Çok çaresizim

Ayyyy
Çok sevindim gelişmeleri okuyunca.
5 gündür kedilerimden ayrıyım çok özledim.
İnşallah bir an önce tamamen iyileşir.
İnanılmaz sevindim. Bunlar da benim minnaklarım.

Eklentiler

• IMG_6494.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_6497.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_6577.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 182
Yolunu açık ettim eşimin gitti smokini sahiplendirdim bir kaç ay önce yerinde gayet memnun prensimiz. Tekir yemek yemeye başladı ama çok nazlı burnundaki yaralar toparlayacak bugün veterinere götürmedim boxa girince sürekli burnu tekrar kanıyor yarası iyileşmiştir zaten antibiyotik tedavisi bitti yarın duruma göre bakıp belki tekrar götürürüm serum İçin

Ayyyy
Çok sevindim gelişmeleri okuyunca.
5 gündür kedilerimden ayrıyım çok özledim.
İnşallah bir an önce tamamen iyileşir.
İnanılmaz sevindim. Bunlar da benim minnaklarım.
Feride’nin kardeşleri sanki ben yerim onları allah size bağışlasın biran önce kavuşun

Gelismeleri okuyunca cok sevindim insallah daha da iyiye gider kedicik. Sizin gibi merhametli bir kadina boyle vicdansiz koca nasil denk gelmis hayat iste

Kızlar hepinize binlerce teşekkür ederim verdiğiniz desteğe ettiğiniz dua ya iyi ki varsınız. Bugün son kontrollerini yaptırdık veteriner paçayı yırttı hadi gözün aydın biz yaşamaz sanıyorduk ama iyi toparladı dedi. Şimdi yanımda 2 gündür sanki bir mucize oldu kuru mamasını yiyor suyunu içiyor yanımdan bir saniye bile ayrılmıyor abla kardeş gayet iyi anlaşıyorlar. Yaraları da zamanla düzelecek inşallah hepinizi çok öpüp patiliyoruz

Helal be minnoşa. Kurtuldu ha... Çok şükür. Kaç gündür nasıl üzüldüm nasıl dua ettim yavrucak iyileşsin diye. Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah.

Helal be minnoşa. Kurtuldu ha... Çok şükür. Kaç gündür nasıl üzüldüm nasıl dua ettim yavrucak iyileşsin diye. Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah.
Amin inşallah tekrar etmez bir mucize oldu resmen

Gözünüz aydin cok gecmis olsun cok sevindim
Bundan sonra hic ayrilmayin insallah üçünüz

Katılıyorum.
Biraz da bu yüzden oğlum biraz büyüsün de can yakabileceğinin farkına varsın diye kedi sahiplenmiyorum. Çünkü biliyorum anne babasına bilmeden oyun olsun diye vuran 18 aylık bir bebek kediye neler yapmaz. Doğal olarak kedi de can korkusuna saldırabilir..

Bir tanıdığımız 3 yaşındaki oğlu istedi diye eve kedi aldı ama kedi artık çocuktan kaçmak için fare deliği kadar yerlere girip yatıyordu. Sonra da verdiler zaten birine..

CAnım ben kedimi veterinere box ta götürmüyorum. Çok sinirleniyor çünkü. Gerçi bende araba var.
Onun yerine hasır kirli sepetleri olur ya
Ona koyuyorum. Kapağının üstüne de ağır birşey koyuyorum. Geniş alan olduğu için sinirlenmiyor.

Seni daha fazla üzmek istememiş minnos. Şimdi mis gibi huzur zamani

Gözünüz aydin cok gecmis olsun cok sevindim
Bundan sonra hic ayrilmayin insallah üçünüz
Çok teşekkür ederim inşallah son nefesimize kadar ayrılmak Yok

Güzel fikir aslında ama ben toplu taşıma kullanıyorum orda kaçar falan
Seni daha fazla üzmek istememiş minnos. Şimdi mis gibi huzur zamani

Hasret gideriyoruz mırmır bütün gece üstümde yatıyor

Ben çocuk İçin kedi sahiplenmedim kedi 3 senedir benimle kızım ise 18 aydır ve genel olarak benim kedim saldırgan eve misafir sokmaz saldırır

Geçmiş olsun. Bi daha hiiicc ayrilmazsiniz insallah :) cok sevindim. :)

Ben çocuk İçin kedi sahiplenmedim kedi 3 senedir benimle kızım ise 18 aydır ve genel olarak benim kedim saldırgan eve misafir sokmaz saldırır
Aynen benim kedim de öyle 5senedir bizimle kızım da 2yasinda.. yanii çocuk işte durdan anlamiyo.. belki 100kere ikaz ediyorum ama yok.. kedime rahat yok..Hayvan da bi sure sonra sıkılıyor ve vuruyor..kendini koruma amaçlı ama yapacak birşey yok..o halleri bile tatli

Bizimkinin vukuatları çok eşimin ailesini eve almıyor çok ilginç hiçbirsey yapmadıkları halde onlara bir kinlendi ki onlar çok severler kedileri görümceyi kaynımı kapıda görsün üstlerine atlıyor enselerine dişlerini geçiriyor ben seviyorum her eve lazım

Oooo tam fırlama o zaman.. aslında kediler hisseder derler sevmeyeni... Demek ki eşinin ailesini sevmedi yaramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…