- 4 Mart 2012
- 14.748
- 33.969
Konuyu gayet de iyi anladım..Konuyu anlasanız cümlemin ironi olduğunu da anlarsınız dayak yüzünden boşanmış o günleri arıyor
Bugünde sıkışan ironi kılıfına sarılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu gayet de iyi anladım..Konuyu anlasanız cümlemin ironi olduğunu da anlarsınız dayak yüzünden boşanmış o günleri arıyor
Size denk gelmiştir bereketli bir günKonuyu gayet de iyi anladım..
Bugünde sıkışan ironi kılıfına sarılıyor
Yabancı ülke olduğu için sanırım farklı sistem
Ne tuhaf bi şey yapmışsınızArkadaşlar lincleyenler olucak ama büyük bı hata yaptım. Eski eşimin bı sevglisi vardı . Yabancı doktor kendisinden 10 yaş küçük. Bı ara sosyal medyadan takip isteği yolladım engelledi. 1 sene önce olmuştu bu olay bu ara babası ilgisiz olunca ben bu kıza sahte hesaptan mesaj attım . Bana hakaretler saydırdı sen gurursuzsun bu adam seni sevmiyor yok bilmem sen onun hayatını mahvetmek istiyorsun düşük zekalisin felan diye. Parantez açayım bu arada biz darp ve evlilik boyunce uzun süren aldatma sebebiyle boşandık. Gecelik ilişki aldatmasiymis. Darp davası da hala devam ediyor ama niye böyle yaptım bilmiyorum aslında sevmiyorum çok kötü şeyler yaşattı ama sevgilisi böyle yazınca acaba beni mi kotulemis ona