cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye

Şu konuda pişmanlığından ziyade pişkinliğini görmüştük ama neyse. Bi arkadaşım ekolünü de yememiştik, yanılmadığımızı görmek iyi oldu.

yakalanma gibi derdim olsa engel atardım sana ben zaten pismanligimi dile getirdim
Siz pişman falan değilsiniz. Yıllardır birliktesiniz bu adamla ayrılsın diye beklediniz ayrılmadı. Şimdide pisliğinizi temizlemek için buraya yazıyorsunuz.
Noldu adam ayrılmaz demedik mi ? Adam karısını seviyor ve ayrılmayacak sizi ancak kullanmış ve siz buna izin vermişsiniz

com haklisin ben öyle bildim cok düzgün beyefendi olarak adam bildiğin sömürdü ama . ben çok ağladım surekli beklerdim ama iste şuan verdiğim değere emeğe o kadar çok üzülüyorum ki
Siz evli bir adamla birlikteydiniz. O kadını çocukları düşünmeden kendi zevkiniz uğruna adamın belki maddiyatı uğruna bu ilişkiyi sürdürdünüz. Sizin gibiler yokolsun. Daha ağır konuşurum da neyse

ben çok pişmanım pişman olmasam burayada yazmam yıllardır birlikteydim çünkü adam sevmiyorum karımda beni sevmiyor umursamıyor demisti. ama öyle değilmiş ben zorlayınca sıkıştırınca artik itiraf eder gibi yazı yazmis bana sonrada buluşalım dedi. bende hiç bir şey yazmadan engel attim whatsappi sildim eğer niyetim barışmak olsa zaten yazardım geri ona

Ne yazarsanız yazın asla kabul etmiyorum ç evli bir adamla bile isteye birlikte olmuş bir kadının pişmanlığı zerre umrumda değil. Kesin adam bırakmıştır sizi

Seni kucuk kurnaz evli erkeklerden uzak dur..Umarim evlenince bol boynuzlarin olur..Esin seni saf duygulari olan masum bir seytanla aldatir.

Ne yazarsanız yazın asla kabul etmiyorum ç evli bir adamla bile isteye birlikte olmuş bir kadının pişmanlığı zerre umrumda değil. Kesin adam bırakmıştır sizi
evet adam zaten son bir defa buluşmak istedi ben inkar etmiyorum ne düşünürsen dusun

Bir gün yaşattıklarınızı yaşayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Aldatılırsanız aklınıza bu yaptıklarınız gelsin. Bir ömür boyu o kadının ve çocukların ahı sizin üstünüzde olsun. Pişman olduğunuza da zerre kadar inanmıyorum, amacınız içinizi rahatlatmak sadece

Zayıf bir dönemdesiniz. Artık o ne düşündü ne bildi ne etti UMRUNUZDA OLMASIN. Bırakın üzülüyor zannetsin ne önemi var ya Allahın çakalı sırtlanı ne düşünürse düşünsün. Sen kendini kurtar bacım. Önüne bak.

Yani kızda suçlu ama tek suçlu değil. Adamda en az kız kadar suçlu. Birde 15 yaş büyükmüş çakal...
ben kabul ediyorum hatamı ben çok büyük hata yaptım defalarca tövbemi
cok haklisin aslında üzüldüğümü düşünmüş düşünmemiş beni ilgilendirmez tamamen sildim ben hatanın farkındayım cok pişmanım Rabbim kimseyi bu vicdan azabını yasatmasin cok pişmanım

Engellersin hattını degistirirsin biter. Senin amacın adam korksun da senin peşine düşsün ona gözdağı vermek amacın. Yazık be bekar adam mo yok dünyada!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…