- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
canım ben konunu dikkatlice okudum öyle akıcı yazmışsın ki inanır mısın yasadıklarının bir kısmını bnde yasadım olaylarımız birbirine benziyo bna acıyla gecen günlerimi demiyorum aylarımı hatırlattın içim acıdı hatırladım o günleri. bnde 3 yıl ayrı bi sehirden biriyle ilişki yasadım biz ayda iki-üç kez görüştüğümüz zamanlar oluodu o geliyodu bn yanına gitmedim hiç. Kendsne asık etti birdenbire beni ortada bıraktı. anlatsam inanki roman olur ama seni çok iyi anlıorum istersen özelden yazabilirsin dertlesebiliriz neyse sana gelelim
bak burda arkadas esiyle brleşme konusu bahane demiş bu arkadasa harfiyen katılıyorum bna esimle barıstım hikayesi hiç inandırıcı gelmiyo.
bnce sen oraya gttn ya istedgni alamadı senden anlarsın ya. Baktı ki bu kız tertemiz çok duygusal telefnda konustgm gibi bundan bana gece parti partneri olmaz bırakiyim eski çapkınlıklarma geri döniyim dedi. bn hiç ihtimal vermiyorum esiyle barıstgna. sen oraya gitmişsin ertesi gün eşini mi görmüş aileler mi araya girmiş bu nasıl tesadüftür ? esiyle aynı sehrde mi yasıo bu adam ? çok saçma bir senaryo hazırlamış canım Allah ın sopası yok birgün öyle bir beklemediği anda darbe yer ki bn kime ne yaptım der hiç merak etme. Sahsen bn kendmi bu düşünceyle dizginledim o köpek gibi pişman olcak döncek ama bn affetmicem dedim bittiğni bile söyleyememişti bnmki. sennki en azından söylemiş. birden telefonlarma cıkmaz oldu numaramı engellemiş. iki hattı vardı dgerini de aradgmda kardesi tele çıktı böyle serefsiz adamdı.
canım benimde en baştan beri aklıma bu geldi bu kadar tesadüf olamazdı eşiyle barışma olayı benim gittiğim zamana denk gelmesi hatta kendisine beni kendinden uzaklaştırmak için yalan söylüyorsan böyle birşeye gerek yok dediğimde bana herşeyin üzerine yemin etti o benim ilk göz ağrım eşimdi 9 aydır 2 güne bir rüyalarıma giriyordu dedi ve en önemlisi önce onların adım attığını söyledi yani kız tarafı adım atmış ve ikisi başbaşa konuşmuşlar onu görmemiştim uzun zamandır kendimi çok kötü hissettim özlemişim sadece onu sevmişim onu anladım dedi bana sonrasında ise senide sevdim hoşlandım ama bir yuvanın dağılmasının ne demek olduğunu sen bilemezsin o sebeple beni anla falan dedi tabi bu onları söylerken ben gözyaşları içerisindeydim.. önce kız tarafı adım attı dedi arkasındanda doğrusu iki tarafında adımı var benim ablam onun abisi var arada zaten aileler razı değildi bu durumdan bizim ayrı kalmamızdan dedi resmen kendisiyle çelişti.. pazartesi yani yarın nikahımız kıyılacak dedi resmen gururumla oynadı çok kötü oldum.. yada bu gerçek değilse bile belkide eski eşini ikna etme yolundalardır epeydir yada aklında ona tekrar geri dönme düşüncesi var bilmiyorum ama tek bildiğim gururumla hayallerimle oynadı Allah bıraktım onu