Ben politik olabilen biri değilim dümdüzümdürama biraz daha yuvarlak konuşma ve tatlı dil konusunda dikkat ediyorum. Sabır konusunda da siz istemeseniz de hayat size sabırlı olmayi, olaylara sakin yaklaşmayı öğretiyor bir sekilde.
Ya seve seve ya kafana vura vura...
Bir süre sonra neden benimle konuşmuyorsun neden uzatıyorsun, sevimlilik yapma durumları, sürekli gönül almaya çalışma, kendini ifade etmeye çalışma sizi yoracak
Her kavganın ardından küslük olunca siz de susmayı deneyeceksiniz, iş daha kötü olacak
Bir an önce iyi bir psikiyatristen terapi alın. Kendini nimet sanan başkalarının zekasını beğenmeyen Doktorlar psikologları da küçümser, onunla aynı mevki de olan birinden terapi alın. Parayı veren kimse onun hoşuna gidecek cümleler kuran piyasa da pış pışlayan tipler var.
ofke kontrolunuz yokmus ve sanırım bıraz da ondan beklıyosunuz herseyı... onun da trıbal küsengeç kıbırlı tavrından dolayı sızın konusarak bıseye varmanız guc. aıleler catıstı mı es kavgası gıbı bıtmıyor sonu..ama anlayamadıgım ne bılıyor musunuz? heepp ve tek. esler bırbırını sevıyorken boyle tıksınır kusar gıbı kavga edıp restlesebılır mı? ben gıdıyorum ıyı gıt gıbı..ne bu kın öfke? bıseyler yanlıs. basta yanlıs . bı uyumsuzluk var. mutlu olmak ıcın ugrasılır eyvallah yıkılmasın yuvam dersın cabalarsın. sevgı denız suyu gıbı herzaman temız kalan bı yanı var..saygı da ucundan azcık kemırılse ıcın almaz bıter gıder... bı de seven ınsan tavrı degıl bu... sevgının tek taraflısına da karsıyım yokluguna oldugu kadar.. hayat cıdden gıttı mı gelmıyor.... allah yardımcın olsun. ınsallah sınırlerınız ve aıle ılıskılerınız duzene gırer.. ..
Hayat kısa ,kuşlar uçuyor...
Sakin sakin siz burda bile öfkenizi kusuyorsunuz.bu nasıl bir idarecilik .tekrar ediyorum bütün yazdıklarınızı okudum . eşinizde hatali ama sizde çok hircinsiniz . burdan bile üstüme saldiricaginizi hissettim
Tüm yazdıklarımı okuduysanız herkesle yazıştığım üslupla sizinle yazıstıgım üslup arasındaki farkın sizin saçmalamanızdan kaynaklandığını anlarsınız heralde. Size mi kaldı benim mesleğimi sorgulamak ki konu bambaşka siz ne anlatıp ne duymayı bekliyorsunuz Allah askına
Küsmek bir iletişim sekli degildir ama esiniz icin oyle gibi
Ben tribimi atarim sen gel yalvar gönlümü al, o da benim.canim isterse vazgecerim modunda
böyle insanla iletişim kurulamaz çünkü iletişim kanalını kapatıyor tek taraflı bakiyor
Psikolog narsistik özellikler belirttiyse mutlaka uzman yardımı gerekli o zaman
Siz delirdiginizle kalirsiniz ama o duzelmez
Yani sizin yaptığınız bir seyle duzelmez, uzman eli degmesi lazim
siz neden aileler ile aynı şehirdesiniz zorunlu hizmetiniz falan yok mu
Çok yerinde bi karar. Bence de uğraşmayın ve gidin.Siz gerçekten cildirmissiniz .burdaki yazdıklarınızi bir bir kopyala yapıştır yapardim ama hiç uğraşamam.esinde inat etmiyor uğraşmak istemiyor belliki .iyi geceler
Eşinize "ayar veremeyince" de böyle bir üslup mu takınıyorsunuz?Tüm yazdıklarımı okuduysanız herkesle yazıştığım üslupla sizinle yazıstıgım üslup arasındaki farkın sizin saçmalamanızdan kaynaklandığını anlarsınız heralde. Size mi kaldı benim mesleğimi sorgulamak ki konu bambaşka siz ne anlatıp ne duymayı bekliyorsunuz Allah askına
Ama bence de hoş bir üslup değil.Karpuzlu araba lafın gelişi söylenmiş bir ayar verme sözünü nerelere getirdiniz
Cogu kadin saniyorki aileleri kavgaya karistirsak onlar bizim aramizi duzeltir iste bu aile olmayi becerememekten geliyor ne yazikki yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum tas olsa catlar tabi sizde sabir edip catlamissiniz ama olan sizin ailenize olmus esinize demeniz gereken tek konu ne olursa olsun yataklari ayirmamali cinsellikte olmazsa Araniz daha da soguyabilir sonra toparlamasi zor olur bence kavga ederek harcamayin kendinizi karsinizdaki ne kadar bagirirsaniz bagirin zaten sizi anlamayacak o yuzden sessizce anlatin kisaca gerekirse sakin sogukkanli kalin en azindan sinir gecince inatlasmadan konusabilesiniz
Bir eğitimci her lafın gelişi diye böyle bı uslupla konusuyosa daha çok kaybeder kendisi. Hırsını eşinden cikaramamis ' ben velilere bile ayar veriyorum ' diye boborleniyor burda . yaptığı çok yanlış siz gerçekten gormuyomusunuz bunu ?Karpuzlu araba lafın gelişi söylenmiş bir ayar verme sözünü nerelere getirdiniz
Eşinize "ayar veremeyince" de böyle bir üslup mu takınıyorsunuz?
Cevabınız evetse, bu evliliğinizi düzeltmeye nereden başlayabileceğinizin en büyük ipucu...
Umarım mutluluğu yakalarsınız evliliğinizde.
Ama bence de hoş bir üslup değil.
Yahu ben işinizle ilgili bişi demedim uslubunuz kötü onu söylüyorum.tmam kirdiysam özür dilerimdert başlığına gözlerim kan çanağına dönmüş halde 2 gündür ağzıma lokma koymamıs halde gecenin köründe keyfimden mi yazıyorum ki acaba “insanları idare ediyorum” manasında “ayar veriyorum” lafını cımbızlayıp eleştiriyorsunuz ben anlayamıyorum. Linçlemek mi hoşunuza gidiyor insanları? Hanımefendinin kişiliğine mi ayar verdiğimi söylemişim? Neymiş bu kadar rahatsız eden? Benim işimi nasıl yaptığımı eleştirmeye çalışması hiç rahatsızlık verici değil yani?
Sakin olun, üslup önemli birşey ilişkilerde.dert başlığına gözlerim kan çanağına dönmüş halde 2 gündür ağzıma lokma koymamıs halde gecenin köründe keyfimden mi yazıyorum ki acaba “insanları idare ediyorum” manasında “ayar veriyorum” lafını cımbızlayıp eleştiriyorsunuz ben anlayamıyorum. Linçlemek mi hoşunuza gidiyor insanları? Hanımefendinin kişiliğine mi ayar verdiğimi söylemişim? Neymiş bu kadar rahatsız eden? Benim işimi nasıl yaptığımı eleştirmeye çalışması hiç rahatsızlık verici değil yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?