Çok çaresizim

Çok teşekkür ederim gece gündüz onun peşindeyim sürekli yemek yesin su içsin nefes alışını kontrol ediyorum

samantha recete bu canım bugün sondu yarın tekrar doz ayarlanması yapılacak

Eki Görüntüle 2105916
samantha recete bu canım bugün sondu yarın tekrar doz ayarlanması yapılacak

Ilk ilaci okuyamadim. Alttakileri biliyorum antihistaminik antibiyotik b ve c vitaminleri vermis. Ama asil ilac ilk ilac sanirim. Kutusundan bakip yazar misin. Antiviral bisey vermis olmali cunku onu merak ettim fiv virus sonucta antibiyotik etki etmez.

Synulox canım

kıyamam ya üzme kendini başka veterinerlere götür düzelir diye düşünüyorum hastalığı ile ilgili pek bilgim yok ama sakin ve sabırlı ol.

kıyamam ya üzme kendini başka veterinerlere götür düzelir diye düşünüyorum hastalığı ile ilgili pek bilgim yok ama sakin ve sabırlı ol.
8 gündür götürüyorum ondan önce de 5 gün götürdüm bugün daha iyi maşallah

Gözlerini bana dikip bakmasından anlıyorum yavrum beni özlemiş
Özlemez mı.. can o yaaa.. kim bilir senden ayrı kaldığı o koca 20gun neler yaşadı içinde... Lütfen kocan olacak o adamdan uzak tut yavrucağı..... İnşaallah daha da iyi haberlerini verirsin bize..

Özlemez mı.. can o yaaa.. kim bilir senden ayrı kaldığı o koca 20gun neler yaşadı içinde... Lütfen kocan olacak o adamdan uzak tut yavrucağı..... İnşaallah daha da iyi haberlerini verirsin bize..
Artık baya uzak kalacaklar evleri ayırdık ben kızlarımla daha mutluyum

kedin kac yasinda?

Bir kaç veterinere de sorduk başka tedavi öneren olmayınca aynı yere devam edelim dedim
Ay canim konuyu yeni goruyorum inanamadim.kac kez konusmustuk sizinle kedilerimizden bahsetmistik.simdi o tekir minnos fiv mi olmus yavrum ya.iyi bir tedavi ve iyi bir bakimla uzun yillar yasayabilir fivli kediler.yalniz bulasici.smokin kuzusuna dikkat edin.allah o esinizi nasil biliyorsa oyle yapsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…