini arayım mı ne dersiniz yarın ?
Aramayın tabi.Annesini arayım mı ne dersiniz yarın ? Gözün aydın diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?