Çok teşekkür ederim gece gündüz onun peşindeyim sürekli yemek yesin su içsin nefes alışını kontrol ediyorumKonuyu okuduğumdan beri sizin ve pisiniz için dua ediyorum. İnşallah toparlar kuzucuk, kıyamam ben ona, çok zor şeyler yaşamış. Yuvasından koparılmış bir de hastalık kapmış. Sizin ilginiz, sevginiz, bakımınızla hayata tutunacak, sağlığına kavuşacak inşallah. İnanıyorum buna. Çok geçmiş olsun.
İnşaallah daha da iyi olur...Dün gece burnundan kan geldi ama hareketleri çok iyi gözlerini acıyor zıplıyor akşam biraz ip kovaladı
Synulox canımIlk ilaci okuyamadim. Alttakileri biliyorum antihistaminik antibiyotik b ve c vitaminleri vermis. Ama asil ilac ilk ilac sanirim. Kutusundan bakip yazar misin. Antiviral bisey vermis olmali cunku onu merak ettim fiv virus sonucta antibiyotik etki etmez.
kıyamam ya üzme kendini başka veterinerlere götür düzelir diye düşünüyorum hastalığı ile ilgili pek bilgim yok ama sakin ve sabırlı ol.Günlerdir uykusuzum kendimi tükenmiş hissediyorum artık içim yanıyor ve yoruldum deme lüksüm Yok
3 yıldır gözüm gibi baktığım kedim fiv olmuş yemiyor içmiyor zor nefes alıyor. Her gün veterinere götürüyorum o kadar ilaca rağmen düzelme Yok. Zorla ağzına mama sokuyorum aç kalmasın diye gözümün önünde eriyor maddi manevi tükendim.
8 gündür götürüyorum ondan önce de 5 gün götürdüm bugün daha iyi maşallahkıyamam ya üzme kendini başka veterinerlere götür düzelir diye düşünüyorum hastalığı ile ilgili pek bilgim yok ama sakin ve sabırlı ol.
Masaallah kuzuyaaa...Eki Görüntüle 2106019
Çok şükür mama yedi kızlar nasıl mutluyum anlatamam nefes alıyorum
Gözlerini bana dikip bakmasından anlıyorum yavrum beni özlemişMasaallah kuzuyaaa...Allahın izniyle daha da iyi olacak...
Özlemez mı.. can o yaaa.. kim bilir senden ayrı kaldığı o koca 20gun neler yaşadı içinde... Lütfen kocan olacak o adamdan uzak tut yavrucağı..... İnşaallah daha da iyi haberlerini verirsin bize..Gözlerini bana dikip bakmasından anlıyorum yavrum beni özlemiş
Artık baya uzak kalacaklar evleri ayırdık ben kızlarımla daha mutluyumÖzlemez mı.. can o yaaa.. kim bilir senden ayrı kaldığı o koca 20gun neler yaşadı içinde... Lütfen kocan olacak o adamdan uzak tut yavrucağı..... İnşaallah daha da iyi haberlerini verirsin bize..
Hakkınızda hayırlısı olsun, canım. . İnşaallah musmutlu olursunuzArtık baya uzak kalacaklar evleri ayırdık ben kızlarımla daha mutluyum
3 yaşındakedin kac yasinda?
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun, canım. . İnşaallah musmutlu olursunuz
3 yaşında
Bir kaç veterinere de sorduk başka tedavi öneren olmayınca aynı yere devam edelim dedimoy kuzum daha cok erken. insAllah düzelir belki baska veteriner denesen?
Ay canim konuyu yeni goruyorum inanamadim.kac kez konusmustuk sizinle kedilerimizden bahsetmistik.simdi o tekir minnos fiv mi olmus yavrum ya.iyi bir tedavi ve iyi bir bakimla uzun yillar yasayabilir fivli kediler.yalniz bulasici.smokin kuzusuna dikkat edin.allah o esinizi nasil biliyorsa oyle yapsin ne diyeyimBir kaç veterinere de sorduk başka tedavi öneren olmayınca aynı yere devam edelim dedim
Sizin minnos gayet iyiymis sanirim aklimdaydi soracaktim burda gordum simdi.sevindimHakkınızda hayırlısı olsun, canım. . İnşaallah musmutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?