- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
Hayır o yuzsuzu daha ne arayacaksın. Küfür serbest olmalı bence bu postta.Annesini arayım mı ne dersiniz yarın ? Gözün aydın diyeyim.
Niye böyle şeyler söyleyeceksiniz? Olayı yumusatmaya çalışmak, geri adım atmak gibi olur bu.Yok. Ben çözümsüz bir insan değilim, oğlunla güzellikle konuştum, seni hiç istemiyormuşum gibi davrandı. Ben hiç gelme demiyorum, ama benim de özel bir hayatım var. Siz bilirsiniz, ben elimden gelen her şeyi yaptım diyeceğim. Zaten eş diyecek, ben de sakince söylerim.
İçiniz buz gibi olmuştur vicdanınız rahat eder serefsiz anasıyla mutlu mesut yaşasın çok acınası bir durum bu yazıkBense bir o kadar sakinim, sen bilirsin dedim sadece.
Kv yaşamaya zorlanmak boşanma sebebi zaten, inşallah en az zararla kurtulursunuzAynen öyle…Böyle iyi oldu artık davamı artık Kv üzerinden yürüyebilirim, en azından hakim bu meseleyi aranızda konuştunuz mu derse ben de konuştum, karşılığı hakaret oldu derim.
Bu kvdeden yardım istemek gibi olur. Oğlunu ikna edemedim sen gelme bari gibi. Bence böyle bi konuşma yapma. İyice kendilerini haklı ve güçlü sanacaklar.Yok. Ben çözümsüz bir insan değilim, oğlunla güzellikle konuştum, seni hiç istemiyormuşum gibi davrandı. Ben hiç gelme demiyorum, ama benim de özel bir hayatım var. Siz bilirsiniz, ben elimden gelen her şeyi yaptım diyeceğim. Zaten eş diyecek, ben de sakince söylerim.
Hayır bu durumda siz barışma beklentisindesiniz gibi anlaşılır. Sizi üzmek istemem ama bence eşiniz sevmiyor sizi. Bu zamana kadar ufacık bir adım dahi olmadı gönül almak için. Hiç acımamış kalbi sizle konuşmazken. Fazla kibirli bir insan. Bundan sonra yalvarıp yakarıp sizi barışmaya da ikna etse bu sırf düzeni bozulmasın diye olur, sevgisinden değil. Bence yarın avukata vekâlet verin artık. Kv ile bu konuyu konuşmayın, açmayın telefonunu. Elti ve kayın aradığında bitti artık kına yakabilir bile diyebilirsiniz. Ama kv ile konuşmak senin yüzünden oldu, gel barıştır gibi anlaşılır. İnşallah çok mutlu olursunuz çocuklarınızlaYok. Ben çözümsüz bir insan değilim, oğlunla güzellikle konuştum, seni hiç istemiyormuşum gibi davrandı. Ben hiç gelme demiyorum, ama benim de özel bir hayatım var. Siz bilirsiniz, ben elimden gelen her şeyi yaptım diyeceğim. Zaten eş diyecek, ben de sakince söylerim.
Aynı şehirde ne kalması. Eşinizden cacık olmaz. Zihniyeti degişmez.Evetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Aynen öyle aslında gayet ıılımlı konuşmuş hiç gelmesin demiyorum çok uzun kalmasın diyorum sadece diye. En azından eş de krndini anlatsaydı annem yalnız ben anneme kıyamıyorum vs o da ikna için uğraşsaydı bi anlamı olurdu. Adam direkt defol demiş. Ya hiç sevmiyor boşanmak umrunda değil ya da böyle yaparak lucinin lafına geleceğini düşünüyor, kuyruğu dik tutuyor.Hayır bu durumda siz barışma beklentisindesiniz gibi anlaşılır. Sizi üzmek istemem ama bence eşiniz sevmiyor sizi. Bu zamana kadar ufacık bir adım dahi olmadı gönül almak için. Hiç acımamış kalbi sizle konuşmazken. Fazla kibirli bir insan. Bundan sonra yalvarıp yakarıp sizi barışmaya da ikna etse bu sırf düzeni bozulmasın diye olur, sevgisinden değil. Bence yarın avukata vekâlet verin artık. Kv ile bu konuyu konuşmayın, açmayın telefonunu. Elti ve kayın aradığında bitti artık kına yakabilir bile diyebilirsiniz. Ama kv ile konuşmak senin yüzünden oldu, gel barıştır gibi anlaşılır. İnşallah çok mutlu olursunuz çocuklarınızla
Ahahahahag, kime rezil edecekmiş? Ne diyecekmiş? AhahahhahaEş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Ben kocanın da göze alabildiğini sanmıyorum. Kartı al ver anneni babanı ara hep sindirmeye çalışmak kabul etmeni sağlamaya çalışmak. Ama her ihtimali de göze almış olman lazım kararlı durabilmek için.Eş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Aradı mı peki? Dur zahmet etme ben ararım de.Eş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Dikkatli ol, uygulama indir, evden ayrılma. Boş yere 30 post despot dememisim. Hayvana bak.Eş benden kredini kartını ve arabanın anahtarını istedi. Önüne koydum hepsini, gerekirse kuru ekmek yerim sana yine eyvallah etmem dedim. Sonra geri verdi. Bir daha bana anamla gelmeyeceksin dedi. Ben de ben mutsuzum, annenle yaşamak istemiyorum dedim. Geber dedi bana. Anneni babanı arayacağım seni gelsinler götürsünler dedi. Herkesi ara, gitmesi gereken kişi sensin dedim. Seni rezil ederim dedi, et senden korkmuyorum dedim.
Sabah ilk iş eve şerh koydurun. Siz hala işin ciddiyetine varamadiniz. Ben biliyorum kalkıp saçma sapan şeyler yapacaksınız yine. İlk iş şerh. Her şeyden önce.Yarın annemi babamı arayacağım, dava açacağımı size haber vermek için arıyorum, bana destek olmazsanız siz bilirsiniz diyeceğim. Geldi bana evden git diye, sen gideceksin, bu evlilik değil aynı çatı altında takvim devirmek sadece dedim. Ben annesini başından atanlara kızıyorum dedi, senin annenin eli ayağı tutuyor dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?