Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

rica ederim canım
sadece çocukların var ve ihtimaller üzerine yuvanı yıkma
kocana söyle bi şekilde ispatlasın bu süreçte de kırıcı olmayın çocuklarınız da etkilenir sakince konuşup çözmeye çalışın
elmeyranın dediği gib sadece kartı alıp gitmemiş te olabilir ve ne kartı olduğuna da emin değilsin cidden üyelik kartı olsa adı filan yazsa hakısın dicem ama hiçbirşeyden emin değilsin şu an
kocanı da tanıyosundur yalan söyleyip söylemediğini anlamaz mısın biraz da olsa hareketinden gözlerinden filan
yalan söyleyen insan mutlaka bi yerde saçmalar açık verir bence gözlemle biraz

Sadce konusurken gozlerini kacirip kacirmadigina dikkat ettim cunku baska bisey yokki. Ortada kart var ismi yazmiyo sadce bi numara yaziyo gitmedim diyo baska bisey yok..
Biraz zaman vermek en iyisi sakinlestim en onemlisi ayaga kalktim buda simdilik iyi..

club numarası mı

club numarası mı

Acikcasi kart uyelikmi yoksa giris kartimi takmiyorum.. Uzerinde giris numarasi diye yaziyodu.
Uye olup her haftada gitse veya bi kere girmis o karti almis olsa bile farkeden bisey yok.
Uye kartidir belki ama bi kere gitmis mecburen uye olmustur girmek icin.
Veya her giriste ayri kartla gitmistir ama defalarca gitmistir(
Tek istedigim hic gitmemis olmasi. Ve sanki buda bir hayal gibi ne isi var o kartin orda.
Dun aksam bagirdim birden tamam gidiyosan bile niye igrenc karti benim cocuklarimin nefes aldigi eve sokuyosun niye arkandan pisliklerini toplamiyosun getirip karti baskoseye koyuyosun... Cvp yok tabi gozlerime bakip duruyo.
Allaha havale ediyorum artik

Öncelikle yaşadıklarınız çok acı erkeklerin bu durumlarını okudukça içim acıyor. Bence aldatmanın affı olamaz çünkü bir kere yaptıysa mutlaka yine tekrarlar. Dikkatimi çeken bir diğer konuda bir süre cinselliğimiz olmadı bende suçluyum o dönem gittiyse eğer demişsiniz ya siz nasıl suçlu bulabilirsiniz ki kendinizi. Hastalık olabilir doğum olabilir vs diğer tüm nedenler olabilir eğer evlilikte cinsellik bittiyse dışarımı yönelmeli hemen sizin yanınızda destek olmak yerine. Ama ben şunuda hissettim yazdıklarınızdan siz nasıl affetmeniz gerekirle ilgili yorum bekliyorsunuz içiniz rahatlasın diye uğraşıyorsunuz. İyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok canim kararirimi verdim artik.
Uzun bi sure benim kaprislerim ama onun yalvarmalariyla biten cinsel sorunlardi. Sonucta bi erkek illaki ihtiyaci var ve ben kendi elimlemi onu bu duruma yonelttim diye dusundum. Tabiki aldatamaz katlanamiyosa ayrilir.
Yasadiklarimizin bedeli agir ama itiraf etmeliyim bende cok uzun sure ayri durarak aldatmaya meyilli bi koca yarattim.
Yapmasaydim cok pismanim tabi ama geri gelmiyo zaman iste

uzun bir süre ayrı kalmanızı anlayamadım ben.askeremi gitti adam, yani mecburi bir ayrılık olur sizdeki uzaklaşma nedir.?diyelimki uzaklaştınız illa fırsatı değerlendirmekmi lazım.bunu söylesen eşine ben ittim seni diye,cevap direk sen yaptın beni dışarı sen ittin olur emin ol.zaten erkeklerin bu zaafını anlayamıyorum neymiş bu ya ilişkisiz yaşayamıyorlar.bu konuda kadın hasta olamaz 7/24 hizmetinde olucaksın istediğinde hayır demiyeceksin ne biliyim ya yorumsuz valla Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

