cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz boşluktasınız ALLAH yardımcınız olsun sevgiye açsınız ama böyle saçma sapan insanlarla vakit ayırmak yerine kendinize ayırsanız geliştirseniz güleryüzlü olsanız belki iyi insanlarla karşılaşırsınız

aboo bir gittim neler olmuş.. öncelikle evet bazı şeyler psikolojiden kaynaklı olabilir insan yaşadıklarıyla travma geçirebilir fakat şimdi kırmızı odada da değiliz. en başından beri okuyup cevap veriyorum konu sahibi ne zaman psikolojik olabilir dense bütün suçu günahı ben sevgiye açım, ailem öyle böyle diyerek "evet bu yüzden böyleyim" diyor. ama hiç psikiyatristle görüşmemiş. birileri psikolojik dedikçe bunu tekrarlıyor. bu durumu yaşayanlarsa genelde bu psikolojik rahatsızlığı hemen kabullenip onunla can ciğer olmazlar burdaki durum biraz yaptığını aileye anneye babaya sevgi açlığına atmak. sevgi açlığı sadece sevgililikle de kapanmaz zaten. ikincisi pişmanım diyor ama burda biraz eleştiri yapan herkese saldırıyor kendisi madem aynı fikirdesin niye saldırıp savunmaya geçiyorsun. yoksa bende başta gayet iyi niyetli yazmıştım. üslup değişmesi biraz da alınan cevaplara göre oldu bence. üçüncüsü burada sinirlenen insanlar da evli olduğunu öğrendikten sonra beş yıl bunu devam ettirmesine sinirleniyor. ve eşinin bunu duymamasını çok güzel bir şey gibi gösterip eşi bilmiyor yemin ederim hiç belli etmedik diyor sanki eşi bilmediğinde yaptığı normal bir şeymiş gibi ve bu dünyada kavuşamayacağız galiba filan diyerek ayrıldıklarını söylüyor yani öğrendiği gibi bunlar olsa ve üzülüp bıraksa bizde destek veririz ama çoğu yerde diyor ki boşanıcam dedi kandım. işte bu da normal olmayan.. bundan sonrasi icin madem psikolojik olduğunu düsünüyorsa ilk yorumumda dediğim gibi insallah tez vakitte bir psikiyatrist ve ya psikologla görüsür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X