- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Öylesine yaşamak nasıl oluyor acaba hiç anlattımı bunu sana .çocukları evvelden vardi benden once yani normal ilişkimiz yok öylesine yaşıyoruz dedi
Göz boyama diyoruz buna..ben inandım yada inanmak istedim cok iyi biri sandım çevremdeki erkeklerden farklıydı tavırları belki ondan
Bu hikayeyi çok yakından tanıyorum ya. Bir şekilde devam ettiniz falan..hayir benimde bitiridgim oldu bir şekilde konustuk ben hatmin farkindayim
evt anlattı beni umursamaz sevmez sevgisini göstermez vs dedi kendini düşünür eve bakmaz dediÖylesine yaşamak nasıl oluyor acaba hiç anlattımı bunu sana .
Göz boyama diyoruz buna..
çocukları evvelden vardi benden once yani normal ilişkimiz yok öylesine yaşıyoruz dedi
Benisevmez dediği kadın çocuk yapmış bu adamdan..bendrn oncr cocugu vardi ayrı yatıyoruz demedi ama nor nal ilsikimiz yok beni sevmez dedi sadece cevrwmdeki erkeklerden farklıydı inandım bende
boşluktayım yazmadım ben kendinize gelinBu hikayeyi çok yakından tanıyorum ya. Bir şekilde devam ettiniz falan..
Boşluktaydin, hay boşluğunuza .......... Kendinizi atın o boşluktan daha onurlu ve şerefli bir davranış olur...
kadin beni bilmiyor yuvasi benim yuzume dağılsın mi ben bilse kesin gider afdilerdimbütün yazılara durumu aklayacak cevaplar veriyorsunuz
ben sizin yaptıklarınız yapmış olsam gerçekten o kadına gider pişmanlığımı ona anlatır af dilerim
Sende yedin bunu demi.evt anlattı beni umursamaz sevmez sevgisini göstermez vs dedi kendini düşünür eve bakmaz dedi
adam o kadar farklı beyefendi diruyorduki inandım sevmesem asla boyle bir işe girmem boyoe riske girmem seni çok seviyorum aşkı sende buldum demistiSende yedin bunu demi.
Kendimdeyim çok şükür..boşluktayım yazmadım ben kendinize gelin
Çok defa ayrılıp barışabildiğinize göre bir kere de boşan da öyle gel deyip ayrılsaydın ve bir daha görüşmeseydin. İnandın madem bekleseydin.ben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmış
adam bana cok dürüst cok efendi oyle geliyordu çevremdeki erkeklerden farklıydı o yüzden inandimKarısını aldatan adamın onun hakkında iyi şeyler söylemesini beklemiyordun değil mi?
hayir eşim beni sevmiyor demisti yalan buymus
Ne kadar onurlu bir davranış , gözlerim yaşardı...ne tarafa kusuyodukkadin beni bilmiyor yuvasi benim yuzume dağılsın mi ben bilse kesin gider afdilerdim
O kadar süslü lafları bende duysam bende kanardımadam o kadar farklı beyefendi diruyorduki inandım sevmesem asla boyle bir işe girmem boyoe riske girmem seni çok seviyorum aşkı sende buldum demisti
Yaaaadam bana cok dürüst cok efendi oyle geliyordu çevremdeki erkeklerden farklıydı o yüzden inandim
Kendimdeyim çok şükür..keşke sizde kendinize gelseydiniz de 5yil evli bir adama metreslik yapmasaydiniz..!!!
ben zaten kendimi kaybetmiş olsam sende ol o da olsun dedi bana ben bunu asla kabul etmem dedim mutsuzdan ayrilirsin ne yasıyorsak o zaman yaşarız dedim bunu diyince kesin dille zorla yazmis bunları buluşalım yüz yüze dedi engel attim sildim o an anladim ki karısı onu seviyormuş aslında hic öylesine bir evlilik yokmuş ortadaÇok defa ayrılıp barışabildiğinize göre bir kere de boşan da öyle gel deyip ayrılsaydın ve bir daha görüşmeseydin. İnandın madem bekleseydin.
Bence inanmadın.. Çünkü biliyorsun kolay kolay hiçbir erkek bunu yapmıyor, boşanıp da gelmiyor.
Bence bunu itiraf et kendine..Kendini affet ve bir daha unut, unuttur. Cidden büyük bir yanlış bu.
Dünyaya bir kere geliyoruz, böyle şeylerle gençliği harcamak normal mi?
Aşk meşk deme, herkes aşık oluyor.
Ama aşkın da kaldıramayacağı şeyler var
Adamın her akşam başka bir kadının koynunda yattığını bilmek, aynı evde aynı sofrada olduğunu bilmek aşkı tüketmez mi? Yere batsın öyle aşk. Kusura bakma da.
hic sevgi görmeyince bunlar kalbimi okşadı ama cahilmisim benO kadar süslü lafları bende duysam bende kanardım
valla kulun bırı bı sarkı yazmıs '' tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem '' dıye sana gelsin.. kul hakkına gırınce tovbe ediliyo mu ya?? o kadar vıcdan yaptıysan gıt adamın esıne;, senın kocanla flört ettim yuva yıkan bırıyım affet benı de... neyse. sen sımdı kandırıldım dıyon ya bosanmasını beklıyeydın madem=? cok sevıyom senı demıs:) 5 yıl kandırılır mı tatlı gelmıs egon tavan yapmıstır aaaa karısına bakmıyo benı sevıyoben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?