cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de sen adamdan umudi kesince bitirmissin.Yani adam bosanip geliyom dese yok demicektin ki.

Iyi de sen adamdan umudi kesince bitirmissin.Yani adam bosanip geliyom dese yok demicektin ki.
hayir adam çocuklar biraz büyüsün demisti zaten iyi bir ilişkimiz yok dedi beni sevmiyor dedi sonrada bana yazmiski beni seviyor benden ayrılmak istemez falan dedi ben şok oldum yani kullanmış beni kadın sevmiyorum dese bosanacakti

Kadin sevmiyorum dese mucadele edip sevgisini kazanmaya calisacakti.Bunu anlayamadiginiz icin hata yapiyosunuz.

Nasıl umursamaz kadın böylrmi dedi o öküz herif.
Vay safım vayyy..
oyle dedi beni takmaz o umursamaz sevgisi yok dedi en sonda beni seviyormuş bizim kavuşmamız onur dunya da galiba ama bir buluşup konuşalım dedi ben salak yerine konulduğunu anlayınca sildim her yerden

Şimdi abla, 5 yıl değil 7 yıldır birliktelermiş. Adam eski sevgililerini falan övüyormuş buna. Eski sevgililer varken muhtemelen evliydi. Bunu bilmese de onları biliyordur adamın karısı.
7 yıl kısmını bir konusunda demin gördüm,burada 5 diyor,hadi 6 yapalım şunu.
Adamdaki egoya bak ya bide eski manitalarımı övüyormuş buna pes yaniii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…