Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

Evet canim hayatim biraz fazla rahat
Kocamida cok seviyordum ama bugun bombos icim. Burdaki evlilikler pek Tr deki gibi degil erkek ayri karisi ayri yerde olur hep. Kocam tr den gelme onun anlayis tarzi farkli biraz en azindan bana oyle geldi. Super koca super baba(.
Maddi olarak sorun yok simdilik ama daha guzel hayat icin yavas yavas ise girmeye baslicam. Kocam maddi olarak sonuna kadar guven dedi( her insan sozunden doner)...
Bugun yanliz kalktim.. Yataktan cikmadan gunun planini yaptim.
Cayimi ictim yemek hala zor cunku en son cuma sevgililer gunu kahvaltisiy duruyrum midem kurumus..:))
kac gundur supurge gormeyen evimi dip kose temizledim.
Banyomu yapip cocuklari annemden almaya ordanda gezmeye gidicem.
Ayrilik kariri simdilkk verildi ama sonucu Allah bilir.
Hayirlisi diyelim

s.a. kardeşim. yazını sonuna kadar okudum. sonunda senin yerinde olsaydım ne yapardım diye düşündüm. Bak güzel kardeşim insanlar o kadar acımasızki bunları yaşatıyorlar sana ben çok küçük yaşta anne ve babası ayrılmış 3 kardeşten en büyüyüm. Babam annemi aldattığı için yuvamız dağıldı. çok acılar çektik, çok aç kaldık, geri dönüşü olmadığı için annem babamla barışamadı çünkü erkek milleti bir boş bırak hemen kapıyorlar babam ayrıldıktan 1 ay sonra başka birisini bulup evlendi. olan anneciğime oldu hep. 6 yıl sonra babam o kadından da boşandı bir kızı olmasına rağmen. Babam annemden boşandığı için çok pişman oldu annemde yıllar sonra babamın aslında onu hiç aldatmadığını öğrendiğinde artık oda evliydi. Olan bize oldu. küçük yaşta yaşadığım sıkıntılardan beyin tümörü hastası oldum. kardeşlerim biri bir yerde hep dağıldık. SAKIN gözünle görmediğin şeye inanıp da yuvanı bozma. Allah sabır edenleri sever hep onların yanındadır. Kıskançlık yapıp beyninde büyütüp ağlayıp kendini millete rezil etme. Şimdi kalk bilgisayarın başından Müslüman kadına yakışır gibi davran Kuran-ı kerime inanan bir Türk annesisin FEDAKAR OL insanlar ne acılar çileler çekiyo sabr ediyolar. Kalkk git elini yüzünü yıka saçına başına çeki düzen ver çocuklarını sev. Kocanın en sevdiği yemekleri yap. Mutlu ve bol şükürlü bir akşam geçir. Gözü olanın gözü çıksın de boş ver ömürünü bunları düşünerek geçirme... Filistinde, ırak da, Güney Afrika daki anneleri düşün onlar ne yapsın yavruları aç, savaşın altında yarın yaşayacakları belli değil. bunları boşuna yaşamışım diyeceksin Allah a Sığın.... Allah ayırmasın demek çok yanlış Allah Ayırmaz kullar ayırır... Ayrılma bozma yuvanı... Kocan seni aldatsaydı çocuklarının yüzüne bakamazdı onlarla ilgilenmezdi sil bunu kafandan...

Son düzenleme:
Guclu kadin aldatana tekmeyi vuran kadin olamadim malesef ama pismanda degilim. sonucta Oda cocuklarin babasi. Yapmadim diye yeminler etsede inanmiyorum . Oda ne halin varsa gor diye cekilmiyo yapmissada pisman olmustur en azindan. Kocam olarak degil ama baba olarak cocuklarina yakin onlarla guzel vakit gecirmeye hakki var.
Gunlerce aciklama bekledim ve en guzel sekilde ayrilma kararini aldik. Bundanda ders olarak iki oglumuda toplumda kadinin degerini bilen kisilikler olarak yetistirmeye gayret edicem..

öncelikle hayırlısı olsun inş bi karar almışsınız

ama sana ispatlicam filan diyodu o noldu
kabul etti mi herşeyi
tam olarak karar verdiniz mi yoksa sinirli olduğunuz için eşiniz şimdilik alttan mı alıyo

yanlış anlamazsanız birşey sorucam
hem babam annemi aldattı
boşandıktan bi ay sonra başka biriyle evlendi yazmışsınız
hem de hiç aldatmamış aslında yazmışsınız o nası oldu acaba

Gecmisi kolay silemem ayrilmak daha iyi secenek. Yanliz kalmicama eminim sonucta kotu bi ayrilik yapmadim. İstedigi zaman alir ilgilenir yaninda kalirlar. Banada zaman kalmis olur en azindan o zaman

Ama bu yazi cok agir geldi simdi bana;(( daha once affettim uzun surdu biraz ama basarmistim. Simdi ikinci daha agir devam edebilirmiyim bilmiyrum en azindan biraz ugrassin oda ailenin degerini anlasin. Bos hayallerle ugrasmasin.
Sizin durumunuza cok uzuldum Allah yardimciniz olsun..
İlk ayrilmamizda dedigin olayi yasadim bende.. Daha ilk haftasinda ayriligin dugunume gelip gobek atan bebegime altin takan arkadasim kocama mektup yazmisti:)). "Karinla ayrilmana sevindim zaten sizinki surmezdi ama biz hemseriyiz cok iyi anlasabilir denemeye ne dersin". Saka gibi ama gorunce beynimden vuruldum.
Cocuklu kadina hic hir erkek kolay yaklasmazken cocuklu erkege bekar kizlar kosuyo anlamiyorum zaten(

Cocuklar anemde ben yatak dosek aglayarak hep..
Ayrilmak istiyorum ispatlayacak olsan simdiye yapardin dedim.
Ne yapsam inanmicaksin zaten dedi. Hala kabul etmiyo hep altan aliyodu ama dun bi ara terslesir gibi oldu cabuk toparladi sonra.
İkna etme cabasi suruyo isine basladi geri bugun arayip duruyo yemek yedinmi diye(

Belki gerçekten birşey yok, bu ihtimali düşündün mü hiç?

