- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
ıyı aksamlar kurabıyem :) dune gore bugun bayagı toparlanmıs gordum senı. tebrıkler. cocuk mevzusuna gelınce evet ıyı veya kotu yenı bır ılıskıden cıktın, kendını kotu hıssedecektın cunku hemen baskasına kosuyormus gıbı olacaktı .. farkındayım. ayrıca dısarı cıkman kafanı dagıtman da cook ıyı olmus , hayat devam edıyor sonucta. :) amaa bugunku gıbı bır olayla karsılasırsan reddetme derım , aslında normal bı zaman da kabul etmemen daha dogrudur belkı bılemem ama o ınsanın da nasıl bırı oldugunu bılemeyız. yaranı hafıfletrdı bıraz dıye dusundum valla ama ne kadar dogru tartısılır tabı . sen yıne de yenı ınsanlara acık ol bence, ol kı su basbelasını bır an once aklından beynınden cıkart sıl at :)
merhaba canım :) evet daha iyiyim ilk güne göre ama hala içim acı dolu kalbimde sızı geçmedi.. bilmiyorum direk reddettim kendime yakıştıramadım gerçekten bana tersti kendime saygım olduğundan bunu yapmadım ama eminim o şuanda çok rahat ve evlendiğinide hiç zannetmiyorum bana resmen yalan söyledi.. gerçekten çok yoruldum benim aşk hayatım hep böyle imtihanı ağır geçti bi hayır vardır elbet diye düşünüyorum