- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Adam ne düzgünü yahu,hem seni hem karısını kandırmış.evet inandım cok düzgün biri olarak biliyordum çünkü çünkü ben ozguvensiz aptal saf bitiyim
Anlamak mümkün değil artık,nasıl bir mantıkla devam ediliyor acaba ..En çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.
Her erkek bunu söyler sorsan ölür mutsuzluktan akşam evine gider karısıyla yatar sevişir.çünkü mutsuz evliliği olduğunu çocuklar için bir arada durduğunu çocuklar biraz büyüyünce ayrılacağını saniyordum karisininda onu istemedigini saniyordum
parasını yemedim yedirdim hatta tek isteğim beni sevmesi benimde onu sevmemesi ama koca yalanmış eve gidince karısına da aynısını diyordur eminim ben inandım güvendim sadece cezam da büyük pişmanlık belki ilerde yaşattığını yazacağım vicdan azabı her seyİnanayımmı buna şimdi..
ayrıldım diyorum anlamıyor musunuzAdam ne düzgünü yahu,hem seni hem karısını kandırmış.
Anlamak mümkün değil artık,nasıl bir mantıkla devam ediliyor acaba ..
Her erkek bunu söyler sorsan ölür mutsuzluktan akşam evine gider karısıyla yatar sevişir.
Adam ne düzgünü yahu,hem seni hem karısını kandırmış.
Her erkek bunu söyler sorsan ölür mutsuzluktan akşam evine gider karısıyla yatar sevişir.
iste ben öyle değil sanıyordum sevmediğini karışımında onu sevmediğini sanıyordum aslında oyle değilmiş olayAdam ne düzgünü yahu,hem seni hem karısını kandırmış.
O kadarmı sevgisiz kaldında bunu evli erkekte aradın.parasını yemedim yedirdim hatta tek isteğim beni sevmesi benimde onu sevmemesi ama koca yalanmış eve gidince karısına da aynısını diyordur eminim ben inandım güvendim sadece cezam da büyük pişmanlık belki ilerde yaşattığını yazacağım vicdan azabı her sey
Yaşının çok genç olduğunu varsayıyorum. Böyle adamlar seni harcar, bundan sonra lütfen daha akıllı ol. Bu şeref yoksunu adamların sokağından bile geçme.asla hayir evet beni seviyor diye dusundum evliligi mutsuz cocuklar için yürüdüğünü karısının onu sevmediğini ilişkilerinin bittiğini sanıyordum ama oyle degilmis
evet o kadar sevgisiz kaldim ki karsimdada beni gerçekten seven değer veren evli ama mutsuz cocuklar için bir müddet devam eden biri sandım o yüzden paramı yedirdim kendimi ikinci sınıf insan yerine koydurdum ama asla yinede yuvası benim yüzüme bir şey olsun diye bir hareketim olmadiO kadarmı sevgisiz kaldında bunu evli erkekte aradın.
Yooo anlıyorum sorun yok.ayrıldım diyorum anlamıyor musunuz
Çünkü adam seni buna ikna etmişte ondan..iste ben öyle değil sanıyordum sevmediğini karışımında onu sevmediğini sanıyordum aslında oyle değilmiş olay
Ya şu mutsuz erkekleri mutlu etme timi diye bir olay var sanırım. Hikaye hiç değişmiyor.çünkü mutsuz evliliği olduğunu çocuklar için bir arada durduğunu çocuklar biraz büyüyünce ayrılacağını saniyordum karisininda onu istemedigini saniyordum
evet çok cahilim kabul ediyorum inançlı düzgün biri olarak gördüğümden her dediğine inandımYaşının çok genç olduğunu varsayıyorum. Böyle adamlar seni harcar, bundan sonra lütfen daha akıllı ol. Bu şeref yoksunu adamların sokağından bile geçme.
Sevgisiz derken ben ailenden bahsettim açıkcası..evet o kadar sevgisiz kaldim ki karsimdada beni gerçekten seven değer veren evli ama mutsuz cocuklar için bir müddet devam eden biri sandım o yüzden paramı yedirdim kendimi ikinci sınıf insan yerine koydurdum ama asla yinede yuvası benim yüzüme bir şey olsun diye bir hareketim olmadi
evet ben adamı cok düzgün cok iyi biri olarak tanidim arabada giderken bile benzin parasını benim verdiğim oldu çalışan biri olduğu halde benim çıkarım olsa boyle yaparmıyimYooo anlıyorum sorun yok.
Çünkü adam seni buna ikna etmişte ondan..
evet bende ailemi kasttetimSevgisiz derken ben ailenden bahsettim açıkcası..
Hiç mi sevgi alaka görmedin ailenden ..
Niye sen ödüyorsun ki benzin parasını..evet ben adamı cok düzgün cok iyi biri olarak tanidim arabada giderken bile benzin parasını benim verdiğim oldu çalışan biri olduğu halde benim çıkarım olsa boyle yaparmıyim
ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
Bunun için yanlış yollara doğru yönelmişsin.evet bende ailemi kasttetim
ben bitiririm tek pişmanlığın belki 100 defa ayrıldım 100 undede barıştım ama adamın ne mal olduğunu anlayınca tamamen içimden koptu ilk defa tek üzüldüğüm adam zaten ne zaman istersen barışırım düşüncesi. bir yanın yuzune karşı agizima geleni say nasil bir adi olduğunu yuzune vur dedi ama tam aksine onu hala sevdiğimi3 düşünür diye bir şey demedim engel attim whatsappi sildim ilk defaYa şu mutsuz erkekleri mutlu etme timi diye bir olay var sanırım. Hikaye hiç değişmiyor.
5 yıl mutsuz evliliği sürdüren adam ömür boyu devam eder. Sizdeki vicdan azabı değil, çantada keklik olmadığımı anlasin beni seçsin durumu gibi geldi bana. Yoksa niye hala yok sildim ama anlaması için daha ne yapabilirim diye sorarsınız ki.
Bitirmişsin engellemişsin daha ne yapacaksın ötesi yok.
evet biliyorum hatalarım hata doğurdu hep ben zaten vazgeçtim üzüntüm hepsinde adamı affettim buna kızıyorum buna uzuluyorumBunun için yanlış yollara doğru yönelmişsin.
Sna tek tavsiyem bu adamı artık düşğnmekten vazgeç,daha akıllı ol karşına çıkacak erkekleride iyi gözlemle.
Yoksa bu kafayla çok daha fazla üzülürsün.