Çok çaresizim

Bizimkide kendisini sevenleri düşman belliyor. Bi kere dokunduysan yandin. dokunan kişi evden gidene kadar tırnaklayip, isirmaya kalkiyor her firsatta, rahat vermiyor. Nasil kinleniyorsa artik Uyariyoruz eve gelenleri kediyi sevmeyin diye. Dokunmadiklari sürece kedi de onlara birsey yapmiyor.

Oooo tam fırlama o zaman.. aslında kediler hisseder derler sevmeyeni... Demek ki eşinin ailesini sevmedi yaramaz..
Benim sevmediğimi hissetmiş olabilir ya da ben ona yoruyorum çünkü erkek kardeşime de aynı tepkiyi veriyor oda bir kere kucağıma yattı o gün bugündür düşman

İlk gelenlere sevecen davranıyor ama ben yanından ayrıldığım an ayaklarından başlayıp kafasına kadar tırmalayarak çıkıyor ve seri yaptığı İçin insan anlamıyor sonra bakıyoruz kan revan içindeler benim yanıma yaklaşanı düşman sanıyor. Bir gün erkek kardeşim kucağıma yattı ona öyle bir kinlendi ki telefonda sesini duyduğu an telefona kafa atıyor fırlatıyor elimden. Kardeşim gelince Kediyi odaya kapatıyorum mecburen. Bir gün kardeşim bana yardıma geldi banyoya ellerini yıkamaya gitti çocuğu banyoya kıstırmış bende köşeye geçtim ne yapacak diye bakıyorum gizlice önce arkasına baktı ben görüyormuyum diye kontrol etti sonra lavabonun üstüne çıkıp kardeşimin suratına bir atladı çocuğu zor kurtardım benim kollarım sırtım kan içinde kaldı

Cidden cok kiskanclar bizimkide eşimle beni kiskaniyor ama saldirmiyor. Nezaman eşimin kucagina otursam gelip oda kucagimiza cikiyor veya sarilsak yatsak hemen gelip araya girip yatiyor. ama çok sevimli oluyor o halleri tam bir aile oluyoruz ozamanlar, mir mir ailesi

Ben ve kızım hariç kimse sevmiyor kedimizi ama olsun ben seviyorum ya yeter allah yokluklarını göstermesin

Rabbim şifa versin benim de iki çocuğum var (kedilerim) Allah acılarını göstermesin düşünmesi bile kötü ama sağlığına kavuşup düzelen oluyormuş uygun tedavi ve bakımla düzelir inşallah

O kadar mutlu oldum ki cok sukur atlattiniz zor gunleri. Emeginiz ve sevginizle kurtuldu kedicik. Allah bir daha boyle gunleri gostermesin. Yanilmiyorsam bundan sonra daha da ozenli bakilmasi gerekcek vucudunda fiv oldugu icin. Ama bence kedi emin ellerde:) tebrik ederim sizi Allahin izniyle bir cani hayata dondurdugunuz icin

Benimki eve biri geldiginde kacacak delik ariyor.yorganin altina giriyor.bir tek annemle kayinvalidemden kacmaz ama sevdirmezde kendini.bir tek esimle bana sevdirir.hele cocuklara sinir oluyor.benimkilerden nasil biktiysa artik.baska kedilere hiic tahammulu yok.disaridan miyav sesi gelse yandik demektir.canimizi okur bacaklarimiza atlar parcalar.odum kopuyor disarida bir kedi miyavlayacak diye.benimkide boyle iste kedileri kiskaniyor,sanki kendisi baska bir tur:))

İnşallah en yakın zamanda iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…