• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tipsiz olanlar kendini kanıtlama çabasına giriyor diyorsun yani😂
aman benimki kendini Brad Pitt sanıyor tipik aslan burcu. oyunculuğa merakı yok en azından😂
Hişttt aslanlara laf yok bende aslanım iyidir senin ki benim dediğim şu aslında benim gözlemlediğim tipsiz olup parası olanlar daha çapkın oluyor. Genelleyemem ama gördüğüm hep böyle oluyor. Yakışıklıların adı çıkmış benim ne manken gibi normal erkek arkadaş çevrem vardır. Çocuklar valla sevgililerinin eşlerinin ağzının içine bakıyorlar.

Hişttt aslanlara laf yok bende aslanım iyidir senin ki benim dediğim şu aslında benim gözlemlediğim tipsiz olup parası olanlar daha çapkın oluyor. Genelleyemem ama gördüğüm hep böyle oluyor. Yakışıklıların adı çıkmış benim ne manken gibi normal erkek arkadaş çevrem vardır. Çocuklar valla sevgililerinin eşlerinin ağzının içine bakıyorlar.
İşte sebebi tamamen aşağılık kompleksi. Yani beni de beğenen var içgüdüsüyle aldatıyorlar eşlerini

eşimin parası olmadığından bu kategoriye girmiyor zaten😂

Benim kocam manken değil de yakusuhlu malesef boy pos adamı 2 senedir 2 defa kamuflaj la gördüm allahtan yasak öyle dışarı çıkmaları 😁😁

Adam demiş ki evleneyim yemeğim çamaşırım herşeyim hazir olsun böyle fakelerle olmuyor diye evlenmis ama fakelerdende vazgecememis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back