- 18 Mart 2013
- 3.738
- 12.047
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
ben kabul ediyorum hatamı ben çok büyük hata yaptım defalarca tövbemi bozdum
asla boyle bir sey degil eger oype olsa bulusalim dedim bulusmadim mesaj yazacaktı yazmasını beklemeden engelledim sildim. asla boyle derdim yok sadece artik benim tekrar barisacagimi sanmasın ben sanki onun için üzüldüğümu düşünmesin yeter çünkü daha evvel barışınca üzüldüm falan filan demistim cok pismanimEngellersin hattını degistirirsin biter. Senin amacın adam korksun da senin peşine düşsün ona gözdağı vermek amacın. Yazık be bekar adam mo yok dünyada!
cok haklisin tamamen resetlemeliyim geçmişi cok büyük cahillik yaptım cok büyükBu şekilde kendi kendinize yüklendikçe suçluluk içinde kıvrandıkça daha da zayıf düşersiniz o kartoloza daha da muhtaç olursunuz.
Bitmiş gitmiş. Ne olduysa oldu bence. Geçmişe sünger çekmek lazım. Hayat güzel dünyada kaç milyar insan var. Keşfedilecek şeyler yaşanacak güzellikler var. Onca insan arasında evli kart horozun tekini seçip ömrünü ona harcamak??? Acılar içinde çok hata yaptım- çok pişmanım- ayrılır sandım- önemsemediğimi bilsin- engelledim- engelini açtım- bana şunu dedi- bana görüldü atmış- ekseninde yaşamak? Yooo dostum yooo.
Güzel şeyleri hak ediyoruz bütün kadınlar. Siz kendinize güzel şeyleri layık görün ki o tür şeyler karşınıza çıksın.
Bir önceki konusunu okursanız görürsünüz. Adam zaten suçlu ama bile isteye yıllarca adamla sevgili olmuş. Adam karımdan ayrı yatıyorum bile demişYani kızda suçlu ama tek suçlu değil. Adamda en az kız kadar suçlu. Birde 15 yaş büyükmüş çakal...
Adamın karısı da ne düşürse düşünsün ben seviyorum mu dedinizevet adam zaten son bir defa buluşmak istedi ben inkar etmiyorum ne düşünürsen dusun
OkudumBir önceki konusunu okursanız görürsünüz. Adam zaten suçlu ama bile isteye yıllarca adamla sevgili olmuş. Adam karımdan ayrı yatıyorum bile demiş
Dün konunuza yorum yazmıştım bu acıdan nasıl kurtulurum konunuza. Adam evliymiş be ne acısı! Metres konumundasın asil acı bu kendine gel! Hala adamın ne düşündüğünü onemsiyorsun çünkü acı çeksin de senin peşinde olsun istiyorsun.asla boyle bir sey degil eger oype olsa bulusalim dedim bulusmadim mesaj yazacaktı yazmasını beklemeden engelledim sildim. asla boyle derdim yok sadece artik benim tekrar barisacagimi sanmasın ben sanki onun için üzüldüğümu düşünmesin yeter çünkü daha evvel barışınca üzüldüm falan filan demistim cok pismanim
Hayır beraber yatıyorlar demişti bu kızımız.Bir önceki konusunu okursanız görürsünüz. Adam zaten suçlu ama bile isteye yıllarca adamla sevgili olmuş. Adam karımdan ayrı yatıyorum bile demiş
Şu sözün gerçek anlamını öğrenin ilk önce.ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!
bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti.
Yanlış yazmışım ayrı yatmıyorum demişti evet. Adam zaten ş... Önde gideni konu sahibi de kadırılan masum kızı oynuyor. Sinirlerimi zıplatıyor.Hayır beraber yatıyorlar demişti bu kızımız.
Boşver ya! Herkes herşeyi anlamış...Yanlış yazmışım ayrı yatmıyorum demişti evet. Adam zaten ş... Önde gideni konu sahibi de kadırılan masum kızı oynuyor. Sinirlerimi zıplatıyor.
Bir de arsız. Zaten metresler hep arsız olur
Çok bekler daha,bu aralar evli sevgili durumları çok moda oldu..
Çok vicdanlıymış bi de adam.Hayır beraber yatıyorlar demişti bu kızımız.
evet ben adamı cok düzgün cok iyi biri olarak tanidim arabada giderken bile benzin parasını benim verdiğim oldu çalışan biri olduğu halde benim çıkarım olsa boyle yaparmıyim
Niye sen ödüyorsun ki benzin parasını..
parasını yemiş olmamak için para için kendiyle olduğumu düşünmesin diye salaklık gururu
yok bunu bir defa yaptım
Ne kadar da erdemli bir hareket..evet o kadar sevgisiz kaldim ki karsimdada beni gerçekten seven değer veren evli ama mutsuz cocuklar için bir müddet devam eden biri sandım o yüzden paramı yedirdim kendimi ikinci sınıf insan yerine koydurdum ama asla yinede yuvası benim yüzüme bir şey olsun diye bir hareketim olmadi
Çekici geliyor demekki nasılsa yasak aşk deniyor ya bunada.insan kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına nasıl yapar bunu anlamıyorum.