çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile
E doğal olarak. Adam seni hayatının odağı, değerlisi olarak görmediğinden, hiç bir gelecek düşünmediğinden ilişkisine yatırım da yapmıyor.
Hediye almaması, ihtiyaçlarını sormaması, sana para harcamaması da çok normal bu yüzden.
Erkek önemserse, o kadın için gelecek inşa ederse maddi manevi yatırım ortaya koyar onların düşüncesiyle.
Kadının problemleriyle ilgilenmeyen, ihtiyaçlarına yardım etmek istemeyen, onu maddi anlamda desteklemeyen adam aman banane bugun varım yarın yokum, ne paramı yediricem diyen erkektir.
Bunu paragöz olduğum için değil, bu işler hep böyle olduğu için söylüyorum.
iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demist
Buna zaten diyecek sözüm bile yok, ne bekliyordun ki? Aptal yerine konulduğunla kalmışsın.
Evliyken ilişki yaşayan erkeklerin yüzde 99 u boşanıp diğeriyle evlenmez zaten. Sen o birlik kısım ben olacağım demişsin ama bu aşırı düşük bir ihtimal, kaldı ki adamın davranıslarından sana geleceğini de vaadetmeyecegi belliymiş.