Çok dertliyim bdv

Allah aşkına eğitin beni o zaman. Ben böyleyim işte. Sabredip sabredip yanlış yöntemle patlıyorum. Haklıyken haksız duruma düşmek böyle bi şey
Şöyle karşımda olsanız da kursak bağdaşı yani buradan anlatmak çok zor olur eşine ve ailesine bir şey demeden, saygı çerçevesinde ufak ufak geri çekilmeliydiniz. Açıkça esnetin bizi denmez. Yavaş yavaş mesafeyi siz koymalısınız.

Neden iyi bari dediniz? Bir de o çifte ne oldu?

cinsel açıdan durumun iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum ki. Bazen sık bazen uzun zamanlar yok. O da dengesiz hayatımızda.
Burda tanıdığım biriyle karşılaşmak istemem. Ondan iyi bari dedim
Onların durum epey kötüye gitti. Doğum yaptı, sonrasında devam eden aile sorunlarından sonra, adam kadının annesine hakaretler vs. Kadının ailesi kızlarının evine bile giremediler, adamı da almadılar evleri.
iki tarafta çok inatçıydı. Neyse olaylar uzadı çift ayrıldı, boşanma olmadı. Daha önce sürekli kavga eden çift ayrı evlere çıkınca daha iyi anlaşır oldular :)
Ama sana başka bir tavsiyem olacak cinsel hayatınızı iyi tutun, bu kavgalar araya soğukluk katınca birbirinize dokunmak istemeyeceksiniz. Cinsel hayatınız da biterse bir şey kalmaz. Bazen küslüğü yatak odasında mecburiyetten aonlandırabilirisiniz

o kadar elimde değil ki deliriyorum. Adam küsünce oda ayırıyor. Mümkün değil inadından dönmüyor. Ya ben günde onlarca veliye ayar verebiliyorum, evde eşime iki cümle kurup ikna etmeyi beceremiyorum. O kadar çaresizim ki karşısında. Sevmesem bi dk durmicam

Çok istedim şimdi karşılıklı oturtabiliyor olmayı :)
Kaybettikçe mi öğrencem ben hayata karşı temkinli adım atabilmeyi? Benim lügatımda neyse o konuşulur ama bu düzen böyle değil..

O sevgi kalmıyor zamanla. Kendini her zaman haklı gören adam, hayatında kötü giden her şeyin sorumlusu olarak sizi görmeye başlıyor. Herkese ayar veren siz ağzınızı açtınız an, geri püskürten biri olunca, sizi bastırınca susuyorsunuz
Bir süre sonra sizde susmaya başlıyorsunuz, ev de hiç konuşma olmuyor
Bunları aşmadan kesinlikle çocuk yapmayın
Onun da değişmek istemesi lazım terapi için. Böyle tiplerin ağzı çok iyi laf yapar, terapisti de etkiler, tüm sorun sizde gibi gösterirler

mevkisi yokken de ben onun hayatındaydım hiç de umrumda olmadı. Buraya her detayı yazamıyorum muhakkak belki geçinmesi zorumdur bilmiyorum üzerine düşünmem lazım fakat çok fedakarlık yaptım çok emek verdim. Tabi ki boşan diyip kestirip atacak yorum istemeyeceğim, çözüm odaklı yorum istememin sizce zararı nedir anlayamadım? Ailesiyle tartışmadım, konuştum. Ailesine bu zamana kadar hiç saygısızlık etmedim aksine çok idare ettim artık açık açık derdimi konuşmak istedim. O da eşim ortalığı alevlendirdiği için.
Son cümlenizde haklısınız. Ben onu beceremedim...

Eşinizle konuşun. Her şeye yeniden başlayın, hiç bir şey olmamış gibi unutun yeniden karı koca olmayı deneyin.
Anlamsız inatlaşmalar var anladığım kadarıyla. Ama böyle iki tarafa da yazık.

keşke olabilse ama o kendine somut bi şeyle gitmediğim sürece bu cümlelerinizi çok özür dileyerek söylüyorum “laf kalabalıklığı” olarak nitelendirir. Herseyi unutmayı her teklif edişim benim hatalarımın yüzüme vurulması onun hatalarının asla konusulmaması ve benim cinnetlerimle sonlandı malesef. Kırılmıyor adamın inadı

Malesef son paragrafınızın altına imzamı atarım. İlk paragrafsa olmasını dilemediğim kısmı ama gidiş hayra gitmiyor.

narsist olduğuna bi dönem çok inandım. O dönem boşanmaya karar verdim. Sonra terapist de narsistik özellikler saptadığından bahsetti ama üzerinde çalışmadı ne hikmetse. Ben düzeltmek için çabalıyorum ama galiba içten içe düzelmeyeceğini biliyorum. Çok üzgünüm.

