cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilmiyorum53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
639
86
ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?

ben hatanın farkındayım cok büyük hata yaptım cok pişmanım bir ömür boyu vicdan azabı yanıma kar kaldı bir daha asla barismayacagimi bilsin yeter bilerek bunu kendime yazmadım her defasında aynısını diyor yinede bana döner demesin diye

Aslında verilen cevaplar değişmiyor, siz de işin doğrusunu biliyorsunuz.
Buna rağmen neden ısrarla aynı konuyu başka başlıklar altında birçok kez açıyorsunuz?
içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye

Senelerinizi evli bir erkek ve sonu olmayan bir ilişkiye harcamak, her geldiğinde affetmek yani ilişkide sadece karşı tarafın söz hakkı varmış gibi davranmak vs. sizin içinizdeki sorunlar ve boşluklar ile ilgili.
Bu yaşadığınızın nedeni hakkında farkındalığınızı arttırmak için terapi almanızı öneririm. Çünkü yetişkinlikte kurduğumuz bütün ilişkiler çocukluk dönemi ilişkilerimizin tekrarıdır. Boşlukları doldurmazsanız aynı hataya düşersiniz.

çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile
E doğal olarak. Adam seni hayatının odağı, değerlisi olarak görmediğinden, hiç bir gelecek düşünmediğinden ilişkisine yatırım da yapmıyor.
Hediye almaması, ihtiyaçlarını sormaması, sana para harcamaması da çok normal bu yüzden.
Erkek önemserse, o kadın için gelecek inşa ederse maddi manevi yatırım ortaya koyar onların düşüncesiyle.
Kadının problemleriyle ilgilenmeyen, ihtiyaçlarına yardım etmek istemeyen, onu maddi anlamda desteklemeyen adam aman banane bugun varım yarın yokum, ne paramı yediricem diyen erkektir.
Bunu paragöz olduğum için değil, bu işler hep böyle olduğu için söylüyorum.

iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demist
Buna zaten diyecek sözüm bile yok, ne bekliyordun ki? Aptal yerine konulduğunla kalmışsın.
Evliyken ilişki yaşayan erkeklerin yüzde 99 u boşanıp diğeriyle evlenmez zaten. Sen o birlik kısım ben olacağım demişsin ama bu aşırı düşük bir ihtimal, kaldı ki adamın davranıslarından sana geleceğini de vaadetmeyecegi belliymiş.

beş yıldır konuştuğum biri vardi. surekli gelgitleri oldu sürekli ayrıldık geri barıştık kendi yazdı hepsinde affettim
içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
İçini rahatlatmak?
5 yıl evli olduğunu bildiğiniz bir erkekle ilişki yaşıyorsunuz ve şimdi gelip burada içinizi mi rahatlatıyorsunuz?
Siz ve sizin gibiler mide bulandırıcısınız
Keser , sap ve gün gelip dönen hesap diyorum.

Halen daha beni böyle bilsin şöyle inansın uttuğuma diye uğraşıyorsunuz. Bilinç altında silemiyorsunuz.
Kendinize yapmayın bunu. Evlenince daha iyi anlayacaksınız ki evli erkekler için dışarıda ki kadınlar sadece oyuncak. Bekar iken bilmezdim ama akşam eve gidince ilk işim kocama sarılmak oluyor. Ne iş ne aile hiç kimse aklıma gelmiyor. Sarılıp film izliyoruz sonra uyuyoruz.
Evlenmeden önce evli bir adam bana sap olmuştu. Bende nasıl ikna yım karısını sevmiyor mutlu değil falan diye merak ettim sosyal medyadan baktım acaba ceset oldumu benden sonra durumu nasıl. Çok aşıktı çünkü. Bana olan aşkı şimdi başka kızlara akmış. Haa değişmeyen ne var halen daha karısı ile evli ve çok mutlu görüyorum çünkü iş yerinden arkadaşım. Şimdi hiç Bişey yokmuş gibi sohbetimiz var. Ama şükür yanlışa düşmedim. Sizde tamamen engelleyin. 40 gün dayanın sonra aklınıza bile gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…