- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- Konu Sahibi bilmiyorum53
yakalanma gibi derdim olsa engel atardım sana ben zaten pismanligimi dile getirdimYakalandın hani sen değildin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakalanma gibi derdim olsa engel atardım sana ben zaten pismanligimi dile getirdimYakalandın hani sen değildin.
parasını yemiş olmamak için para için kendiyle olduğumu düşünmesin diye salaklık gururuNiye sen ödüyorsun ki benzin parasını..
Onunda işine gelmiş ne güzel benzin parasını ödeyen bir sevgilim var diye düşündü..parasını yemiş olmamak için para için kendiyle olduğumu düşünmesin diye salaklık gururu
Allah'tan inançlıymış, diğer türlüsünü düşünmek istemiyorumevet çok cahilim kabul ediyorum inançlı düzgün biri olarak gördüğümden her dediğine inandım
com haklisin ben öyle bildim cok düzgün beyefendi olarak adam bildiğin sömürdü ama . ben çok ağladım surekli beklerdim ama iste şuan verdiğim değere emeğe o kadar çok üzülüyorum kiAllah'tan inançlıymış, diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum
içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
yok bunu bir defa yaptımOnunda işine gelmiş ne güzel benzin parasını ödeyen bir sevgilim var diye düşündü..
Siz pişman falan değilsiniz. Yıllardır birliktesiniz bu adamla ayrılsın diye beklediniz ayrılmadı. Şimdide pisliğinizi temizlemek için buraya yazıyorsunuz.yakalanma gibi derdim olsa engel atardım sana ben zaten pismanligimi dile getirdim
Siz evli bir adamla birlikteydiniz. O kadını çocukları düşünmeden kendi zevkiniz uğruna adamın belki maddiyatı uğruna bu ilişkiyi sürdürdünüz. Sizin gibiler yokolsun. Daha ağır konuşurum da neysecom haklisin ben öyle bildim cok düzgün beyefendi olarak adam bildiğin sömürdü ama . ben çok ağladım surekli beklerdim ama iste şuan verdiğim değere emeğe o kadar çok üzülüyorum ki
ben çok pişmanım pişman olmasam burayada yazmam yıllardır birlikteydim çünkü adam sevmiyorum karımda beni sevmiyor umursamıyor demisti. ama öyle değilmiş ben zorlayınca sıkıştırınca artik itiraf eder gibi yazı yazmis bana sonrada buluşalım dedi. bende hiç bir şey yazmadan engel attim whatsappi sildim eğer niyetim barışmak olsa zaten yazardım geri onaSiz pişman falan değilsiniz. Yıllardır birliktesiniz bu adamla ayrılsın diye beklediniz ayrılmadı. Şimdide pisliğinizi temizlemek için buraya yazıyorsunuz.
Noldu adam ayrılmaz demedik mi ? Adam karısını seviyor ve ayrılmayacak sizi ancak kullanmış ve siz buna izin vermişsiniz
Ne yazarsanız yazın asla kabul etmiyorum ç evli bir adamla bile isteye birlikte olmuş bir kadının pişmanlığı zerre umrumda değil. Kesin adam bırakmıştır siziben çok pişmanım pişman olmasam burayada yazmam yıllardır birlikteydim çünkü adam sevmiyorum karımda beni sevmiyor umursamıyor demisti. ama öyle değilmiş ben zorlayınca sıkıştırınca artik itiraf eder gibi yazı yazmis bana sonrada buluşalım dedi. bende hiç bir şey yazmadan engel attim whatsappi sildim eğer niyetim barışmak olsa zaten yazardım geri ona
evet adam zaten son bir defa buluşmak istedi ben inkar etmiyorum ne düşünürsen dusunNe yazarsanız yazın asla kabul etmiyorum ç evli bir adamla bile isteye birlikte olmuş bir kadının pişmanlığı zerre umrumda değil. Kesin adam bırakmıştır sizi
tamamSeni kucuk kurnaz evli erkeklerden uzak dur..Umarim evlenince bol boynuzlarin olur..Esin seni saf duygulari olan masum bir seytanla aldatir.
ben kabul ediyorum hatamı ben çok büyük hata yaptım defalarca tövbemi bozdumYani kızda suçlu ama tek suçlu değil. Adamda en az kız kadar suçlu. Birde 15 yaş büyükmüş çakal...
ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
ben kabul ediyorum hatamı ben çok büyük hata yaptım defalarca tövbemiYani kızda suçlu ama tek suçlu değil. Adamda en az kız kadar suçlu. Birde 15 yaş büyükmüş çakal...
cok haklisin aslında üzüldüğümü düşünmüş düşünmemiş beni ilgilendirmez tamamen sildim ben hatanın farkındayım cok pişmanım Rabbim kimseyi bu vicdan azabını yasatmasin cok pişmanımZayıf bir dönemdesiniz. Artık o ne düşündü ne bildi ne etti UMRUNUZDA OLMASIN. Bırakın üzülüyor zannetsin ne önemi var ya Allahın çakalı sırtlanı ne düşünürse düşünsün. Sen kendini kurtar bacım. Önüne bak.
Engellersin hattını degistirirsin biter. Senin amacın adam korksun da senin peşine düşsün ona gözdağı vermek amacın. Yazık be bekar adam mo yok dünyada!ben hatanın farkındayım cok büyük hata yaptım cok pişmanım bir ömür boyu vicdan azabı yanıma kar kaldı bir daha asla barismayacagimi bilsin yeter bilerek bunu kendime yazmadım her defasında aynısını diyor yinede bana döner demesin diye