- 25 Ekim 2020
- 107
- 225
- 30
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Kaç defa döndünüz aynı adama ?nerden biliyorsunuz döneceğimi whatsappi sildim numaramı degistirwcegim
ya şu dahi istememisimdir kendinden hediyede aldim bir yere otursak ben ödedim bunlar mühim değil önemli olan beni kullanması aslında karısı severken hem onla hem benle olması ayrılalım dediğimde bensiz yapabilir misin demesiNe yedirdin merak ettim.
Benzin parasından mi bahsediyorsun?
Doğru söze ne denirParasını yedirdi, aldatıldı, hakarete pişkinliğe uğradı. Ama bi karıyı boşatamadı herife. Koyar.
Evladı ne bekliyorsa oda onu bekliyor...Galiba
Senden bahsetmedi başla birinden örnek verdi.nerden uyduruyorsunuz be annem falan bilmiyor
bana saygı duyun diyen yok ben asla dönmeyeceğim pişmanımda ister inanın ister inanmayın evet 100 defa döndüm belki ama karısının onu sevdiğini bilmiyrdumKaç defa döndünüz aynı adama ?
eğer bitirmiş ve geri dönmeyecek olsanız kalkıp hala adamın gözüne kendinizi sokmaya çalışmazdınız. Bende yarattığınız imaj çok net. Sadece bende değil herkeste yarattığınız imaj aynıdır muhtemelen. Kendinize yakıştırıyorsanız metresliği devam edin. Sizin gibi insanlara saygım asla yok.
Şimdi şurada bişi derimde ayıp olur ..ya şu dahi istememisimdir kendinden hediyede aldim bir yere otursak ben ödedim bunlar mühim değil önemli olan beni kullanması aslında karısı severken hem onla hem benle olması ayrılalım dediğimde bensiz yapabilir misin demesi
kesinlikle öyle zaten umrumda değil ben asla o türden biri olmadım parasını vs bireyini yemedim kullanmadım seviyor sandım onuda karısı sevmiyor sanıyorum ama tam tersi hic öyle bir şey yokmuş gayet normal evlilikleri varmis ben sıkıştırınca zorla dedi birde buluşalım dedi tamamen engel atip sildimBen evli adamla ilişkiyi fuckbody ilişkisine benzetiyorum. Yani amaç belli. Hani milyonda bir aşık olunur ( ya da evli adam boşanıp, sevgilisi ile evlenir) ama bu olayın sizin başınıza geleceğini düşünmek büyük hataymış.
Neyse ona bir daha dönmeyeceğini anlamasını istiyorsan, kendi hayatına devam edeceksin. Arkadaşlarınla görüşmeye, eğlenmeye, çalışmaya vb. Hiçbir şekilde aramayacak ve aramalara cevap vermeyeceksin. Sanki o yok olmuş gibi. Kolay değil ama adamla yaşadığından daha zor olduğuna inanmıyorum.
Karısı birde çocukları var değil mi?bana saygı duyun diyen yok ben asla dönmeyeceğim pişmanımda ister inanın ister inanmayın evet 100 defa döndüm belki ama karısının onu sevdiğini bilmiyrdum
De de. Senin ayıbından ne olur şu saatten sonra?Şimdi şurada bişi derimde ayıp olur ..
yok diyin haklisinizŞimdi şurada bişi derimde ayıp olur ..
ben hatalıyım cahilim kesinlikle bunun açıklaması yok bilmiyorum bunu kaç defa söyledim hatta ayrıldım geri barismistik en son sıkıştırınca sanirim yüz yüze görüşürsek ayrılmaz diye düşünüp görüşmek istedi asla ama asla bir daha karşı karisya gelmek istemem ben onu iyi biri sandığım için sevdimKarısı birde çocukları var değil mi?
Onlarda mi babalarını sevmiyor diye düşündün de ayrılmasını bekledin yıllardir?
Sana da çok kızamıyorum çok küçük yaşta kandırmış adam seni o kadar haysiyetsiz.
Ya adam evli ve karısıyla aynı yatakta yatıyor. Adam karısıyla sevişiyor yani seviyor. Sen de sevmediğini inandın öyle mi? Buna ancak Kadir İnanırbana saygı duyun diyen yok ben asla dönmeyeceğim pişmanımda ister inanın ister inanmayın evet 100 defa döndüm belki ama karısının onu sevdiğini bilmiyrdum
Yok demem şimdi.De de. Senin ayıbından ne olur şu saatten sonra?
İstediği cevabı bulmaya çalışıyor bence..
cok sevdim gerçekten beni seven biri cıktı sandım kaç defa vicdanınla savaşıp ayrıldım o da ayrıldı her seferinde sensiz yapamıyorum dedi inandım karım sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi inandım ama öyle değilmiş en son yazdığında yüz bizede buluşalım ama dedi ben asla bir daha karşı karşıya gelmek istemediğimden niyetini anladığımda engel ati0 whatsappi sildimNeden 5 sene devam ettin peki bu duruma.
Çok ağır gelir sonra.yok diyin haklisiniz
Baban mı yok. Baba sevgisi mi aradıncok sevdim gerçekten beni seven biri cıktı sandım kaç defa vicdanınla savaşıp ayrıldım o da ayrıldı her seferinde sensiz yapamıyorum dedi inandım karım sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi inandım ama öyle değilmiş en son yazdığında yüz bizede buluşalım ama dedi ben asla bir daha karşı karşıya gelmek istemediğimden niyetini anladığımda engel ati0 whatsappi sildim