• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küslük ve Bayram , Torun

• Konu Sahibi Konu Sahibi hoderi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salla gitsin o zaman,vicdan azabı çekeceğin bir durum da yok en azından.Ha var ha yoklar.Bizimkiler de bir miktar öyle.Güzel tarif-komşu çocuğu sever gibi- sorsan candan öte derler ama.
Tabi lafta öyledir . Lafa gelince herkes dört dörtlük zaten . Güya bende doğum yaptığımda özel hastanelerde pamuklarda doğuracaktım hiçbir masrafı cebimden çıkmayacaktı . Çocuğumu doğuracağım güne geldim hepimiz bu yollardangeçtik imkan bu dediler . Hoş öyle bir yardım yapmak zorunda da değiller . E bari caka satma şöyle yapacam böyle yapacam diyip …

Açıkçası ben olsam böyle bir aile görsem ne yüzsüzler yemedikleri laf kalmadı koşup gitmişler demek ki yapılanları hak etmişler derim. Ne torunu ya hu çocuğundan bile nefret ediyorlardır
Öyle bir duruma getirdiler ki olayı ne desem boş allaha havake ediyorum

Açıkçası ben olsam böyle bir aile görsem ne yüzsüzler yemledikleri laf kalmadı koşup gitmişler demek ki yapılanları hak etmişler derim. Ne torunu ya hu çocuğundan bile nefret ediyorlardır
Kendimi gördüm bu mesajda ne yazık ki.Cok şey oldu ama küsmedim.O kadar şey olup da ben küsmedigim halde kendi kendilerine bir de uzun zaman sonra sebepsiz yere kendilerince bana ve çocuklarıma mesafe koydular(!) ben o zaman anladım işte değmiyormuş.İyi olalım,küslük olmasın aile arasında çabasina değmezlermiş.Buz gibi soğumak var ya hayatımda bunu ilk defa dibine kadar yaşadım.

Kendimi gördüm bu mesajda ne yazık ki.Cok şey oldu ama küsmedim.O kadar şey olup da ben küsmedigim halde kendi kendilerine bir de uzun zaman sonra sebepsiz yere kendilerince bana ve çocuklarıma mesafe koydular(!) ben o zaman anladım işte değmiyormuş.İyi olalım,küslük olmasın aile arasında çabasina değmezlermiş.Buz gibi soğumak var ya hayatımda bunu ilk defa dibine kadar yaşadım.
Siz merhametli yaklaşmışsınız . Böyle olmak kaybettiriyor insana hep . Üstelik heryerde kaybediyor insan . İyilik bilene iyilik yapılır merhamet sahibi değil çoğu insan . Bıraktığınız yerde kalsınlar en güzeli ..

Evet dediğiniz gibi . Zaten ses seda çıkmıyor . Bu saate kadar torun görmek istiyen görürdü . Emin olun evladına değer vermeyen kendi yavrusuna değer vermeyen onun yavrusuna hiç değer vermez .
Vallahi benimkiler küslük öncesi görüşmelerimizde hep severlerdi torunlarını suan görmedikleri için cok üzüldüklerinede eminim ama engel olan olmadı eşimi arayıp görüşebilirlerdi ben kimsenin kucağına biz küsüz ama çocuğumu sevebilirsiniz diye torun vermem,torunlarıyla olan ilişkileri onları bağlar küçüğüm diye bayram diye yapılanları unutup torun-dede,anane babaanne ilişkisinide ben yürüttüremem. Vicdanen çok rahatım ilerde bir barışma durumu olursada bu benim atcağım adımla olmaz saygı karşılıklı olursa küslükte olmaz.

Siz merhametli yaklaşmışsınız . Böyle olmak kaybettiriyor insana hep . Üstelik heryerde kaybediyor insan . İyilik bilene iyilik yapılır merhamet sahibi değil çoğu insan . Bıraktığınız yerde kalsınlar en güzeli ..
Küslük nedir bilmezdim,hala da sevmem biliyor musun?Ama artık öğrendim. Herkes yerinde iyi olsun ama benden uzak olsunlar tek ki.Çok kırgınım maalesef.senin konunun da içine dalmış gibi oldum ama😂

Kavga neden oldu ? Dertleri neymiş? Merak ettim . anlatmak istemezseniz tabi anlarım . Size de oğullarına da dünyanın saygısızlığını yapmışlar . Özür dilesinler önce . Özür dileseler bile yine de görüşmeyin derim . Belli huyları iyi değil. Yani oğlu istiyorsa görüşsün . Ama size bulaşmasınlar .

Alçak eşek olana semer vuran çok olur derler. Siz her koşulda büyükler(!) diye giderseniz onların gözünde böyle olacaksınız. Arsalar, arabalar aldıkları evlatları kutlasın bayramlarını. Çocukları da alet etmesin size bunu diyenler. Ne size ne çocuklarınıza gram saygı sevgileri yok.

