cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın sezmedi benim varlığından haberi yok sevmiyor mutlu değiliz beni umursamıyor demisti ama öyle değilmiş

allah aşkına hangi kadın anlamaz
anlamaması için raporlu gerizekalı olması lazım o evli olduğu kadının
yani böyle şeylerle vicdan rahatlatmaya çalışmak için çok yanlış yerdesiniz

Mutlaka gelmemelide baksana buna 5 yıl gelmiş kopamamış adamdan ..

burada konunun içinde olmayan insanlara pişmanım diyerek vicdan temizlemeye çalışıyor da
yemez burada kimse bu ayakları
evli adamla 5 sene yaşıyorsan bir ilişkiyi; 2. kadın, kuma olmak artık adı her neyse kabul etmişsindir
adamın karısı da anlamayacak kadar salak değildir asla
360*5 gün yahu

Tamam canısı sakin ol lütfen..

Etik ve ahlaki boyutunu düşünmüyorsun bari stratejik düşün. Senelerini evli ve karısını boşayıp senle evlenmeyecek bir adamla boşuna harcıyorsun. Bir bakacaksın zaman geçmiş yanında kimse yok.
Adam kıtlığı var sanki gidip evli olanlarla fingirdiyorsunuz. İnşallah ilahi adalet diye bir şey vardır da tez zamanda tecelli eder.

zaten samimi olsa neden gelip tanımadığı insanlara anlatsın
gerçekten pişman olan gider adamın karısından özür diler, af diler
sonra da tamamen hayatlarından çıkar
sandı ki vah vah aşıksın işte vazgeçme diyeceğiz

Adam sürekli para istiyormuş, baya parasını yemiş bu ablanın. Evlenince çalışmıcam diyormuş adam, iş kurcam istediğim zaman işe gitcem diyormuş. Bu abla babasını azcık zengin diye tanıtmış adama, bil bakalım kimin parası ile iş kurmayı düşünüyordu adam. Yahu bazı kadınlar herifin parasını yemek için metres olur, bu hikayede metres para yediriyor herife.

Adam dönüp gelse gene seve seve kabul edersin bırak pişmanım falanda filanda.. birde geçen arkadaş adına hikaye uydurmuştun güya sende iyi yapmadığını söylemiştin arkadaşa... ne dense boş sana pişman olup cidden bitirmek isteyen evli oldugunu öğrendiğinde bitirirdi. Adam bitirdiği için zoruna gitmiş sadece bu.

ben zaten pişmanım stratejik falan dusunmuyorum

Heleki böyle bir konuda pişmanım ayrıldım demek kendini aklama oluyor maalesef.
5 sene bu heleki diğer kadının bilmemesi mümkün mü hiç.
Sonra gel pişmanım de bizde inanacaz buna yani.
Baştan atacaktı o tekmeyi 5 yıl devam etmeyecekti.

hayir benimde bitiridgim oldu bir şekilde konustuk ben hatmin farkindayim

işte bu saatten sonra inandırması gereken bizler değiliz
o yüzden buradaki tüm yazılar sadece aklanma çabası
inandırıcı değil

allah aşkına hangi kadın anlamaz
anlamaması için raporlu gerizekalı olması lazım o evli olduğu kadının
yani böyle şeylerle vicdan rahatlatmaya çalışmak için çok yanlış yerdesiniz
iste dedik8 bilmiyor beni umursamıyor oyle adet yerini bulsun diye arada sorar dedi bilmiyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…