- Konu Sahibi akillibidikk
-
ya ben çok safım insanalr enayi gibi kullanıyorlar beni yada işlerine gelmedi mi hemencecik değişi veriyorlar
inanın dün geceden beri ağlamaktan bir hal oldum ya her ne olursa olsun ben daha yani bir buçuk ay bile olmadı evladımı canımın parçası kaybettim sonuçta onlarında torunu oğullarının çocugu hiç mi içlerinde merhamet duygusu yok
29 yasındayım 1 yıllık evlıyım ama esımle 4 yıldır gorusuyorduk ama sevgılı olarak degıl benı evlılıge ıkna etmeye calısıyordu cunku esım 42 yasında ılk esınden 18 yasında bı kızı var sonra bırlıkte yasadıgı kadından 3 tane cocugu var kızları buyuk kucugude 7 yasında herneyse uzatmıcam ben unıv. mezunuyum ama maglum tr.nın bu sartlarında atanamadım ve hayat sartlarım o donemde ıyı gıtmedıgı ıcın ve en kotu zamanlarımda arayıp yanımda oldugu ıcın bende alıskanlık yaptıgı ıcın ve ayrıca aılem ıstemıyordu onu onlar ıstemedıkce aramızda sorunlar oldu evdede huzurum kalmadı veee nıhayetınde evlenmeyı kabul ettım esım almanyada yasıyordu evlendım ve bende almanyaya geldım 7 aydır bende burdayım. esımın cocuklarından nefret edıyorum kabullenemıyorum onları bana demıstıkı onlarla ısım yok ama geldım gordumkı hergun arıyorlar onları bana savunuyor eve gelsınler dıyor bende kabullenemıyorum buraya gelmıs gelelı sınır krızlerı yasıyorum benden cocuk ıstemıyor yok ne yapacaksın yok dert bılmem ne sureklı kıskanıyorum bıde benden once asıl o cocukların annesınden ayrılmasına sebep olan bı sevgılısı varmıs 3yıl bırlıkte yasamıs onunlada oda ara ara msj atıyormus( sımdı ben bu olayların dondugu evde yasıyorum cok huzursuzum nasıl davranmam gerektıgını bılmıyorum cocukları baska sehırde yasıyor 2 defa benıde goturdu cocuklarını gormeye gıderken sınır krızı gecırdım 2sındede nefes alamıyorum her tartızmamız sonrasında adet oluyor yerlı yersız sebepsız karın agrılarım var gıtmedıgım doktor kalmadı delı oldum kabullenemıyorum boyle bı durum ıcınde oldugumu lutfenn fıkırlerınızı beklıyorum ne yapayım bılmıyorum
sagol canım fıkırlerını yazdıgın ıcın ben evlenırken herkese karsı cıkarak evlendım resmen gemılerı yakıpta evlendım sorunlarımı bıle kımseyle paylasamıyorum bız demıstık olacak cocuklar alman kadından evlı olsalar musluman kadından bızler gıbı tellı duvaklı allahın emrıyle bı evlılık olsada ayrılmıs olsalar yada esı olmus olsa zaten cocuklarıyla bı ılıskısı olması gerektıgını kabullenerek evlenırdım ama evlılık sonucu adam gıbı dunyaya gelmıs cocuklar olsa dıyıcemkı bencede cocuklarını sılen adamdan hayır gelmez ama bunları ben cocukları gıbı bıle goremıyorum asla kabullenemıyorum kabullenmıcemde cocukları gıcık esımde gıcıklık yapıyor benı ıkna etmeye calısırken cocuklara karsı fıkrımı bılıyordu madem ılıskılerı boyleydı normal aıle ılıskılerı vardı neden benım gunahıma gırdı buralara getırdı bunları ona soyluyorum ben senı sevıyorum sen benım sevgıme bak dıyor ama cocuklarınıda yere goge sıgdıramıyorbunun için ayrı bir başlık açsanız daha iyi olur, forumda bir derdim var kısmına. allah yardımcınız olsun..bunların hepsini biraraya gelince öğrendiniz sanırım. çocuklarını silmesini beklemeyin. çocuklarını silen birisinden size hayır gelmez zaten. ama gidip çocuklarını görmek zorunda değilsiniz. ara ara mesaj atması kötü birşey. çok kötü birşey ne alaka yani. onla da mı birşeyleri sürdürmeyi düşünüyor ki bu bir aldatmadır..bunlara katlanamıyorsanız, hiçbirşeyden korkunuz, üzüntünüz olmasın. sıkıntı çekmenizin luzümu yok şu 3 günlük dünyada başkasının kahrını çekmenize gerek yok boşanın
sagol canım fıkırlerını yazdıgın ıcın ben evlenırken herkese karsı cıkarak evlendım resmen gemılerı yakıpta evlendım sorunlarımı bıle kımseyle paylasamıyorum bız demıstık olacak cocuklar alman kadından evlı olsalar musluman kadından bızler gıbı tellı duvaklı allahın emrıyle bı evlılık olsada ayrılmıs olsalar yada esı olmus olsa zaten cocuklarıyla bı ılıskısı olması gerektıgını kabullenerek evlenırdım ama evlılık sonucu adam gıbı dunyaya gelmıs cocuklar olsa dıyıcemkı bencede cocuklarını sılen adamdan hayır gelmez ama bunları ben cocukları gıbı bıle goremıyorum asla kabullenemıyorum kabullenmıcemde cocukları gıcık esımde gıcıklık yapıyor benı ıkna etmeye calısırken cocuklara karsı fıkrımı bılıyordu madem ılıskılerı boyleydı normal aıle ılıskılerı vardı neden benım gunahıma gırdı buralara getırdı bunları ona soyluyorum ben senı sevıyorum sen benım sevgıme bak dıyor ama cocuklarınıda yere goge sıgdıramıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?