- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!İçini rahatlatmak?
5 yıl evli olduğunu bildiğiniz bir erkekle ilişki yaşıyorsunuz ve şimdi gelip burada içinizi mi rahatlatıyorsunuz?
Siz ve sizin gibiler mide bulandırıcısınız
Keser , sap ve gün gelip dönen hesap diyorum.
o kadar haklisin ki o kadar doğru yorumlarki... evet dediklerini şuan daha iyi anlıyorum aynen oyle adam geleceği olarak görmediğinden hediye dahi almada zorlanirdi ben ne kadar aptalım bende paragöz degilim ama içtiği çayı bile benim ödediğim oldu. ben bile bile sevildigimi sandım aptal gibi ne kadar adi biriyle yillarimi heba etmisimE doğal olarak. Adam seni hayatının odağı, değerlisi olarak görmediğinden, hiç bir gelecek düşünmediğinden ilişkisine yatırım da yapmıyor.
Hediye almaması, ihtiyaçlarını sormaması, sana para harcamaması da çok normal bu yüzden.
Erkek önemserse, o kadın için gelecek inşa ederse maddi manevi yatırım ortaya koyar onların düşüncesiyle.
Kadının problemleriyle ilgilenmeyen, ihtiyaçlarına yardım etmek istemeyen, onu maddi anlamda desteklemeyen adam aman banane bugun varım yarın yokum, ne paramı yediricem diyen erkektir.
Bunu paragöz olduğum için değil, bu işler hep böyle olduğu için söylüyorum.
Buna zaten diyecek sözüm bile yok, ne bekliyordun ki? Aptal yerine konulduğunla kalmışsın.
Evliyken ilişki yaşayan erkeklerin yüzde 99 u boşanıp diğeriyle evlenmez zaten. Sen o birlik kısım ben olacağım demişsin ama bu aşırı düşük bir ihtimal, kaldı ki adamın davranıslarından sana geleceğini de vaadetmeyecegi belliymiş.
Bu da züğürt tesellisi sanırım. 3-5 ay da adamın evli olduğunu anladım, hemen ayrıldım desen zaten sorun yok. 5 sene ya 5 sene... Hiç mi vicdanin sizlamadi? O kadına, varsa çocuklara kimbilir neler yaşattın. Gelmiş burda olmayan vicdanın temizliğini yapmaya çalışıyorsun.ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!
o kadar haklisin ki Allah seni korumuş. gerçektende boyle adamların tek derdi gönlünü eglemek bizler buna inanıyoruz seviyor sanıyoruz aslında tam tersi evinde de karısına aynı şekilde seni seviyorum vs her türlü şeyi diyor biz ise saf gibi inanıyoruz. ben aptal yerine kondugumai defalarca donup baristigima pismanim birde barışınca ben sensiz cok üzülüyordum surekli seni takip ediyordum vs gibisinden seyler söyledim cok pişmanım cok o yüzden zaten whatsappi sildim sadece derdim artik çankaya keklik olmadığını anlaşın buluşalım dedi yoksa yazdıklarından sonra cevao vermeyip engel attim whatsappi sildimHalen daha beni böyle bilsin şöyle inansın uttuğuma diye uğraşıyorsunuz. Bilinç altında silemiyorsunuz.
Kendinize yapmayın bunu. Evlenince daha iyi anlayacaksınız ki evli erkekler için dışarıda ki kadınlar sadece oyuncak. Bekar iken bilmezdim ama akşam eve gidince ilk işim kocama sarılmak oluyor. Ne iş ne aile hiç kimse aklıma gelmiyor. Sarılıp film izliyoruz sonra uyuyoruz.
