cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayir benimde bitiridgim oldu bir şekilde konustuk ben hatmin farkindayim
Bu hikayeyi çok yakından tanıyorum ya. Bir şekilde devam ettiniz falan..
Boşluktaydin, hay boşluğunuza .......... Kendinizi atın o boşluktan daha onurlu ve şerefli bir davranış olur...

ben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmış
Çok defa ayrılıp barışabildiğinize göre bir kere de boşan da öyle gel deyip ayrılsaydın ve bir daha görüşmeseydin. İnandın madem bekleseydin.
Bence inanmadın.. Çünkü biliyorsun kolay kolay hiçbir erkek bunu yapmıyor, boşanıp da gelmiyor.
Bence bunu itiraf et kendine..Kendini affet ve bir daha unut, unuttur. Cidden büyük bir yanlış bu.
Dünyaya bir kere geliyoruz, böyle şeylerle gençliği harcamak normal mi?
Aşk meşk deme, herkes aşık oluyor.
Ama aşkın da kaldıramayacağı şeyler var
Adamın her akşam başka bir kadının koynunda yattığını bilmek, aynı evde aynı sofrada olduğunu bilmek aşkı tüketmez mi? Yere batsın öyle aşk. Kusura bakma da.

hayir eşim beni sevmiyor demisti yalan buymus

Ne fark eder? Cidden ne fark eder? Sevmiyorsa bile bunlar evli mi? Evli. Nikahlari Allah katindada kul katindada var mi? Var! Siz hala bir yerden bir hakli olma payi cikartmaya calisiyorsunuz. Kadin onu sevmiyorsa bile adam bosansin öyle ne halt ediyorsa etsin. Zaten klasik bir yalan. Sevmiyorsa neden ayrilmiyor. Yasiniz gencmis tamam, adam tecrübesizligini kullanmis, orasi da tamam, ama sizin sucunuzu da kabul edin, bir daha ayni hataya düsmeyin. Size acil psikoljik destek almanizi öneriyorum, cünkü toksik iliskilerde olanlar saglikli düsünemiyor. Sizin tekrar dönme ihtimaliniz var. Simdi ne kadar da pismanim ve aslaa deseniz de

Kendimdeyim çok şükür.. keşke sizde kendinize gelseydiniz de 5yil evli bir adama metreslik yapmasaydiniz..!!!
ben zaten kendimi kaybetmiş olsam sende ol o da olsun dedi bana ben bunu asla kabul etmem dedim mutsuzdan ayrilirsin ne yasıyorsak o zaman yaşarız dedim bunu diyince kesin dille zorla yazmis bunları buluşalım yüz yüze dedi engel attim sildim o an anladim ki karısı onu seviyormuş aslında hic öylesine bir evlilik yokmuş ortada

valla kulun bırı bı sarkı yazmıs '' tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem '' dıye sana gelsin.. kul hakkına gırınce tovbe ediliyo mu ya?? o kadar vıcdan yaptıysan gıt adamın esıne;, senın kocanla flört ettim yuva yıkan bırıyım affet benı de... neyse. sen sımdı kandırıldım dıyon ya bosanmasını beklıyeydın madem=? cok sevıyom senı demıs:) 5 yıl kandırılır mı tatlı gelmıs egon tavan yapmıstır aaaa karısına bakmıyo benı sevıyo var boylelerı de malesef.. allah ıslah etsın ne turedınız be... her yerde evlı ınsanla takılan ve bunu normalmıs gıbı anlatan dolu.. napcaz bilmem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…