cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla kulun bırı bı sarkı yazmıs '' tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem '' dıye sana gelsin.. kul hakkına gırınce tovbe ediliyo mu ya?? o kadar vıcdan yaptıysan gıt adamın esıne de, senın kocanla flört ettim yuva yıkan bırıyım affet benı de... neyse. sen sımdı kandırıldım dıyon ya bosanmasını beklıyeydın madem=? cok sevıyom senı demıs:) 5 yıl kandırılır mı tatlı gelmıs egon tavan yapmıstır aaaa karısına bakmıyo benı sevıyo :p var boylelerı de malesef.. allah ıslah etsın ne turedınız be... her yerde evlı ınsanla takılan ve bunu normalmıs gıbı anlatan dolu.. napcaz bilmem...
normal demiyorum eğer öyle amacım olsa sende ol o da olsun dediğinde kabul ederdim ben ama tercih yaptırdım yalanı çıktı böylece

ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
tövbe haşa kimse sizi yadırgayamaz siz tövbenizi etmişsiniz hatanızı kabul etmişsiniz. umarım bundan sonra iyi insanlar çıkar yolunuza . sadece iyi niyetimle size tavsiyem ilk başta kendinizi sevin sonra herşey yoluna girer

ben inandım güvendim kotu biri olsam sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim
İyi biri olduğundan, senin için boşanmasını bekledin değil mi?

Kadın, çocuklar umrunda olmadı.

Babamdan sevgi görmedim diyorsun ya onun çocukları boşaninca ayrılacaktı babasından, düşündün mü bunları yok.

Çünkü çok sevdin 🥴

Ne fark eder? Cidden ne fark eder? Sevmiyorsa bile bunlar evli mi? Evli. Nikahlari Allah katindada kul katindada var mi? Var! Siz hala bir yerden bir hakli olma payi cikartmaya calisiyorsunuz. Kadin onu sevmiyorsa bile adam bosansin öyle ne halt ediyorsa etsin. Zaten klasik bir yalan. Sevmiyorsa neden ayrilmiyor. Yasiniz gencmis tamam, adam tecrübesizligini kullanmis, orasi da tamam, ama sizin sucunuzu da kabul edin, bir daha ayni hataya düsmeyin. Size acil psikoljik destek almanizi öneriyorum, cünkü toksik iliskilerde olanlar saglikli düsünemiyor. Sizin tekrar dönme ihtimaliniz var. Simdi ne kadar da pismanim ve aslaa deseniz de
asla dönmem bana sende ol o da olsun dediğinde sen tercihini yao dedim doğruları anlattı o zaman yüz yüze konuşalım ama dedi ben engel atip sildim

insanlar neler neler yapıyor. siz artık kendinizle barışın hepimiz beşeriz, şaşarız. önemli olan fark edip tövbe etmek aynı hatayı bile bile bir daha yapmamak.
ben defalarca tövbemi bozdum cok büyük hata yaptım cok pişmanım meğerse karısı seviyormuş bana sen ol o da olsun dedi asla dedim buluşalım dedi engel attim direk gerçekleri dokulunce

Akıl da verdiniz mi, hatta dua falan ettiniz onlar için, ailesi yuvası düzelsin diye...
Ne farkeder adam evli evli evli.. 🤦🏻‍♀️
yemin ederim ettim defalarca ayrılıp insallah arası düzelsin iyi olsunlar dedim. bana hatta sende ol o da olsun dedi ben asla dedim sevmiyorsan ayrilir sin oyle bir şey yasarız diyince soyle di beni seviyor diye yüz yüze buluşalım dedi sen bana kızmazsın dedi vs engel attim

yemin ederim ettim defalarca ayrılıp insallah arası düzelsin iyi olsunlar dedim. bana hatta sende ol o da olsun dedi ben asla dedim sevmiyorsan ayrilir sin oyle bir şey yasarız diyince soyle di beni seviyor diye yüz yüze buluşalım dedi sen bana kızmazsın dedi vs engel attim
5 yıl boyunca mı? O çocukların günahları boynunuza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X