1 seneye yakin bi sure ben telefondaki isimi affetmedim. Hergun isitip onune koydum. Geceleri yalvararak yaklasmasina bile ters cvp verdim bu sebepten asla umursamadim bu konuda.. Hataliyim bu konuda 1 ay falan olsa tamam dicem hakim ol kendine ama bir sene uzun tabi.. Elimle gondermis gibi yani
Kabul etmek zor ama erkeklerle kadinlar biyolojik olarak farkli varliklar.
Kararim ayrilik evet ama bencil olmadan davranmayi sectim diyelim.
Ben ortam hazirladim oda gitti...
Aldatma hikayelerini okudum neler var aralarinda. Karisi icin canini veren erkek arada kacamak yapmayi masum bile gorebiliyo. Ama kadinlar hayaline bile baskasini sokamayabilir
Duygusal biri degilimdir ben her zaman olaylarin sebeplerini goz onune almaya calisirim.
Ben ortam hazirladim o gitti sonuc ayrilik. Olan bana oldu yine

iyide benim aklımı kurcalayan geceleri yalvaran birisi,sürekli yaptığı hatayı başına kalkan birisi için bu adam eve de gelmez, gel diyelim niye dışarıda arkadaş ortamı varken size yalvarsın, tabi yalvarması doğru ise, aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakalmi sali sizin konunuz

Bende zaten bana yalvarmasindan dolayi aldatmadigini dusundum.
Birde yaptigi hatayi kapatmak icin cok ugrasti onunda etkisi ile ezildi hep.

Ben kocam kotu biri diye hic yazmadim yazamamda zaten
Telefona bi isim kaydetti hata yaptim kotu niyetim yoktu diye yalvardi her konuyu actigimda sustu arada bi parlasada hep altan almaya calisti. Cok seviyorum asla aileme Zarar vermem diyo.
Bize yasattigi hayat dort dortluk. Cimrilik gorgusuzluk yapmaz, aileme saygilidir . Bir dedigim iki olmaz onun yaninda. Cok romantiktir hediye almaya sinema falan bayillir. Eve gec gelmez telefonu kapali olmaz hafasonu yanimizda. Telefonu kose bucak saklamaz
??????
Bu koca hangi ara niye clube gider??

Belkide bana yasattigi hayat vicdan azabindan dolayi?

Bilmiyorum yani ama tek suclu o degil. Evet cok agir aldatilmak olum acisindan beter
Ama fazla naz asik usandirir demisler ya iste

benim anlamadığım affettikten sonra niye sürekli adamın başına kakıyosun yaptıklarını
ya affetmiceksin gidiceksin ya da unutucaksın
kalıyosan unutup yeni bi sayfa açıcaksın başka yolu olmaz bunun
sürekli olarak o şekilde davranmanız zaten hata
keşke o dönem bi uzmandan yardım alsaydın
öyle davranarak evliliğinin normal gitmesini bekleyemezsin ki
bu konuda hatalısın bence
uzmanlar da böyle söylüyo zaten
ilişkinin sağlıklı devam etmesini istiyosan eskileri ısıtıp ısıtıp önüne getirmiyceksin
kaldıramıyosanız boşanın yani bu şekilde çok saçma bi ilişiye dönüşüyo olay

Affetmedim ki. zorla kolumdan tutup evime goturduler. İnatlasinca Cocugu alip gittiler mecbur gelir diye dusunduler.cekistirme olmasin bebegine diye dokunmadim hic nasilsa gidip alirim dedim.
daha 6 aylikti hemen pesinden gittim almaya kocam sarildi birakmadi beni.
Buyukler hep mantikli karar verir dedim tekrar denedim ama olmadi. Uzun uzun acisini cikardim iste..
Yardim aldim oyle atlattim.
Stresten panik atak olmustum bayiliyodum.
Haplarla toparladim unuttum.
Simdi hemen ayrilik karari verme hep pozitif dusunme sebebim de bu.
Ben affetmeye calisirken panik atak olmak istemiyorum. Cok zor bi hastalik
Dun yatak dosektim nasil affedicem diye ama bugun cok iyiyim cunku affedicem bisey yok ortada. Sadece uZgunum. Cocuklarim icin kurdugum duzen icin kocam icin...

sen şimdi ayrılıyo musun yoksa barıştınız mı anlamadım
ayrıca bu olayı sana kanıtlamadan da hemen yelkenleri suya indirme
en azından burnu sürtsün de bi daha kalkışmasın böyle şeylere kalkışacağı varsa da

ayrıca da ben zorla barıştığınızı çocuğu aldığını filan bilmiyodum
insanı mecbur bırakıyolar bazen
haketmiş o zaman bütün tavırları ama yine sen zarar gördün bu olaydan
devam kararı alıcaksan surat asıp durma sürekli çünkü sen mutsuz oluyosun
affedeceksen tam affet ya da bitir
panik atak ta çk kötü bi hastalık biliyorum o hale gelmekten de korkuyosun yine
en iyisi sen sağlığını düşün nası mutlu olucaksan öyle davran
benim de mide problemim var mesela sırf hastalığım yüzünden pekçok şeyi görmezden geldiğim oluyo hayatım da
kafama takarsam hastalanıcamı biliyorum çok zor oluyo
Allah kolaylık versin sana

