cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hatalıyım cahilim kesinlikle bunun açıklaması yok bilmiyorum bunu kaç defa söyledim hatta ayrıldım geri barismistik en son sıkıştırınca sanirim yüz yüze görüşürsek ayrılmaz diye düşünüp görüşmek istedi asla ama asla bir daha karşı karisya gelmek istemem ben onu iyi biri sandığım için sevdim
İyi de değil çok karaktersiz bir adam karşında ki

Komsunuzken sen küçük çocukken farklı gözle bakmış sana anlıyor musun?

Eğitim durumun ne bilmiyorum ama bu evli erkeklerle birlikte olan kızların algılama da bir problem yaşadığını düşünüyorum artık.

İyi de değil çok karaktersiz bir adam karşında ki

Komsunuzken sen küçük çocukken farklı gözle bakmış sana anlıyor musun?

Eğitim durumun ne bilmiyorum ama bu evli erkeklerle birlikte olan kızların algılama da bir problem yaşadığını düşünüyorum artık.
üniverste bitirfim ama hep cahil kaldim kendimi geliştiremedim insan ilişkilerinde insan sarrafı olsam tutunacak dal arayıp bana en ufak sevgi kırıntısı gösterene koru körüne inanmazdim

böyle diyince de kızıyor bize ama
Kızsın bşi olmaz..
cok sevdim gerçekten beni seven biri cıktı sandım kaç defa vicdanınla savaşıp ayrıldım o da ayrıldı her seferinde sensiz yapamıyorum dedi inandım karım sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi inandım ama öyle değilmiş en son yazdığında yüz bizede buluşalım ama dedi ben asla bir daha karşı karşıya gelmek istemediğimden niyetini anladığımda engel ati0 whatsappi sildim
Öylesine yaşayıp çocukları olmuş bide,iyikide öylesine yaşamışlar tersi olsaydı ne olurdu 4 tane bebeleri olurdu kesin.

Niye? Sen bile bile düşmedin mi?
Yanlış olduğunu bilmeden mi yaptın?
Ee?
Bu hataya düşmek değil göz göre göre yapılan şeyleri hata olarak adlandırmayız.
O yüzden kimse şurda şu konudan ibret almaz boş yapıyorsunuz.
ben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmış

Kızsın bşi olmaz..

Öylesine yaşayıp çocukları olmuş bide,iyikide öylesine yaşamışlar tersi olsaydı ne olurdu 4 tane bebeleri olurdu kesin.

yok kızsın tabi, kendi davranışını görmeyip bize kızması ironik

yani insan nasıl böyle bir duruma 5 sene kanabilir aklım almıyor
adam bekar olsa neyse.. kadın onu sevmese nasıl aynı yatağa girip çocuk yapacak
kafamda deli sorular

kafamda deli sorular
çocukları evvelden vardi benden once yani normal ilişkimiz yok öylesine yaşıyoruz dedi

ben inandim beni sevdiğine eşiyle normal ilişkisi olmadığına ayrılacağına ben inandım ama yalanmış
Olmasın ilişkisi ne yazar evli olduğu gerçeğini değiştirir mi? Öyle bi halt olsa sen olmasanda boşanırdı. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar adam evliymiş. Yanı senın yok anlaşamıyorlarmış gıbı laflar deme haddin le yok

Olmasın ilişkisi ne yazar evli olduğu gerçeğini değiştirir mi? Öyle bi halt olsa sen olmasanda boşanırdı. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar adam evliymiş. Yanı senın yok anlaşamıyorlarmış gıbı laflar deme haddin le yok
evet haklısın bu acidanda düşünmedim salak yerine koyuldum yillarımı heba ettim iste

babam var ama sevgisi yok
O sevgiyide bunda aradın demi.

kafamda deli sorular
Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.
Erkek sevmesede sonuçta karısı aynı yatağa girip sevişiyor baba oluyor bide.

O sevgiyide bunda aradın demi.

Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.
Erkek sevmesede sonuçta karısı aynı yatağa girip sevişiyor baba oluyor bide.
bendrn oncr cocugu vardi ayrı yatıyoruz demedi ama nor nal ilsikimiz yok beni sevmez dedi sadece cevrwmdeki erkeklerden farklıydı inandım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X