Çok çaresizim

Merhaba, bizim yasamaz denen kopegimiz hayata dondu suan sapasaglam. Kardesim basindan hic ayrilmamisti, o da agzina siringayla zorla veriyordu mamasini. Sevginizi gostermek, guzel seyler soyleyerek guzel bir ses tonu ile konusmak da cok iyi geliyor bence bu durumlarda. Allah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi almayi o kadar cok istiyorum ki. Dualarim sizinle.
Gözüm gibi bakıyorum az önce yemek verdim su içmesi için uğraştım Yok çok inatcı

Omunla tartışacak konuşacak enerjim hiç Yok olan enerjimi kızlarıma harcamam lazım hele bir iyileşsin ona da sıra gelecek

Lütfen forumlardan falan araştır. Yurtdışındaki ilacı getirt, başka öneriler varsa onları da uygula. Her gün temiz hava alsın. Sırası gelince bu caniyi aynı o yavruya yaptığı gibi kapıya koy!

Ekstra vitaminler var mı ilaçlarında ya da serum da. Bizimkiler hastalandığında vitamin hapı koyuyordum mamasına. Bu tüm vitaminlerin olduğundan m.....rd diye satılandan. bundan bir tane içirince bi de yumurta rafadan veriyorum bi kaç saat sonra düz duvara tırmanmaya baslıyorlardı. Tabii sizin durumda doktora danışmak lazım.

İnsanların basina kotu bir sey gelse, haketmistir vs derim acimam. Ama is hayvanlara gelince nasil uzuluyorum :( Allah yardim etsin insallah benimde Russian Blue kedim var onsuz bir hayat dusunemiyorum. Su dunyada bizi kendimizden sonra en cok sevenler onlardir. Kucucuk hayatlarinda sadece karsiliksiz sevgi veririler... bu yuzden hayvanlari insanlara tercih ediyorum. Umarim meleginiz iyilesir...

Ağzına sürmez et tavuk sakat at çok seçici sağlığı yerindeyken de çok mama seçerdi 10 dk bir mama isterdi benden

Ne severdi peki. Yemeyince de toparlayamaz ki. Istahli bi sekilde faydali ne yiyebilir onu dusunelim bence

Canim bakıyorum da ağzındaki yarasi kati seyleri yemesine engel oluodur. Smoothie gibi yapip ignesiz șırıngayla agzina biraksan nasıl olur ki.

Cok cok gecmis olsun cok uzuldum insallah bir an once sagligina kavusur.

Yabanci kaynaklara bakiorum da kuru mama yerine ev yemekleri oneriyolar. C vitamini takviyesi en elzem sey. Sut yogurt peynir et suyuna sebze patates vs diyolar. Bir de masaji onermisler. Hayvanin odemleri oldugu icin yavas yavas masaj yapmak hem odemi hem stresi azaltirmis.

Canim bakıyorum da ağzındaki yarasi kati seyleri yemesine engel oluodur. Smoothie gibi yapip ignesiz șırıngayla agzina biraksan nasıl olur ki.
Püre mama yediriyorum zorla manasını suyla ıslatıp yumuşatıyorum.

Yemeğini yedirdim burnundan kan geldi yine gitmiş Kazagımın üstüne yatmış yine veterinere gidiyorum iğne serum saati

Konuyu okuduğumdan beri sizin ve pisiniz için dua ediyorum. İnşallah toparlar kuzucuk, kıyamam ben ona, çok zor şeyler yaşamış. Yuvasından koparılmış bir de hastalık kapmış. Sizin ilginiz, sevginiz, bakımınızla hayata tutunacak, sağlığına kavuşacak inşallah. İnanıyorum buna. Çok geçmiş olsun.

Back
X