Çok çaresizim

Sorma yaa.. ben oda ya giriyorum.kafasini çıkartıyor, bakıyo benim hoop geri giriyor.. çok tatlı masaallah sipaa
Evdekini yemekten bir hal oldum.sinir oluyor artik yavrum.gidip gelip icime ceke ceke kokluyorum.sonrada muccckkkk.her seferinde basliyor yalanmaya:))tam yalanip bitiriyor ben yine ayni.kizdi en son:)) bir sure mesafeliyiz simdi.yanina yaklasiyorum basliyor henen hirrrrrr kihhhhhh falan.bakmamda yasak.o yuzden bir resim at bari goz banyosu yapayim.bakmalara doyamiyorum onlara
Benim minnos yasakladida

Hayırdır neden kii..

Ben bir ay önce iki yavru kedimi fiv den kaybettim. Size yardımcı olmak isterim. Bir kedim daha hastaydı, ölümden döndü. Safra kusuyor mu?

Ayyyyyyy ama olmaz ya bu kadar da tatli olunmazki.tatliliginda bir siniri olmali.sonra yok efendim niye optun yok niye yedin beni.gel de yeme
Bizimki saldırganlığa devam ediyor iyileşti ya gece ayağıma daldı hanımefendinin rahatı bozulmuş ben uyurken yön değiştirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…