Bence de büyü olayı olursa çok tehlikeli. Güvenilir bir hoca bulun, yani dolandırıcı değil gerçek bir hoca, dualarla bu işi çözen. Çünkü çok ciddi mesele bu, çok tehlikeli olabilir :/

Belki gerçekten birşey yok, bu ihtimali düşündün mü hiç?

Kac gundur dua ediyorum bi mantikli aciklama diye ama yok sadce araba gitmisti ajanda icindeydi seni yok saysamda cocuklari nasil unutup oraya giricem. Yapsamda niye karti senin elinin altina koyucam.... Klasik cumleleri.
Ama cok agresiflestim cocuklarimdan uzak kaldim.
Daha fazla uzadikca daha kotu olucam en guzeli kestirmek artik. Zaten hala kanitlarsa geri donus olucak bisi. Yok bosverir yoluna bakarsa o zamanda kendi bilir..

Boşvermeyeceği kesin de önemli olan seni tatmin edebilmesi. Beni kuşkulandıran tek şey o klübün eş değiştirmeli fln olması, eşinin böyle birşeye girebileceğine inanmak istemiyorum. Kafamı karıştıran şey de arkadaş mevzuu, adam önce sizi ayırmak istiyor, eşinizle kavga ediyor sonra araba onda kalıyor :S

Bence de büyü olayı olursa çok tehlikeli. Güvenilir bir hoca bulun, yani dolandırıcı değil gerçek bir hoca, dualarla bu işi çözen. Çünkü çok ciddi mesele bu, çok tehlikeli olabilir :/

Bi arkadasin annesine yapilmisti sabuba igne batiril camura gommusler. Aci cekerek yavas yavas olsun diye.. Yapan kisi kendi acimis kadinin haline kendi cikarmisti sabunu yerinden( Allah korusun yaa
Zaten bugun cok iyiyim aksam cocuklar yatinca biraz Kur-an okumayi planliyorum.. Kur-an im turkce ama ayni etkisi varmi arapcayla bilmiyorum

zaten önceki olayı affetmişsin bitmiş artık geriye dönük hareket etme şimdiki olaya odaklan
ama bu olay gerçek değilse de boşuna yuvanı yıkmış olma
belki cidden düzelmiş bi daha yapmamıştır
arabanın 3 ay olmaması filan doğru söyleme ihtimalini artırıyo
ayrıca bu adam eve geç filan geliyo mu ki ne zaman o tarz yerlere gidebilir onları iyice tespit et
sonuçta böyle birşey nasıl kanıtlanır bilmiyorum
oraya giren herkesin isim kaydı alınmıyodur heralde
düşünüyorum nasıl kanıtlar diye ama bulamıyorum

Son düzenleme:
Evet es olarak kimi goturdu???
Arabayi kavga ettigimiz kisi degil eski is arkadasina verdi ama o kavga ettigimiz kisi ve arabayi alan kiside birbirini taniyo hatta cok sık gorusurler.
O zaman o kadar kisinin icinde oranin ismini demesi kocamin gittigini demesi acaba " yine bana iftira gibi sonucta erkeklerin karisini goturup baskasina teslim ettigi bi yer. Millet ne dicem aaaa adama bak karisini nereye goturuyo( saglikli dusununce neler cikiyo yaaa.. Birde bu kavgali adam demiski ben onlarin kapisinin onune su doktum onlarin rezilligi cikar nasilsa.. Artik ne demekse?
O adamla gorusmuyoruz ama kucuk yer sonucta illaki dipdibe gelme ihtimali oluyo

elbette nazar diye birşey vardır ama bu kadarda değil,
anlaşılan eşin birşeyler yapmış eline yüzüne bulaştırmış ve onlar tek tek ortaya çıkıyor.
madem ayrılacak durumun yok,bırakıp gidemeyeceksin...
bundan sonra olayları karıştırma canım,olan olmuş,
daha sakin dur, kavga etme,laf söyleme,aklınla hareket et.
kendini toparla evliliğine ve kocana sahip çık.

Ya da kimseyi götürmedi, gitmedi, belki sadece kart vardı, kullanmadı.

Eşin masum gibi geldi bana neden bilmiyorum, parçalar tam olarak yerine oturmuyor. Üstelik ben aldatılma uzmanıyım :) Cok güzel çözerim olayları

İgilendiginiz icin gercekten Allah razi olsun. İki gunde psikolog tedavisi gibi.. Anlattim icim bosaldi bazen destek bazen eslestirici bazen cok agir geldi ama hepiniz cok iyisiniz.

Eve gec gelir ama en gec olan 21:00 civari . Genelde ajandasida yazar randevulari ve haberim olur. Calisma saatleri kardesim var yaninda birde.
Hep olumlu olanlari dusunuyorum hep cikar yolu ariyorum.
İnsallah boyle biseye layik gorulmemiskmdir. Ayrilsam bile agir yuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…