- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.135
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Sana kötü bir haberim var... hem gurursuzsun hem de kötü birisin, dile kolay 5 yıl metreslik yapmışsın daha ne olsunkotu biri olsam dedim gurursuz olsam dedim asla kabul etmem
Gözlerini kapatıp,ablayı hayal ediyordurAma karısıyla yatıyor sevişiyor o ne olacak
ahlaksızGözlerini kapatıp,ablayı hayal ediyordur
Bir insan sevmediği insanla nasıl sevişir..aklım almıyor
Benim yazmamam gerçekleri değiştirmeyecek tatlı kız.yazma bana
siz sizi sevdigini , sizin için karısını terk edecegini mi sanmıştınız, öyle yapsaydı yine iyi biri olur muyduaynen oyle tamamen menfaatçi gönül egleyen evde karısına farksız davranan sahtekarın biri
hayir karısı onu sevmiyor sanıyordum. nor.al aile düzeni yok sanıyordum karım beni sevmiyor umursamaz o yüzden demisti sıkıştırınca gerçekleri soyle disiz sizi sevdigini , sizin için karısını terk edecegini mi sanmıştınız, öyle yapsaydı yine iyi biri olur muydu
Kim?ahlaksız
ben inandım güvendim kotu biri olsam sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim
sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim..kotu biri olsam dedim gurursuz olsam dedim asla kabul etmem
insallah aynı duyguları yaşarsın benim pişmanlıklarımi sana diyeceklerim bu kadar yazma banaSen mi diyorsun bunu
Hişştt dur bakalım orada ağzını topla önce ...ahlaksız
bana dediki sende ayrılma ondanda ayrilmamayaim dedi bende asla sorunun varsa onunla onunda senle ayrilirsinoyle bir ilişki yaşanır dedim oyle diyince bana bunları yazdı iste çok sevdim seni ama o beni seviyor buluşalım falan dedi direk bisey demeden engel attim sildim.sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim..
Ne yazmışsın buraya
Sende diye başlıyor.
sabahtan beri bana dediklerini oku o zamanHişştt dur bakalım orada ağzını topla önce ...
size ne deseydi ben çapkın bir adamım evde karım burda sen ohh. bir de ne güzel her söyledigime inanıyorsun . tam aradıgım insansın.hayir karısı onu sevmiyor sanıyordum. nor.al aile düzeni yok sanıyordum karım beni sevmiyor umursamaz o yüzden demisti sıkıştırınca gerçekleri soyle di
Sana ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama degmezsin..sadece gülüyorum..insallah aynı duyguları yaşarsın benim pişmanlıklarımi sana diyeceklerim bu kadar yazma bana
hata yaptım biliyorumsize ne deseydi ben çapkın bir adamım evde karım burda sen ohh. bir de ne güzel her söyledigime inanıyorsun . tam aradıgım insansın.
O sevgiyide bunda aradın demi.
Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.
Erkek sevmesede sonuçta karısı aynı yatağa girip sevişiyor baba oluyor bide.
bana dilediklerinin rabbim sana on mislini versin benimde diyeceğim bu beni bilmeden yayılıyorsun sende aynı duruma çaresizliğe duş insallahSana ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama degmezsin..sadece gülüyorum..
Pisliginizde bogulun İnşaAllah..
Evlen tam mutluyum huzurluyum dediğin anda aldatildigi öğren, hatta hamile ol öyle öğren... Ve bu acı içini yaksın kavursun ölene kadar. Sen ve senin gibilere diyeceklerim bu kadar.. edep illa edep..
aynen oyle olmus bende bunu anladim bir tarafta genç kendini pohpohlayan biri biri evde hizmetini goruyorvalla gerçekten istemeyen adam başkası olmasa da şak diye ayrılıyor
kimse kimseyi çekmiyor
hoşuna gitmiştir aynı anda iki kadın