- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
İyi de değil çok karaktersiz bir adam karşında kiben hatalıyım cahilim kesinlikle bunun açıklaması yok bilmiyorum bunu kaç defa söyledim hatta ayrıldım geri barismistik en son sıkıştırınca sanirim yüz yüze görüşürsek ayrılmaz diye düşünüp görüşmek istedi asla ama asla bir daha karşı karisya gelmek istemem ben onu iyi biri sandığım için sevdim
Adama para verince zoruna gitmiş ayrılmışTövbe et vicdan azabı çekiyorum de ama 5 yıl evli adamla sevgili ol oh ne ala o nasıl vicdanmış.
ben biliyorum hatamı sevmiyorum o da beni sevmiyor öylesine bir birliktelik dedi umursamıyor beni dediTövbe et vicdan azabı çekiyorum de ama 5 yıl evli adamla sevgili ol oh ne ala o nasıl vicdanmış.
üniverste bitirfim ama hep cahil kaldim kendimi geliştiremedim insan ilişkilerinde insan sarrafı olsam tutunacak dal arayıp bana en ufak sevgi kırıntısı gösterene koru körüne inanmazdimİyi de değil çok karaktersiz bir adam karşında ki
Komsunuzken sen küçük çocukken farklı gözle bakmış sana anlıyor musun?
Eğitim durumun ne bilmiyorum ama bu evli erkeklerle birlikte olan kızların algılama da bir problem yaşadığını düşünüyorum artık.
Kızsın bşi olmaz..böyle diyince de kızıyor bize ama
Öylesine yaşayıp çocukları olmuş bide,iyikide öylesine yaşamışlar tersi olsaydı ne olurdu 4 tane bebeleri olurdu kesin.cok sevdim gerçekten beni seven biri cıktı sandım kaç defa vicdanınla savaşıp ayrıldım o da ayrıldı her seferinde sensiz yapamıyorum dedi inandım karım sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi inandım ama öyle değilmiş en son yazdığında yüz bizede buluşalım ama dedi ben asla bir daha karşı karşıya gelmek istemediğimden niyetini anladığımda engel ati0 whatsappi sildim
cok sagolun benimde istediğim buHanımlar lütfen sakin olun, eleştirin ama hakaret, polemik olmasın lütfen.
Sormuştum hatta aile sevgisimiyok diye evet dedi.Baban mı yok. Baba sevgisi mi aradın
Sakiniz ahretlikmerak etme ..Hanımlar lütfen sakin olun, eleştirin ama hakaret, polemik olmasın lütfen.
Ben gideyim en iyisi .Hanımlar lütfen sakin olun, eleştirin ama hakaret, polemik olmasın lütfen.
babam var ama sevgisi yokSormuştum hatta aile sevgisimiyok diye evet dedi.
Sakiniz ahretlikmerak etme ..
Niye? Sen bile bile düşmedin mi?kimse aynı hataya düşmesin istiyirum
ben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmışNiye? Sen bile bile düşmedin mi?
Yanlış olduğunu bilmeden mi yaptın?
Ee?
Bu hataya düşmek değil göz göre göre yapılan şeyleri hata olarak adlandırmayız.
O yüzden kimse şurda şu konudan ibret almaz boş yapıyorsunuz.
Kızsın bşi olmaz..
Öylesine yaşayıp çocukları olmuş bide,iyikide öylesine yaşamışlar tersi olsaydı ne olurdu 4 tane bebeleri olurdu kesin.
Her insan sarraf olamaz ama tanıdıkça birşeyler sezinler durur.üniverste bitirfim ama hep cahil kaldim kendimi geliştiremedim insan ilişkilerinde insan sarrafı olsam tutunacak dal arayıp bana en ufak sevgi kırıntısı gösterene koru körüne inanmazdim
çocukları evvelden vardi benden once yani normal ilişkimiz yok öylesine yaşıyoruz dediyok kızsın tabi, kendi davranışını görmeyip bize kızması ironik
yani insan nasıl böyle bir duruma 5 sene kanabilir aklım almıyor
adam bekar olsa neyse.. kadın onu sevmese nasıl aynı yatağa girip çocuk yapacak
kafamda deli sorular
ben inandım yada inanmak istedim cok iyi biri sandım çevremdeki erkeklerden farklıydı tavırları belki ondanHer insan sarraf olamaz ama tanıdıkça birşeyler sezinler durur.
Sende hiç yokmuş ki bunlar.
Olmasın ilişkisi ne yazar evli olduğu gerçeğini değiştirir mi? Öyle bi halt olsa sen olmasanda boşanırdı. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar adam evliymiş. Yanı senın yok anlaşamıyorlarmış gıbı laflar deme haddin le yokben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmış
evet haklısın bu acidanda düşünmedim salak yerine koyuldum yillarımı heba ettim isteOlmasın ilişkisi ne yazar evli olduğu gerçeğini değiştirir mi? Öyle bi halt olsa sen olmasanda boşanırdı. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar adam evliymiş. Yanı senın yok anlaşamıyorlarmış gıbı laflar deme haddin le yok
O sevgiyide bunda aradın demi.babam var ama sevgisi yok
Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.yok kızsın tabi, kendi davranışını görmeyip bize kızması ironik
yani insan nasıl böyle bir duruma 5 sene kanabilir aklım almıyor
adam bekar olsa neyse.. kadın onu sevmese nasıl aynı yatağa girip çocuk yapacak
kafamda deli sorular
bendrn oncr cocugu vardi ayrı yatıyoruz demedi ama nor nal ilsikimiz yok beni sevmez dedi sadece cevrwmdeki erkeklerden farklıydı inandım bendeO sevgiyide bunda aradın demi.
Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.
Erkek sevmesede sonuçta karısı aynı yatağa girip sevişiyor baba oluyor bide.