cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!

o kadar haklisin ki o kadar doğru yorumlarki... evet dediklerini şuan daha iyi anlıyorum aynen oyle adam geleceği olarak görmediğinden hediye dahi almada zorlanirdi ben ne kadar aptalım bende paragöz degilim ama içtiği çayı bile benim ödediğim oldu. ben bile bile sevildigimi sandım aptal gibi ne kadar adi biriyle yillarimi heba etmisim

ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!
Bu da züğürt tesellisi sanırım. 3-5 ay da adamın evli olduğunu anladım, hemen ayrıldım desen zaten sorun yok. 5 sene ya 5 sene... Hiç mi vicdanin sizlamadi? O kadına, varsa çocuklara kimbilir neler yaşattın. Gelmiş burda olmayan vicdanın temizliğini yapmaya çalışıyorsun.
Sonrada yok affetmeyecegimi bilsin istiyorum falan filan...

o kadar haklisin ki Allah seni korumuş. gerçektende boyle adamların tek derdi gönlünü eglemek bizler buna inanıyoruz seviyor sanıyoruz aslında tam tersi evinde de karısına aynı şekilde seni seviyorum vs her türlü şeyi diyor biz ise saf gibi inanıyoruz. ben aptal yerine kondugumai defalarca donup baristigima pismanim birde barışınca ben sensiz cok üzülüyordum surekli seni takip ediyordum vs gibisinden seyler söyledim cok pişmanım cok o yüzden zaten whatsappi sildim sadece derdim artik çankaya keklik olmadığını anlaşın buluşalım dedi yoksa yazdıklarından sonra cevao vermeyip engel attim whatsappi sildim

kadın sezmedi benim varlığından haberi yok sevmiyor mutlu değiliz beni umursamıyor demisti ama öyle değilmiş

Bile bile 5 sene devam etmek nasıl bir duygu acaba,herhalde ayrılır bana döner mantığı düşünmüş.

Bile bile 5 sene devam etmek nasıl bir duygu acaba,herhalde ayrılır bana döner mantığı düşünmüş.
En çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.

En çok beni seviyor, zaten karısı ile hiç mutlu degil diye düşündü herhalde...ben daha gencim, daha güzelim, aaa bak kocasını nasıl elinden alıyorum gibi de düşünmüş olabilir.
asla hayir evet beni seviyor diye dusundum evliligi mutsuz cocuklar için yürüdüğünü karısının onu sevmediğini ilişkilerinin bittiğini sanıyordum ama oyle degilmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…