cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normal demiyorum eğer öyle amacım olsa sende ol o da olsun dediğinde kabul ederdim ben ama tercih yaptırdım yalanı çıktı böylece

tövbe haşa kimse sizi yadırgayamaz siz tövbenizi etmişsiniz hatanızı kabul etmişsiniz. umarım bundan sonra iyi insanlar çıkar yolunuza . sadece iyi niyetimle size tavsiyem ilk başta kendinizi sevin sonra herşey yoluna girer

ben inandım güvendim kotu biri olsam sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim
İyi biri olduğundan, senin için boşanmasını bekledin değil mi?

Kadın, çocuklar umrunda olmadı.

Babamdan sevgi görmedim diyorsun ya onun çocukları boşaninca ayrılacaktı babasından, düşündün mü bunları yok.

Çünkü çok sevdin

asla dönmem bana sende ol o da olsun dediğinde sen tercihini yao dedim doğruları anlattı o zaman yüz yüze konuşalım ama dedi ben engel atip sildim

içimi rahatlatmak adina aynı hataları başkaları yapıyorsa yapmasın diye pişmanlığını görsünler diye
insanlar neler neler yapıyor. siz artık kendinizle barışın hepimiz beşeriz, şaşarız. önemli olan fark edip tövbe etmek aynı hatayı bile bile bir daha yapmamak.

insanlar neler neler yapıyor. siz artık kendinizle barışın hepimiz beşeriz, şaşarız. önemli olan fark edip tövbe etmek aynı hatayı bile bile bir daha yapmamak.
ben defalarca tövbemi bozdum cok büyük hata yaptım cok pişmanım meğerse karısı seviyormuş bana sen ol o da olsun dedi asla dedim buluşalım dedi engel attim direk gerçekleri dokulunce

Akıl da verdiniz mi, hatta dua falan ettiniz onlar için, ailesi yuvası düzelsin diye...
Ne farkeder adam evli evli evli..
yemin ederim ettim defalarca ayrılıp insallah arası düzelsin iyi olsunlar dedim. bana hatta sende ol o da olsun dedi ben asla dedim sevmiyorsan ayrilir sin oyle bir şey yasarız diyince soyle di beni seviyor diye yüz yüze buluşalım dedi sen bana kızmazsın dedi vs engel attim

5 yıl boyunca mı? O çocukların günahları boynunuza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…