İyileşti mi kedicikŞuan çok iyi mona Abla... masaallah..biraz konuya geç kaldin
Çok şükür..İyileşti mi kedicik
Koca bir canavar oldu kök söktürüyor bana yapışık ikiz gibi yaşıyoruzİyileşti mi kedicik
Tedaviye cevap verdi demek. Çok sevindim. Benim iki kardeş öldü. Serumlar, ilaçlar işe yaramadı. İki kardeşi kucak kucağa gömdüm. Çok zor günlerdi. Bir yavru daha hastaydı, iyileşti çok şükür ama iz kaldı onda.Çok şükür yoğun tedavi ile normale döndü
Peki herhangi bir iz kaldı mı, kas güçsüzlüğü gibi? Benim kedim yavru olduğu için çok etkilendi. Titriyor, kalörifer peteğine bile sıçrayamıyor. Sinek görünce kovalamak için gelip bana ağlıyor. Bende havaya kaldırıyorum onu beraber sinek kovalıyoruz.Koca bir canavar oldu kök söktürüyor bana yapışık ikiz gibi yaşıyoruz
Basın sagolsun çok zor ben Kafayı yedim iyileşecek mi diye şükür dualarım kabul oldu iz kaldı derken bizimkinin de yara oldu tüyleri döküldüTedaviye cevap verdi demek. Çok sevindim. Benim iki kardeş öldü. Serumlar, ilaçlar işe yaramadı. İki kardeşi kucak kucağa gömdüm. Çok zor günlerdi. Bir yavru daha hastaydı, iyileşti çok şükür ama iz kaldı onda.
Kas sorunu yok benim küçük kızım var ondan kaçmak İçin her yere tırmanıyor bir nevi fizik tedavi oldu kus böcek sinek affetmiyor. İşbirlikçi bunlar Petege çıkınca diğeri kapağı açıyor ikisi de dolap içinePeki herhangi bir iz kaldı mı, kas güçsüzlüğü gibi? Benim kedim yavru olduğu için çok etkilendi. Titriyor, kalörifer peteğine bile sıçrayamıyor. Sinek görünce kovalamak için gelip bana ağlıyor. Bende havaya kaldırıyorum onu beraber sinek kovalıyoruz.
Bazan sadece yedikleri şeyi çıkartıyorlar. Mama olduğu gibi duruyor. Hiç iğrenmiyorum. Öyle gerçek anlamda kusmak gibi olmuyor çünkü.Halının ortasına kustu cpcuguma kuma kusmasını öğrenemedim bir türlü
Yaaa yerim ama ikisini deeEki Görüntüle 2111410
Kas sorunu yok benim küçük kızım var ondan kaçmak İçin her yere tırmanıyor bir nevi fizik tedavi oldu kus böcek sinek affetmiyor. İşbirlikçi bunlar Petege çıkınca diğeri kapağı açıyor ikisi de dolap içine
Üzeri kabuk bağlı bir yara mı, benimkinde de oldu. İyileşti. Tüyleride geliyor. Büyüdü de. Yemesi, iştahı yerinde. Ama parkinsonlu gibi titriyor işte! İnşallah büyüdükce düzelir.Basın sagolsun çok zor ben Kafayı yedim iyileşecek mi diye şükür dualarım kabul oldu iz kaldı derken bizimkinin de yara oldu tüyleri döküldü
Kabukları kopardı pembe eti görünüyorÜzeri kabuk bağlı bir yara mı, benimkinde de oldu. İyileşti. Tüyleride geliyor. Büyüdü de. Yemesi, iştahı yerinde. Ama parkinsonlu gibi titriyor işte! İnşallah büyüdükce düzelir.
İkiside çok tatlı. Onları izlemek harikadır, maşallah diyeyimde, ne olur ne olmaz.Eki Görüntüle 2111410
Kas sorunu yok benim küçük kızım var ondan kaçmak İçin her yere tırmanıyor bir nevi fizik tedavi oldu kus böcek sinek affetmiyor. İşbirlikçi bunlar Petege çıkınca diğeri kapağı açıyor ikisi de dolap içine
Demek bu yara hastalığı ile ilgiliymiş. Bilmiyordum. Öylesine mantara falan yakalandı sandım. veterinerede götürmedim. Çünkü ne zaman götürsem kedim stresten kusmaya başlıyor. Kustukları zaman yine mi başlıyor diye yüreğim ağzıma geliyor.Kabukları kopardı pembe eti görünüyor
Evet yaralar fiv den dolayı oluyormus bizimkinde baya varDemek bu yara hastalığı ile ilgiliymiş. Bilmiyordum. Öylesine mantara falan yakalandı sandım. veterinerede götürmedim. Çünkü ne zaman götürsem kedim stresten kusmaya başlıyor. Kustukları zaman yine mi başlıyor diye yüreğim ağzıma geliyor.
Deli bunlar ya:))cooookkkkk kocaman opun yerime burnusundanBizimki saldırganlığa devam ediyor iyileşti ya gece ayağıma daldı hanımefendinin rahatı bozulmuş ben uyurken yön değiştirdim diye
Tipe bak ya:))yakisiklim seni cooookkkkk opuyorum.masallah sanaEki Görüntüle 2111403 buda azman
Nasil bir tatliliktir bunlar ya.ikiside birbirinden tatliEki Görüntüle 2111410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?