Evlenmeden önce evli bir adam bana sap olmuştu. Bende nasıl ikna yım karısını sevmiyor mutlu değil falan diyemerak ettim sosyal medyadan baktım acaba ceset oldumu benden sonra durumu nasıl. Çok aşıktı çünkü. Bana olan aşkı şimdi başka kızlara akmış. Haa değişmeyen ne var halen daha karısı ile evli ve çok mutlu görüyorum çünkü iş yerinden arkadaşım. Şimdi hiç Bişey yokmuş gibi sohbetimiz var. Ama şükür yanlışa düşmedim. Sizde tamamen engelleyin. 40 gün dayanın sonra aklınıza bile gelmez
ben zaten hatanın farkındayım üstüme gelmeyin
kadın sezmedi benim varlığından haberi yok sevmiyor mutlu değiliz beni umursamıyor demisti ama öyle değilmişBu da züğürt tesellisi sanırım. 3-5 ay da adamın evli olduğunu anladım, hemen ayrıldım desen zaten sorun yok. 5 sene ya 5 sene... Hiç mi vicdanin sizlamadi? O kadına, varsa çocuklara kimbilir neler yaşattın. Gelmiş burda olmayan vicdanın temizliğini yapmaya çalışıyorsun.
Sonrada yok affetmeyecegimi bilsin istiyorum falan filan...
akıl verirsin yardımcı olursun diyeüstüne gelmeyeceksek niye konu açtın,
zaten kendini bilen biri vicdan azabını omur boyu taşıyacakKeşke şöyle bi örgüt olsa, evli erkekleri ağına düşürüp ifşalasa rezil etse, bunu yapan kadınlara da evlendiğinde aynısını yaşatsa falan.
Bile bile 5 sene devam etmek nasıl bir duygu acaba,herhalde ayrılır bana döner mantığı düşünmüş.Bu da züğürt tesellisi sanırım. 3-5 ay da adamın evli olduğunu anladım, hemen ayrıldım desen zaten sorun yok. 5 sene ya 5 sene... Hiç mi vicdanin sizlamadi? O kadına, varsa çocuklara kimbilir neler yaşattın. Gelmiş burda olmayan vicdanın temizliğini yapmaya çalışıyorsun.
Sonrada yok affetmeyecegimi bilsin istiyorum falan filan...
asla öyle bir şey beklemiyorum iki cihan bir araya gelse adam boşanıp gelse yine asla asla o karakterde biriyle olmazÇok bekler daha,bu aralar evli sevgili durumları çok moda oldu..
Sende inandınmı buna..kadın sezmedi benim varlığından haberi yok sevmiyor mutlu değiliz beni umursamıyor demisti ama öyle değilmiş
hayir sadece sevgi adı altında enkazBile bile 5 sene devam etmek nasıl bir duygu acaba,herhalde ayrılır bana döner mantığı düşünmüş.
Neden 5 sene devam ettin peki bu duruma.asla öyle bir şey beklemiyorum iki cihan bir araya gelse adam boşanıp gelse yine asla asla o karakterde biriyle olmaz
evet inandım cok düzgün biri olarak biliyordum çünkü çünkü ben ozguvensiz aptal saf bitiyimSende inandınmı buna..
En çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.Bile bile 5 sene devam etmek nasıl bir duygu acaba,herhalde ayrılır bana döner mantığı düşünmüş.
ayrılacaksın bu kadar basit ayrılmazsan sana kim ne aklı versinakıl verirsin yardımcı olursun diye
İnanayımmı buna şimdi..hayir sadece sevgi adı altında enkaz
çünkü mutsuz evliliği olduğunu çocuklar için bir arada durduğunu çocuklar biraz büyüyünce ayrılacağını saniyordum karisininda onu istemedigini saniyordumNeden 5 sene devam ettin peki bu duruma.
ayrildim zaten ayeildimm aslaaa aslaaa bir dahaayrılacaksın bu kadar basit ayrılmazsan sana kim ne aklı versin
En çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.
asla hayir evet beni seviyor diye dusundum evliligi mutsuz cocuklar için yürüdüğünü karısının onu sevmediğini ilişkilerinin bittiğini sanıyordum ama oyle degilmisEn çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.