Çok çaresizim

Çok şükür yoğun tedavi ile normale döndü
Tedaviye cevap verdi demek. Çok sevindim. Benim iki kardeş öldü. Serumlar, ilaçlar işe yaramadı. İki kardeşi kucak kucağa gömdüm. Çok zor günlerdi. Bir yavru daha hastaydı, iyileşti çok şükür ama iz kaldı onda.

Koca bir canavar oldu kök söktürüyor bana yapışık ikiz gibi yaşıyoruz
Peki herhangi bir iz kaldı mı, kas güçsüzlüğü gibi? Benim kedim yavru olduğu için çok etkilendi. Titriyor, kalörifer peteğine bile sıçrayamıyor. Sinek görünce kovalamak için gelip bana ağlıyor. Bende havaya kaldırıyorum onu beraber sinek kovalıyoruz.

Halının ortasına kustu cpcuguma kuma kusmasını öğrenemedim bir türlü

Basın sagolsun çok zor ben Kafayı yedim iyileşecek mi diye şükür dualarım kabul oldu iz kaldı derken bizimkinin de yara oldu tüyleri döküldü

Kas sorunu yok benim küçük kızım var ondan kaçmak İçin her yere tırmanıyor bir nevi fizik tedavi oldu kus böcek sinek affetmiyor. İşbirlikçi bunlar Petege çıkınca diğeri kapağı açıyor ikisi de dolap içine

Yaaa yerim ama ikisini deemasaallah

Basın sagolsun çok zor ben Kafayı yedim iyileşecek mi diye şükür dualarım kabul oldu iz kaldı derken bizimkinin de yara oldu tüyleri döküldü
Üzeri kabuk bağlı bir yara mı, benimkinde de oldu. İyileşti. Tüyleride geliyor. Büyüdü de. Yemesi, iştahı yerinde. Ama parkinsonlu gibi titriyor işte! İnşallah büyüdükce düzelir.

Üzeri kabuk bağlı bir yara mı, benimkinde de oldu. İyileşti. Tüyleride geliyor. Büyüdü de. Yemesi, iştahı yerinde. Ama parkinsonlu gibi titriyor işte! İnşallah büyüdükce düzelir.
Kabukları kopardı pembe eti görünüyor

İkiside çok tatlı. Onları izlemek harikadır, maşallah diyeyimde, ne olur ne olmaz.

Kabukları kopardı pembe eti görünüyor
Demek bu yara hastalığı ile ilgiliymiş. Bilmiyordum. Öylesine mantara falan yakalandı sandım. veterinerede götürmedim. Çünkü ne zaman götürsem kedim stresten kusmaya başlıyor. Kustukları zaman yine mi başlıyor diye yüreğim ağzıma geliyor.

Evet yaralar fiv den dolayı oluyormus bizimkinde baya var

Arkadaşlar benim durumuma da bir el atın.çevremde Birtane bile destek olay yok bana. Bu arada öncelikle geçmiş olsun yavrucuğa.
Ben 5 ay önce annelerini kaybetmiş beş yavru kediyi eve aldım . O zamanlar bir haftalıklardı.
İkisi erkek üçü dişi. Fakat kızlar hiç hesapta olmayan birşey oldu ve erkek kedilerden biri çok erken kızgınlığa girdi. Henüz 5 aylık.ve diğer dişileri hamile bırakacak diye ödüm kopuyor. Şuan kısırlaştırmak için de çok erken sağlığı olumsuz etkilenir. Çok zor durumdayım seli gibi bağırıyor. Doğru düzgün uyumuyor bile. Bana kızmayın lütfen şimdi söyleyeceklerim için ama sayının beş olması çok zorluyor beni. İnternet ilanıyla yuvalandırmak da istemiyorum. Ortalık psikopat kaynıyor. Ben ne yapacağım. İki tanesi zaten bende kalacak ama diğer üçü için ne yapabilirim. Kızışan oğluşum için ne yapavağım.
Hepsine de çok bağlandım ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar bir de bu five bağlı yaralar nasıl oluyor. Korktum şimdi. Benim bahsettiğim erkek kedimde de boynunun altında sert bşy vardı.sonra onu kaşıya kaşıya ve yalayarak kanatmış.o bölgesinde tüy dökülmesi de oldu. Ben de doğru düzgün bir veteriner olmadıpı için malesef güvenip götürmedim. Batikon sürdüm birkaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…