- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
size niye aklanmaya çabalayım pişmanım diyorum ister inanın ister inanmayın umrumda degilişte bu saatten sonra inandırması gereken bizler değiliz
o yüzden buradaki tüm yazılar sadece aklanma çabası
inandırıcı değil
iste dedik8 bilmiyor beni umursamıyor oyle adet yerini bulsun diye arada sorar dedi bilmiyormus
oyle dedi bana o umursamaz dedi o yüzden farektmiyormusO kadar salak değildir bu kadın..
İstediği buradan olmaz zaten,kimse çıkıpta aferin demez.işte bu saatten sonra inandırması gereken bizler değiliz
o yüzden buradaki tüm yazılar sadece aklanma çabası
inandırıcı değil
size niye aklanmaya çabalayım pişmanım diyorum ister inanın ister inanmayın umrumda degil
ben adama cok inanıyordum cok güveniyordum benden büyük olunca her şeyi o bilir diyordun ne bileyimadam boğaz köprüsünden atla dese atlayacak mısınız ?
adam öyle der heralde, siz hiç bağ kuramadınız mı yahu ?
Iyi de sen adamdan umudi kesince bitirmissin.Yani adam bosanip geliyom dese yok demicektin ki.ben hatanın farkındayım cok büyük hata yaptım cok pişmanım bir ömür boyu vicdan azabı yanıma kar kaldı bir daha asla barismayacagimi bilsin yeter bilerek bunu kendime yazmadım her defasında aynısını diyor yinede bana döner demesin diye
neyine destek arıyorum anlamadimpişmanlığınızı anlatacağınız kişiler biz değiliz
umrunuzda değilse son 5 konunuzda neden sürekli aynı şeyleri yazıp destek arıyorsunuz ?
İstediği buradan olmaz zaten,kimse çıkıpta aferin demez.
Yaşını soyle ama doğruca.ben adama cok inanıyordum cok güveniyordum benden büyük olunca her şeyi o bilir diyordun ne bileyim
Nasıl umursamaz kadın böylrmi dedi o öküz herif.oyle dedi bana o umursamaz dedi o yüzden farektmiyormus
Şimdi abla, 5 yıl değil 7 yıldır birliktelermiş. Adam eski sevgililerini falan övüyormuş buna. Eski sevgililer varken muhtemelen evliydi. Bunu bilmese de onları biliyordur adamın karısı.O kadar salak değildir bu kadın..
hayir adam çocuklar biraz büyüsün demisti zaten iyi bir ilişkimiz yok dedi beni sevmiyor dedi sonrada bana yazmiski beni seviyor benden ayrılmak istemez falan dedi ben şok oldum yani kullanmış beni kadın sevmiyorum dese bosanacaktiIyi de sen adamdan umudi kesince bitirmissin.Yani adam bosanip geliyom dese yok demicektin ki.
İstediği cevabı bulmaya çalışıyor bence..son bilmemkaç konusu hep bununla alakalı
bizi umursamıyorsa neden sürekli yazıyor anlamadım
neyse böyle bir üye için banlanmak istemiyorum
Yahu adam bekle dese bekleyecektin bizden olmaz bu dünyada kavuşamayız deyince el mecbur bırakmasın.size niye aklanmaya çabalayım pişmanım diyorum ister inanın ister inanmayın umrumda degil
Kadin sevmiyorum dese mucadele edip sevgisini kazanmaya calisacakti.Bunu anlayamadiginiz icin hata yapiyosunuz.hayir adam çocuklar biraz büyüsün demisti zaten iyi bir ilişkimiz yok dedi beni sevmiyor dedi sonrada bana yazmiski beni seviyor benden ayrılmak istemez falan dedi ben şok oldum yani kullanmış beni kadın sevmiyorum dese bosanacakti
oyle dedi beni takmaz o umursamaz sevgisi yok dedi en sonda beni seviyormuş bizim kavuşmamız onur dunya da galiba ama bir buluşup konuşalım dedi ben salak yerine konulduğunu anlayınca sildim her yerdenNasıl umursamaz kadın böylrmi dedi o öküz herif.
Vay safım vayyy..
adam zaten seni bekleymiş gibiboluyorum sen üzülüyorsun diye bitiiyoruma getirdi buluşalım dedi ben her yerden sildimYahu adam bekle dese bekleyecektin bizden olmaz bu dünyada kavuşamayız deyince el mecbur bırakmasın.
Neyin pişmanlığı?
Adamı boşatamayınca pişman olmuş.Yahu adam bekle dese bekleyecektin bizden olmaz bu dünyada kavuşamayız deyince el mecbur bırakmasın.
Neyin pişmanlığı?
7 yıl kısmını bir konusunda demin gördüm,burada 5 diyor,hadi 6 yapalım şunu.Şimdi abla, 5 yıl değil 7 yıldır birliktelermiş. Adam eski sevgililerini falan övüyormuş buna. Eski sevgililer varken muhtemelen evliydi. Bunu bilmese de onları biliyordur adamın karısı.