Gece yanına al odaya kapatmaSorma yaa.. ben oda ya giriyorum.kafasini çıkartıyor, bakıyo benim hoop geri giriyor.. çok tatlı masaallah sipaa
Ya bir resim atsana.azicik gozumuz gonlumuz acilsin.Sorma yaa.. ben oda ya giriyorum.kafasini çıkartıyor, bakıyo benim hoop geri giriyor.. çok tatlı masaallah sipaa
Evdekini yemekten bir hal oldum.sinir oluyor artik yavrum.gidip gelip icime ceke ceke kokluyorum.sonrada muccckkkk.her seferinde basliyor yalanmaya:))tam yalanip bitiriyor ben yine ayni.kizdi en son:)) bir sure mesafeliyiz simdi.yanina yaklasiyorum basliyor henen hirrrrrr kihhhhhh falan.bakmamda yasak.o yuzden bir resim at bari goz banyosu yapayim.bakmalara doyamiyorum onlaraSorma yaa.. ben oda ya giriyorum.kafasini çıkartıyor, bakıyo benim hoop geri giriyor.. çok tatlı masaallah sipaa
Hayırdır neden kii..Evdekini yemekten bir hal oldum.sinir oluyor artik yavrum.gidip gelip icime ceke ceke kokluyorum.sonrada muccckkkk.her seferinde basliyor yalanmaya:))tam yalanip bitiriyor ben yine ayni.kizdi en son:)) bir sure mesafeliyiz simdi.yanina yaklasiyorum basliyor henen hirrrrrr kihhhhhh falan.bakmamda yasak.o yuzden bir resim at bari goz banyosu yapayim.bakmalara doyamiyorum onlara
Benim minnos yasakladida
Kizdi bana ikide bir opuyorum diye cirmagi yedim.daha yanina yaklasmadan basliyor kihlamaya.gecer siniri birazdan:))Hayırdır neden kii..
Öpme sende çocuğum sevmiyorKizdi bana ikide bir opuyorum diye cirmagi yedim.daha yanina yaklasmadan basliyor kihlamaya.gecer siniri birazdan:))
Ay minnosun sen ama bal
Buyugunden zor bela çektim,fotoAy minnosun sen ama bal
Minnos ya bende bir yavru sahiplenmek istiyordum ama fiv olunca malesef planlar değişti inşallah sokakta hasta yavru falan görmemBuyugunden zor bela çektim,foto
Hayırdır neden kii..[/QUOT
Ayyyyyyy ama olmaz ya bu kadar da tatli olunmazki.tatliliginda bir siniri olmali.sonra yok efendim niye optun yok niye yedin beni.gel de yeme
Buyugununde bir fotosunu alirdik ama annesiBuyugunden zor bela çektim,foto
Ben bir ay önce iki yavru kedimi fiv den kaybettim. Size yardımcı olmak isterim. Bir kedim daha hastaydı, ölümden döndü. Safra kusuyor mu?Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
Bizimki saldırganlığa devam ediyor iyileşti ya gece ayağıma daldı hanımefendinin rahatı bozulmuş ben uyurken yön değiştirdim diyeAyyyyyyy ama olmaz ya bu kadar da tatli olunmazki.tatliliginda bir siniri olmali.sonra yok efendim niye optun yok niye yedin beni.gel de yeme
Çok şükür yoğun tedavi ile normale döndüBen bir ay önce iki yavru kedimi fiv den kaybettim. Size yardımcı olmak isterim. Bir kedim daha hastaydı, ölümden döndü. Safra kusuyor mu?
Şuan çok iyi mona Abla... masaallah..biraz konuya geç kaldinBen bir ay önce iki yavru kedimi fiv den kaybettim. Size yardımcı olmak isterim. Bir kedim daha hastaydı, ölümden döndü. Safra kusuyor mu?
Fiv in aşısı yok maalesef.Fiv kedi aidsiydi sanırim geçmiş olsun. Kediniz disari cikiyor muydu, fiv aşısı var mıydı? Evde beslenen kedi nasıl fiv olabilir ki :/
Benim mıstıga benziyorEki Görüntüle 2111403 buda azman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?