- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- 23
- Konu Sahibi bilmiyorum53
-
ben zaten hatanın farkındayım üstüme gelmeyinAbooo linç time
ben hatanın farkındayım cok büyük hata yaptım cok pişmanım bir ömür boyu vicdan azabı yanıma kar kaldı bir daha asla barismayacagimi bilsin yeter bilerek bunu kendime yazmadım her defasında aynısını diyor yinede bana döner demesin diyeheryerden engelle. sana ulasamasin. evli ve baskasi ile sevgili olan kisi zaten karaktersizdir, pesine düşmeye, onunla hayal kurmaya kesinlikle degmez.
mesajin bana sarhos birinin yazdigi bir mesaj gibi geldi. bence bu kadar kendine yuklenmektense bir psikologla sohbet etmeye basla.
içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diyeAslında verilen cevaplar değişmiyor, siz de işin doğrusunu biliyorsunuz.
Buna rağmen neden ısrarla aynı konuyu başka başlıklar altında birçok kez açıyorsunuz?
kimse aynı hataya düşmesin istiyirumGünah mı çıkarıyorsunuz arka arkaya konu açarak?
ben zaten hatanın farkındayım üstüme gelmeyin
E doğal olarak. Adam seni hayatının odağı, değerlisi olarak görmediğinden, hiç bir gelecek düşünmediğinden ilişkisine yatırım da yapmıyor.çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile
Buna zaten diyecek sözüm bile yok, ne bekliyordun ki? Aptal yerine konulduğunla kalmışsın.iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demist
beş yıldır konuştuğum biri vardi. surekli gelgitleri oldu sürekli ayrıldık geri barıştık kendi yazdı hepsinde affettim
İçini rahatlatmak?içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
Aynı konunun devamı niye niyeeeee ...
Çok bekler daha,bu aralar evli sevgili durumları çok moda oldu..galiba konulardan birinde birinin "adam seni seviyor, vazgeçme" demesini bekliyor
zaten görüşmeyeceğim nasil görüşürüz diye sormuyorum zatenEvliyle görüşmeyeceksin işte daha nesine konu açılır anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?