Neden onlarca veliye ayar veriyosunuz ? Ozaman gerçekten sorun sizde,ne alaka yani velilere ayar veriyomussunuz

Çok doğru. Ben işte bi noktada o sabrı kaybediyorum galiba. Deneyeceğim söylediklerinizi
Ben politik olabilen biri değilim dümdüzümdür ama biraz daha yuvarlak konuşma ve tatlı dil konusunda dikkat ediyorum. Sabır konusunda da siz istemeseniz de hayat size sabırlı olmayi, olaylara sakin yaklaşmayı öğretiyor bir sekilde.
Ya seve seve ya kafana vura vura...

Bir süre sonra neden benimle konuşmuyorsun neden uzatıyorsun, sevimlilik yapma durumları, sürekli gönül almaya çalışma, kendini ifade etmeye çalışma sizi yoracak
Her kavganın ardından küslük olunca siz de susmayı deneyeceksiniz, iş daha kötü olacak
Bir an önce iyi bir psikiyatristen terapi alın. Kendini nimet sanan başkalarının zekasını beğenmeyen Doktorlar psikologları da küçümser, onunla aynı mevki de olan birinden terapi alın. Parayı veren kimse onun hoşuna gidecek cümleler kuran piyasa da pış pışlayan tipler var.

Eşim horluyor diyene boşan yazan kitle yalvarırım uzaklaşsın

Horlamak boşanma sebebi değil ama peki ya hakaret?

Durumlar eşit ama adam sizin ailenizle görüşmüyor, siz onun ailesiyle görüşüyorsunuz.
Ailenizi eleştirip duruyor ama siz tek kelime edemiyorsunuz.
Küsüyor, uzatıyor, hakaret ediyor; yutuyorsunuz.

Ne diyelim?
Devam edin o zaman, belki zamanla öğrenir derdini hakaret etmeden anlatmayı.

ofke kontrolunuz yokmus ve sanırım bıraz da ondan beklıyosunuz herseyı... onun da trıbal küsengeç kıbırlı tavrından dolayı sızın konusarak bıseye varmanız guc. aıleler catıstı mı es kavgası gıbı bıtmıyor sonu..ama anlayamadıgım ne bılıyor musunuz? heepp ve tek. esler bırbırını sevıyorken boyle tıksınır kusar gıbı kavga edıp restlesebılır mı? ben gıdıyorum ıyı gıt gıbı..ne bu kın öfke? bıseyler yanlıs. basta yanlıs . bı uyumsuzluk var. mutlu olmak ıcın ugrasılır eyvallah yıkılmasın yuvam dersın cabalarsın. sevgı denız suyu gıbı herzaman temız kalan bı yanı var..saygı da ucundan azcık kemırılse ıcın almaz bıter gıder... bı de seven ınsan tavrı degıl bu... sevgının tek taraflısına da karsıyım yokluguna oldugu kadar.. hayat cıdden gıttı mı gelmıyor.... allah yardımcın olsun. ınsallah sınırlerınız ve aıle ılıskılerınız duzene gırer.. ..

Neden onlarca veliye ayar veriyosunuz ? Ozaman gerçekten sorun sizde,ne alaka yani velilere ayar veriyomussunuz
Yani gerçekten bunu anladıysanız ne diyim. Ben idarecilik yapıyorum. Öfkeli veliye ayar vermeyip öğretmene mi saldırtayım? Ayar vermeyi ne zannediyorsunuz siz azarlamak mı? Ay ben ne anlatıyorum siz gelmiş ne diyorsunuz ya. Gerçekten sorun bende olsa ne olur? Hangi mesajımda sorun kimde diye sormuşum?

Küsmek bir iletişim sekli degildir ama esiniz icin oyle gibi
Ben tribimi atarim sen gel yalvar gönlümü al, o da benim.canim isterse vazgecerim modunda
böyle insanla iletişim kurulamaz çünkü iletişim kanalını kapatıyor tek taraflı bakiyor
Psikolog narsistik özellikler belirttiyse mutlaka uzman yardımı gerekli o zaman
Siz delirdiginizle kalirsiniz ama o duzelmez
Yani sizin yaptığınız bir seyle duzelmez, uzman eli degmesi lazim

Sakin sakin siz burda bile öfkenizi kusuyorsunuz.bu nasıl bir idarecilik .tekrar ediyorum bütün yazdıklarınızı okudum . eşinizde hatali ama sizde çok hircinsiniz . burdan bile üstüme saldiricaginizi hissettim

Cogu kadin saniyorki aileleri kavgaya karistirsak onlar bizim aramizi duzeltir iste bu aile olmayi becerememekten geliyor ne yazikki yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum tas olsa catlar tabi sizde sabir edip catlamissiniz ama olan sizin ailenize olmus esinize demeniz gereken tek konu ne olursa olsun yataklari ayirmamali cinsellikte olmazsa Araniz daha da soguyabilir sonra toparlamasi zor olur bence kavga ederek harcamayin kendinizi karsinizdaki ne kadar bagirirsaniz bagirin zaten sizi anlamayacak o yuzden sessizce anlatin kisaca gerekirse sakin sogukkanli kalin en azindan sinir gecince inatlasmadan konusabilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…