Kavga neden oldu ? Dertleri neymiş? Merak ettim . anlatmak istemezseniz tabi anlarım . Size de oğullarına da dünyanın saygısızlığını yapmışlar . Özür dilesinler önce . Özür dileseler bile yine de görüşmeyin derim . Belli huyları iyi değil. Yani oğlu istiyorsa görüşsün . Ama size bulaşmasınlar .
Aile apartmanından taşınmak istememiz ve cerdiğimiz yüklü miktarda borçtan dolayı . İyilik yaptık kötülük bulduk

Alçak eşek olana semer vuran çok olur derler. Siz her koşulda büyükler(!) diye giderseniz onların gözünde böyle olacaksınız. Arsalar, arabalar aldıkları evlatları kutlasın bayramlarını. Çocukları da alet etmesin size bunu diyenler. Ne size ne çocuklarınıza gram saygı sevgileri yok.
Valla öyle okadar doğru ki . Aile büyükleri diyip üstüne bide üzülmesinler mutlu olsunlar dedikçe ilk önce bizi gözden çıkarmışlar meğerse allahım ıslah etsin

Valla öyle okadar doğru ki . Aile büyükleri diyip üstüne bide üzülmesinler mutlu olsunlar dedikçe ilk önce bizi gözden çıkarmışlar meğerse allahım ıslah etsin
Önce kendini düşüneceksin bu hayatta o üzülmüş bu kırılmış diye düşündükçe en çok üzülen sen oluyorsun ki eş ailesine de asla yaranılmaz bunu da anlamışsındır sanırım

Ay boşverin ne güzel kurtulmuşsunuz tekrar aynı şeylere davetiye çıkartmaya gerek yok. Hakedenle barışılır. Kimsenin de kimse umrunda değil valla. Torununu seven onun geleceğinden çalmazdı. Çocuğunuz o insanlarla görüşmeyecek kadar kıymetli.

Selamlar 🤚🏻
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
Eşin de arama taraftarı değilse ne diye milletin lafıyla tereddüte düşüyorsunuz ki. Torunsa torunun hatrına hadlerini bilselerdi. Yaptıkları yanlarına kâr kaldıkça daha da coşuyorlar. Ben 'insanlık sende kalsın' kavramına inanmıyorum artık

Selamlar 🤚🏻
Eş ailesiyle büyük bir kavga sonucu konuşmuyoruz tek taraflı hakaret iftira ne ararsanız var . Çevremdeki insanların bazıları ne olursa olsun onlar aile bayramda küslük olmaz gidip ellerini öpün diyor . Fakat bi namusuma iftira atmadıkları kaldı keza kendi oğullarına da namus ar edep giriştikleri için oda arama yanlısı değil . Benimle aynı durumda olanlar varmı . Siz neler yaptınız bu durumda . En azından torunlarını görsünler diyenler var . Ama torunların annesine küfür halaret etmişlikleri var . Asla bayramlaşmayı hak ettiklerini düşünmüyorum ben .
O büyük kavganın konusu neydi ?

Aile apartmanından taşınmak istememiz ve cerdiğimiz yüklü miktarda borçtan dolayı . İyilik yaptık kötülük bulduk
En büyük suçlar 😬

Bir kere aynı binadan ayrılmayı seçtiysen kötü oluyorsun. O Allahın emri. 🤦🏻‍♀️

Büyük borç neden verildi ? Herseyde bi denge olmalı anne babaya verilen parayı geri almak da mevzu. 10 mu istediler. Bende 2 var diyip o kadar vermeli. Ki sonra başın ağrımasın.

Eşin de arama taraftarı değilse ne diye milletin lafıyla tereddüte düşüyorsunuz ki. Torunsa torunun hatrına hadlerini bilselerdi. Yaptıkları yanlarına kâr kaldıkça daha da coşuyorlar. Ben 'insanlık sende kalsın' kavramına inanmıyorum artık
Yok insanlıktan anlamıyorlar biz büyüğüz diyerek her türlü kötülük reva görülüyor galiba

Küfürü hakareti yiyen elelam olmadığı için onlara kolay elbette Akıl vermek yorum yapmak çok kolay git vs demek.Elalem kendine yapılan bir haksizlik olursa dünyayı yıkar başkasına isterse evi yansın bir bardak suyla gelir yangına dökmeye.Ha yangın sönmemiş siz yanmişsınız mesela elaleme ne onlar sadece konuşur konuşur konuşur

Görüş ve ya görüşme diyemem ama ben insanların kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum. Keşke değişseler de görüşülse neticede bebeğin babaannesi dedesi. Ama olmaz bu saatten sonra. Bence görüşme. Ha ilerde görüşürsen de aşırı mesafeli ol. Gülme, soru sorunca kısa cevap ver. 10 kat yabancı gibi ol geç.

Haa bir de insanların yorumlarına takılma. İçten içe herkes karşıdakinden mutlu olayım der. İyilik istemeyen çok he de geç

Selamlar 🤚🏻
Ne güzel eşinizde olayların bilincinde ve görüşmek istemiyor biz de ne kavgalar ettik ama yine yine yine görüşüyoruz maaaalesef burda eş tutumu çok önemli, görüşmek istemediğim insanlarla görüşmek istememe özgürlüğümüz olmalı ya.. ayrıca o torun sevgilerine de hiç mi hiç inanmıyorum

Back