İgilendiginiz icin gercekten Allah razi olsun. İki gunde psikolog tedavisi gibi.. Anlattim icim bosaldi bazen destek bazen eslestirici bazen cok agir geldi ama hepiniz cok iyisiniz.
Eve gec gelir ama en gec olan 21:00 civari . Genelde ajandasida yazar randevulari ve haberim olur. Calisma saatleri kardesim var yaninda birde.
Hep olumlu olanlari dusunuyorum hep cikar yolu ariyorum.
İnsallah boyle biseye layik gorulmemiskmdir. Ayrilsam bile agir yuk
2 kez aldatıldım da :)
Birincisini affettim, sonra da yakın arkadaşımla aldattı beni pislik.
rica ederim canım
sadece çocukların var ve ihtimaller üzerine yuvanı yıkma
kocana söyle bi şekilde ispatlasın bu süreçte de kırıcı olmayın çocuklarınız da etkilenir sakince konuşup çözmeye çalışın
elmeyranın dediği gib sadece kartı alıp gitmemiş te olabilir ve ne kartı olduğuna da emin değilsin cidden üyelik kartı olsa adı filan yazsa hakısın dicem ama hiçbirşeyden emin değilsin şu an
kocanı da tanıyosundur yalan söyleyip söylemediğini anlamaz mısın biraz da olsa hareketinden gözlerinden filan
yalan söyleyen insan mutlaka bi yerde saçmalar açık verir bence gözlemle biraz
Sevgilinizmi yoksa esiniz mi?
Sadce konusurken gozlerini kacirip kacirmadigina dikkat ettim cunku baska bisey yokki. Ortada kart var ismi yazmiyo sadce bi numara yaziyo gitmedim diyo baska bisey yok..
Biraz zaman vermek en iyisi sakinlestim en onemlisi ayaga kalktim buda simdilik iyi..
club numarası mı
Öncelikle yaşadıklarınız çok acı erkeklerin bu durumlarını okudukça içim acıyor. Bence aldatmanın affı olamaz çünkü bir kere yaptıysa mutlaka yine tekrarlar. Dikkatimi çeken bir diğer konuda bir süre cinselliğimiz olmadı bende suçluyum o dönem gittiyse eğer demişsiniz ya siz nasıl suçlu bulabilirsiniz ki kendinizi. Hastalık olabilir doğum olabilir vs diğer tüm nedenler olabilir eğer evlilikte cinsellik bittiyse dışarımı yönelmeli hemen sizin yanınızda destek olmak yerine. Ama ben şunuda hissettim yazdıklarınızdan siz nasıl affetmeniz gerekirle ilgili yorum bekliyorsunuz içiniz rahatlasın diye uğraşıyorsunuz. İyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun.
uzun bir süre ayrı kalmanızı anlayamadım ben.askeremi gitti adam, yani mecburi bir ayrılık olur tamam ama sizdeki uzaklaşma nedir.diyelimki uzaklaştınız illa fırsatı değerlendirmekmi lazım.bunu söylesen eşine ben ittim seni diye,cevap direk sen yaptın beni dışarı sen ittin olur emin ol.zaten erkeklerin bu zaafını anlayamıyorum neymiş bu ya ilişkisiz yaşayamıyorlar.bu konuda kadın hasta olamaz 7/24 hizmetinde olucaksın istediğinde hayır demiyeceksin ne biliyim ya yorumsuz valla Allah yardımcın olsun
1 seneye yakin bi sure ben telefondaki isimi affetmedim. Hergun isitip onune koydum. Geceleri yalvararak yaklasmasina bile ters cvp verdim bu sebepten asla umursamadim bu konuda.. Hataliyim bu konuda 1 ay falan olsa tamam dicem hakim ol kendine ama bir sene uzun tabi.. Elimle gondermis gibi yani
Kabul etmek zor ama erkeklerle kadinlar biyolojik olarak farkli varliklar.
Kararim ayrilik evet ama bencil olmadan davranmayi sectim diyelim.
Ben ortam hazirladim oda gitti...
Aldatma hikayelerini okudum neler var aralarinda. Karisi icin canini veren erkek arada kacamak yapmayi masum bile gorebiliyo. Ama kadinlar hayaline bile baskasini sokamayabilir
Duygusal biri degilimdir ben her zaman olaylarin sebeplerini goz onune almaya calisirim.
Ben ortam hazirladim o gitti sonuc ayrilik. Olan bana oldu yine
iyide benim aklımı kurcalayan geceleri yalvaran birisi,sürekli yaptığı hatayı başına kalkan birisi için bu adam eve de gelmez, gel diyelim niye dışarıda arkadaş ortamı varken size yalvarsın, tabi yalvarması doğru ise, aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakalmi sali sizin konunuz
Bende zaten bana yalvarmasindan dolayi aldatmadigini dusundum.
Birde yaptigi hatayi kapatmak icin cok ugrasti onunda etkisi ile ezildi hep.
Ben kocam kotu biri diye hic yazmadim yazamamda zaten
Telefona bi isim kaydetti hata yaptim kotu niyetim yoktu diye yalvardi her konuyu actigimda sustu arada bi parlasada hep altan almaya calisti. Cok seviyorum asla aileme Zarar vermem diyo.
Bize yasattigi hayat dort dortluk. Cimrilik gorgusuzluk yapmaz, aileme saygilidir . Bir dedigim iki olmaz onun yaninda. Cok romantiktir hediye almaya sinema falan bayillir. Eve gec gelmez telefonu kapali olmaz hafasonu yanimizda. Telefonu kose bucak saklamaz
??????
Bu koca hangi ara niye clube gider??
Belkide bana yasattigi hayat vicdan azabindan dolayi?
Bilmiyorum yani ama tek suclu o degil. Evet cok agir aldatilmak olum acisindan beter
Ama fazla naz asik usandirir demisler ya iste
benim anlamadığım affettikten sonra niye sürekli adamın başına kakıyosun yaptıklarını
ya affetmiceksin gidiceksin ya da unutucaksın
kalıyosan unutup yeni bi sayfa açıcaksın başka yolu olmaz bunun
sürekli olarak o şekilde davranmanız zaten hata
keşke o dönem bi uzmandan yardım alsaydın
öyle davranarak evliliğinin normal gitmesini bekleyemezsin ki
bu konuda hatalısın bence
uzmanlar da böyle söylüyo zaten
ilişkinin sağlıklı devam etmesini istiyosan eskileri ısıtıp ısıtıp önüne getirmiyceksin
kaldıramıyosanız boşanın yani bu şekilde çok saçma bi ilişiye dönüşüyo olay
sen şimdi ayrılıyo musun yoksa barıştınız mı anlamadım
ayrıca bu olayı sana kanıtlamadan da hemen yelkenleri suya indirme
en azından burnu sürtsün de bi daha kalkışmasın böyle şeylere kalkışacağı varsa da
ayrıca da ben zorla barıştığınızı çocuğu aldığını filan bilmiyodum
insanı mecbur bırakıyolar bazen
haketmiş o zaman bütün tavırları ama yine sen zarar gördün bu olaydan
devam kararı alıcaksan surat asıp durma sürekli çünkü sen mutsuz oluyosun
affedeceksen tam affet ya da bitir
panik atak ta çk kötü bi hastalık biliyorum o hale gelmekten de korkuyosun yine
en iyisi sen sağlığını düşün nası mutlu olucaksan öyle davran
benim de mide problemim var mesela sırf hastalığım yüzünden pekçok şeyi görmezden geldiğim oluyo hayatım da
kafama takarsam hastalanıcamı biliyorum çok zor oluyo
Allah kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?