- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
kadın sezmedi benim varlığından haberi yok sevmiyor mutlu değiliz beni umursamıyor demisti ama öyle değilmiş
kimse aynı hataya düşmesin istiyirum
Çekici geliyor demekki nasılsa yasak aşk deniyor ya bunada.
Mutlaka gelmemelide baksana buna 5 yıl gelmiş kopamamış adamdan ..1 ay 2 ay çekici gelir de
5 sene de çekici gelmez yahu
gelmemeli.
Mutlaka gelmemelide baksana buna 5 yıl gelmiş kopamamış adamdan ..
Tamam canısı sakin ol lütfen..Senin gibi metres yüzünden ne çocukluğumu bildim ne genç kızlığımı. O çocukların ahı üzerinizde. Sanmayın pişman oldum kurtuldum diye. En mutlu anınızda o ah üzerinize yapışacak. Bir de utanmadan gelmiş pişmanım diyorsunuz
Senin gibi metres yüzünden ne çocukluğumu bildim ne genç kızlığımı. O çocukların ahı üzerinizde. Sanmayın pişman oldum kurtuldum diye. En mutlu anınızda o ah üzerinize yapışacak. Bir de utanmadan gelmiş pişmanım diyorsunuz
Adam sürekli para istiyormuş, baya parasını yemiş bu ablanın. Evlenince çalışmıcam diyormuş adam, iş kurcam istediğim zaman işe gitcem diyormuş. Bu abla babasını azcık zengin diye tanıtmış adama, bil bakalım kimin parası ile iş kurmayı düşünüyordu adam. Yahu bazı kadınlar herifin parasını yemek için metres olur, bu hikayede metres para yediriyor herife.5 yılda bi kere benzin parası ödemişsin, sanki sürekli sen ödüyor gibi yazmışsın bir de. Hakkaten parasını yememişsin evet. İşine gelmeyince de yok bir defa ödedim yazmışsın. Doğru söyle sen hızını alamayıp 1, 2 defa da çay parası falan ödemişsindir di mi? adam da vay be ne gururlu kız diye sana bir daha aşık olmuştur.
ben bilmiyordumKimse düşmez korkma. Evli biriyle olmak pişmanlık, evli admaın aşkı evine gidinceye kadar bunu da herkes biliyor
ben zaten pişmanım stratejik falan dusunmuyorumEtik ve ahlaki boyutunu düşünmüyorsun bari stratejik düşün. Senelerini evli ve karısını boşayıp senle evlenmeyecek bir adamla boşuna harcıyorsun. Bir bakacaksın zaman geçmiş yanında kimse yok.
Adam kıtlığı var sanki gidip evli olanlarla fingirdiyorsunuz. İnşallah ilahi adalet diye bir şey vardır da tez zamanda tecelli eder.
Heleki böyle bir konuda pişmanım ayrıldım demek kendini aklama oluyor maalesef.burada konunun içinde olmayan insanlara pişmanım diyerek vicdan temizlemeye çalışıyor da
yemez burada kimse bu ayakları
evli adamla 5 sene yaşıyorsan bir ilişki 2. kadın, kuma artık adı her neyse kabul etmişsindir
adamın karısı da anlamayacak kadar salak değildir asla
360*5 gün yahu
hayir benimde bitiridgim oldu bir şekilde konustuk ben hatmin farkindayimAdam dönüp gelse gene seve seve kabul edersin bırak pişmanım falanda filanda.. birde geçen arkadaş adına hikaye uydurmuştun güya sende iyi yapmadığını söylemiştin arkadaşa... ne dense boş sana pişman olup cidden bitirmek isteyen evli oldugunu öğrendiğinde bitirirdi. Adam bitirdiği için zoruna gitmiş sadece bu.
bilmiyorduHeleki böyle bir konuda pişmanım ayrıldım demek kendini aklama oluyor maalesef.
5 sene bu heleki diğer kadının bilmemesi mümkün mü hiç.
Sonra gel pişmanım de bizde inanacaz buna yani.
Baştan atacaktı o tekmeyi 5 yıl devam etmeyecekti.
Heleki böyle bir konuda pişmanım ayrıldım demek kendini aklama oluyor maalesef.
5 sene bu heleki diğer kadının bilmemesi mümkün mü hiç.
Sonra gel pişmanım de bizde inanacaz buna yani.
Baştan atacaktı o tekmeyi 5 yıl devam etmeyecekti.
Senin yaş kaç bu arada.ben bilmiyordum
iste dedik8 bilmiyor beni umursamıyor oyle adet yerini bulsun diye arada sorar dedi bilmiyormusallah aşkına hangi kadın anlamaz
anlamaması için raporlu gerizekalı olması lazım o evli olduğu kadının
yani böyle şeylerle vicdan rahatlatmaya çalışmak için çok yanlış yerdesiniz
O kadar salak değildir bu kadın..bilmiyordu