Son düzenleme:

Dun ayrilik karari aldik. Tamam dedi nasiil rahat ediceksen dedi. Ama hala sana kanitlamak icin ugrasicam dedi.
Ben aramadim bugun hic telefona cvp da vermedim. Baktim şık şık kapi aciliyo:) yemek yemismiyim diye gelmis kontrole:))
Cocuklarada gidemedim gezmedelermis. Evimi temizleyip kafa dinledim. Ama bu kadar ayriliga pozitif bakarken birde ayriliktan cok affetmek agir geliyo. Affedemem emin en iyisi hastalanmadan sonucu belirlemek

valla sen baya kararsızsın bi de ayrılıcam bi barışıcam diyosun
en iyisi bikaç gün bekle

Yazdıklarını okuduğumda eşinin seni çok sevdiğini değer verdiğini düşündüm. Seni o kadınla aldatmış gibi görünüyor ama bana göre sonrasında evliliğini kurtarma yoluna gitmiş. Sende eşini seviyorsan kendinide sorgulamalısın. ayrılırsanız sen ve çocuklar mutlu olabilecek misiniz? Bir bayan konu açmıştı ''boşandım mutsuzum acaba o mutlu mu?'' diye. Seninde ileride böyle düşünmemen için bence biraz daha bu evlilik için mücadele etmeye değer...

mutlu bir evliliğiniz varmış bırak bilmem kaç yıl öncesinin hesabını belki gerçekten gitti yada hiç gitmedi ama şimdi belliki herşey yolunda ve eşin seni ailesini seviyo. bundan sonra böyle bişey çıkarsa eğer bişey diyeem ama geçmişe sünger çek. ama eşinede '' geçmişte olduğu için araştıramıyorum eğer böyle bişeyle karşılaşırsam ve emin olursam kesin seni bırakırım '' de ne sen nede çocukların üzülmeyin mutlu olmayada devam edin...

bende nazara inanırım benim çeyizim serildikten sonra eşimni halası falan vardı çokta fesatlardır biz eşşimle herşeyi beraber yaptık kimsenin ailesi eşya vs almadı. tabi beni çeyizimde bi kamyonetle geldi eve. yani b. eşya mob. falan değil. sadece küçük ev aleti sandık çeyizi vs. kadın aaa herşeyleri var falan dedi. eşimin anne babası ayrı bişey yapamaz tek başına sandılar. neyse bunlar evden bi gitti. oturuyoruz çat diye sandığa iğneyle takılı nazar boncuğu ortadan kırıldı düştü yere. görnce şok oldum hep anlatırlardı hurafe derdim ama oldu azcıkta tırstım o ara.

evlendik iş yerine düğün fotolarımı götürdüm. resimlerimiz gerçekten aşk kokuyodu ben muhasebede bi arkadaşa verdim bide baktım fabrikada hiç tanımadığım kişiler gelmiş ayy o senmiydin ne güzel çıkmışsınız allah mesud etsin falan 15 günlük evliydik ve eşim o akşam eve geldi miğde kanaması geçirdi ve ameliyat oldu. nezman eşim kv yanında bana çok ilgi gösterse şımartsa zaten kv bakışlarından okadar anlaşılıyoki kıskandığı o gidince birden kavga çıkıyo vs.

ona göre aşkınızıda dizginleyin yahu azcık :)

Ben gecmisi fazla kurcalarim hatta bununla ilgili konu da acmistim ama ben bu konuda evliliginize bir sans vermeniz gerektigini dusundum.Ben de nazara cok inaniyorum ve etkisini yasiyorum o clube gitmesi buna baglanamaz ama huzursuzluklar buna baglanabilir.Bir sene boyunca ayni evin icinde olsaniz da ayri hayat yasamissiniz resmen.Suan size karsi iyi oldugunu soyluyorsunuz;yaptigi sey erkekler farkli varliklar vs diye gecistirilemez ama mutluysaniz esiniz sizi seviyordur.Dusuncelerinizi iyi tartmaniz gerekiyor, her ayrintiyi dusunun.cunku bosanmak sadece sizi degil cocuklarinizi da etkileyecek hatta belki en cok onlari...
Herseyi unutup devam edebilecekseniz edin ve sonrasindaki davranislarina bakin.Ama eger affedemeyecekseniz yine bir yil ayni evde ayri yasayabilirsiniz ve esiniz yine gidebilir bunun garantisi yok.Affedemeyecekseniz ayrilin.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…