• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Artık şu aşamadan sonra acabaya düşerseniz diyecek bir şey kalmıyor size.
Eşiniz de o evden gitmez ayrica, siz gitmesini bekliyorsunuz ama asla öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Kendinize farklı alternatifler de düşünün. Şerhi dava açmayla beraber koyduramiyor musunuz? Eşinizin şiddet eğilimi de varmış her şeyi düşünerek hareket edin.

Evetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Boşanmanız en mantıklısı gibi görünüyor "defol karşımdan" diyorsa bu evliliği yürütmenin hiçbir mantıklı sebebi kalmamış... Annesiyle yaşlansın siz de çocuklarınızla kafa kulak rahat yaşayın.

Zaten ok yaydan çıktı, göreceğim tepkiyi gördüm. Korkmuyorum artık, korku duvarı yıkıldı.
Yapacak bir şey kalmamış.hiç seni anlamaya çalışmayıp hiç orta yolu bulmaya çalışmamış. Asla geri adım atma. Bu kadar şeyin üstüne boyun eğersen onların istediği olursa annesinin 1 gün kalması bile seni psikolojik olarak mahveder. Seni dinleme tenezzülünde bile bulunmayan bu adama en güzeli boşanmak. Kalsın kıymetli anasıyla yaşasınlar birlikte bakalım bu yaştaki adama annesi yemeğini temizliğini yapsın oğlu da afadersin mal gibi anasıyla yaşasın. İkisi de çok pişman olacak ama geçmiş ola.

Boşanmanız en mantıklısı gibi görünüyor "defol karşımdan" diyorsa bu evliliği yürütmenin hiçbir mantıklı sebebi kalmamış... Annesiyle yaşlansın siz de çocuklarınızla kafa kulak rahat yaşayın.
Aynen öyle…Böyle iyi oldu artık davamı artık Kv üzerinden yürüyebilirim, en azından hakim bu meseleyi aranızda konuştunuz mu derse ben de konuştum, karşılığı hakaret oldu derim.

Yapacak bir şey kalmamış.hiç seni anlamaya çalışmayıp hiç orta yolu bulmaya çalışmamış. Asla geri adım atma. Bu kadar şeyin üstüne boyun eğersen onların istediği olursa annesinin 1 gün kalması bile seni psikolojik olarak mahveder. Seni dinleme tenezzülünde bile bulunmayan bu adama en güzeli boşanmak. Kalsın kıymetli anasıyla yaşasınlar birlikte bakalım bu yaştaki adama annesi yemeğini temizliğini yapsın oğlu da afadersin mal gibi anasıyla yaşasın. İkisi de çok pişman olacak ama geçmiş ola.
Yok geri adım atmam. Eşe açık açık söyledim, anneni uzun süreli bu evde istemiyorum diye. O da adım atmaz, annesine söyleyecek, annesi bana saydıracak, böyle böyle gidecek.

Aynen öyle…Böyle iyi oldu artık davamı artık Kv üzerinden yürüyebilirim, en azından hakim bu meseleyi aranızda konuştunuz mu derse ben de konuştum, karşılığı hakaret oldu derim.
Elbet üzüleceksin acaba diyeceksin bi yuva yıkılıyor. O zaman aklına şunu getir. Ne zamana kadar amnesiyle birlikte yaşamaya tahammül edebilirdim. Belki bi 20 sene yaşayacak gençliğinin çocuklarının en güzel zamanını bu stresle ha gitti ha gidecek bi daha ne zaman gelecek düşünceleriyle harcayacaktın. Önünde sonunda bu patlama olacaktı. 1 sene daha sabrederdin yine ayrılırdın. Hiç üzülme. Çocuklarınla belki daha mücadele gerektiren ama daha huzurlu bi hayatın olacak. En azından evinde parazitler dolaşmayacak.

İlk defa çemberin disindasin. Ondandır😊
Başından bu yana barışın istedim. Ama herkes bir adım atarsa. Sehzadelik bitti, kimse valide sultan değil bizde cariye değiliz. Doğulu ise doğulu kendini eğitecek. Bu ne ya pittisik, timsirik, yapışkan anasını yamayacak diye karısını, çocuğunu gözden çıkarandan bir b*k olmaz. Sinirlendim. Geri adam atar diye düşünüyordum.

Yok. Ben çözümsüz bir insan değilim, oğlunla güzellikle konuştum, seni hiç istemiyormuşum gibi davrandı. Ben hiç gelme demiyorum, ama benim de özel bir hayatım var. Siz bilirsiniz, ben elimden gelen her şeyi yaptım diyeceğim. Zaten eş diyecek, ben de sakince söylerim.

Annesini arayım mı ne dersiniz yarın ? Gözün aydın diyeyim.
Aramayın tabi.
Son olay onun başının altından çıksa bile sizin asıl sorununuz, çekil karşımdan diyen kocanizla.
Bu olmasa başka bir olay olurdu..
Kayinvade de boş durmaz, annenizi arar, aileniz yine başlar siz esaslı yapmaya, kısır döngü devam edecek.
Siz bosanmada kararliysaniz ona yönelik adım atın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back