- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi Blackworld_
İnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırımEski manken eşim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırımEski manken eşim.
Eski manken diyor dikkatini çekerimİnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırım
benimki boydan kaybetti işte kaderEski manken eşim.
Hişttt aslanlara laf yok bende aslanım iyidir senin ki benim dediğim şu aslında benim gözlemlediğim tipsiz olup parası olanlar daha çapkın oluyor. Genelleyemem ama gördüğüm hep böyle oluyor. Yakışıklıların adı çıkmış benim ne manken gibi normal erkek arkadaş çevrem vardır. Çocuklar valla sevgililerinin eşlerinin ağzının içine bakıyorlar.tipsiz olanlar kendini kanıtlama çabasına giriyor diyorsun yani
aman benimki kendini Brad Pitt sanıyor tipik aslan burcu. oyunculuğa merakı yok en azından
Ayrıca saat 3 normaldirİnsaat işçisi değilmiydi? Ay benim devreler karıştı sanırım
Pardon fabrika işçisiymiş . Eee tabi mankenlikten fabrika işçiliğine level düşürmüş, şimdi hızla yükselişe geçmesi lazımEski manken diyor dikkatini çekerim
İşte sebebi tamamen aşağılık kompleksi. Yani beni de beğenen var içgüdüsüyle aldatıyorlar eşleriniHişttt aslanlara laf yok bende aslanım iyidir senin ki benim dediğim şu aslında benim gözlemlediğim tipsiz olup parası olanlar daha çapkın oluyor. Genelleyemem ama gördüğüm hep böyle oluyor. Yakışıklıların adı çıkmış benim ne manken gibi normal erkek arkadaş çevrem vardır. Çocuklar valla sevgililerinin eşlerinin ağzının içine bakıyorlar.
eşimin parası olmadığından bu kategoriye girmiyor zatenHişttt aslanlara laf yok bende aslanım iyidir senin ki benim dediğim şu aslında benim gözlemlediğim tipsiz olup parası olanlar daha çapkın oluyor. Genelleyemem ama gördüğüm hep böyle oluyor. Yakışıklıların adı çıkmış benim ne manken gibi normal erkek arkadaş çevrem vardır. Çocuklar valla sevgililerinin eşlerinin ağzının içine bakıyorlar.
Aynen , yalnız burda hala 1Ayrıca saat 3 normaldir
Kesinlikle ama işte paraya geliyor bu dangozlarda kanıyor.İşte sebebi tamamen aşağılık kompleksi. Yani beni de beğenen var içgüdüsüyle aldatıyorlar eşlerini
Aslanlar sadıktır kapmışsın kocayı sus otur sfhjkeşimin parası olmadığından bu kategoriye girmiyor zaten
Evet kadın bunların parasını yiyor adam da ego tatmin ediyor karşılıklı çıkar ilişkisi işteKesinlikle ama işte paraya geliyor bu dangozlarda kanıyor.
aslan dayanışmasıhaklısın elektra sadık valla maşallah deyimde yarın öbür gün başıma gelmesinAslanlar sadıktır kapmışsın kocayı sus otur sfhjk
Ozaman no şikayet !!!Evet kadın bunların parasını yiyor adam da ego tatmin ediyor karşılıklı çıkar ilişkisi işte
Yok artik ilk sayfada bu yolun yol olmadığını soyledigini söyledin bu teklifler karsisinda.Eski manken eşim.
Evet sadıktır , sürekli övülmekte isterlerAslanlar sadıktır kapmışsın kocayı sus otur sfhjk