çok acı içerisindeyim lütfen yardım edin

canım ben konunu dikkatlice okudum öyle akıcı yazmışsın ki inanır mısın yasadıklarının bir kısmını bnde yasadım olaylarımız birbirine benziyo bna acıyla gecen günlerimi demiyorum aylarımı hatırlattın içim acıdı hatırladım o günleri. bnde 3 yıl ayrı bi sehirden biriyle ilişki yasadım biz ayda iki-üç kez görüştüğümüz zamanlar oluodu o geliyodu bn yanına gitmedim hiç. Kendsne asık etti birdenbire beni ortada bıraktı. anlatsam inanki roman olur ama seni çok iyi anlıorum istersen özelden yazabilirsin dertlesebiliriz neyse sana gelelim

bak burda arkadas esiyle brleşme konusu bahane demiş bu arkadasa harfiyen katılıyorum bna esimle barıstım hikayesi hiç inandırıcı gelmiyo.
bnce sen oraya gttn ya istedgni alamadı senden anlarsın ya. Baktı ki bu kız tertemiz çok duygusal telefnda konustgm gibi bundan bana gece parti partneri olmaz bırakiyim eski çapkınlıklarma geri döniyim dedi. bn hiç ihtimal vermiyorum esiyle barıstgna. sen oraya gitmişsin ertesi gün eşini mi görmüş aileler mi araya girmiş bu nasıl tesadüftür ? esiyle aynı sehrde mi yasıo bu adam ? çok saçma bir senaryo hazırlamış canım Allah ın sopası yok birgün öyle bir beklemediği anda darbe yer ki bn kime ne yaptım der hiç merak etme. Sahsen bn kendmi bu düşünceyle dizginledim o köpek gibi pişman olcak döncek ama bn affetmicem dedim bittiğni bile söyleyememişti bnmki. sennki en azından söylemiş. birden telefonlarma cıkmaz oldu numaramı engellemiş. iki hattı vardı dgerini de aradgmda kardesi tele çıktı böyle serefsiz adamdı.

canım benimde en baştan beri aklıma bu geldi bu kadar tesadüf olamazdı eşiyle barışma olayı benim gittiğim zamana denk gelmesi hatta kendisine beni kendinden uzaklaştırmak için yalan söylüyorsan böyle birşeye gerek yok dediğimde bana herşeyin üzerine yemin etti o benim ilk göz ağrım eşimdi 9 aydır 2 güne bir rüyalarıma giriyordu dedi ve en önemlisi önce onların adım attığını söyledi yani kız tarafı adım atmış ve ikisi başbaşa konuşmuşlar onu görmemiştim uzun zamandır kendimi çok kötü hissettim özlemişim sadece onu sevmişim onu anladım dedi bana sonrasında ise senide sevdim hoşlandım ama bir yuvanın dağılmasının ne demek olduğunu sen bilemezsin o sebeple beni anla falan dedi tabi bu onları söylerken ben gözyaşları içerisindeydim.. önce kız tarafı adım attı dedi arkasındanda doğrusu iki tarafında adımı var benim ablam onun abisi var arada zaten aileler razı değildi bu durumdan bizim ayrı kalmamızdan dedi resmen kendisiyle çelişti.. pazartesi yani yarın nikahımız kıyılacak dedi resmen gururumla oynadı çok kötü oldum.. yada bu gerçek değilse bile belkide eski eşini ikna etme yolundalardır epeydir yada aklında ona tekrar geri dönme düşüncesi var bilmiyorum ama tek bildiğim gururumla hayallerimle oynadı Allah bıraktım onu

Önceki konularınıza baktım da sanırım vazgeçmeniz gereken zamanı bilmiyorsunuz , gereğinden fazla ödün verip aynısını karşı taraftan bekliyorsunuz ve göremeyince de hayalkırıklığına uğruyorsunuz, adam bunalmış ve bahane uydurmuş gibi geldi , hiç bir kadın dokuz aydır görmediği eski kocasıyla iki gün içinde nikah masasına oturmaz .

Kendinize bir iyilik yapın ve artık herşeyi akışına bırakın ,olduğu kadar olmadığı kader,

Önceki konularınıza baktım da sanırım vazgeçmeniz gereken zamanı bilmiyorsunuz , gereğinden fazla ödün verip aynısını karşı taraftan bekliyorsunuz ve göremeyince de hayalkırıklığına uğruyorsunuz, adam bunalmış ve bahane uydurmuş gibi geldi , hiç bir kadın dokuz aydır görmediği eski kocasıyla iki gün içinde nikah masasına oturmaz .

Kendinize bir iyilik yapın ve artık herşeyi akışına bırakın ,olduğu kadar olmadığı kader,

evet haklısınız teşekkür ederim gerçekten çok bunaltabiliyorum ama sebepsizce yapılan hareketlerde durup bekleyemiyorum içim içimi yiyor biliyorum yanlış ama dayanamıyorum çünkü bi yanlışım olmadığını biliyorum o sebeple sorguluyorum.. belkide ortada gerçekten böyle birşey yok ama o mesajı aldım eski eşini ikna etmeye çalışacak veya çalışıyor

Bir Hint filmi var , ismi Queen ,bulabilirseniz mutlaka izleyin ,internette vardır,sizin gibi sürekli ödün veren ve kendini gerçekleştirmekten uzak kadınların mutlaka izlemesi lazım ,hem eğlenceli hem de çok güzel moral veriyor , hayalkırıklığı yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ettim ve terapi gibi hemen toparlandılar.Düğün öncesi terkedilen bir kızın öyküsü..

Son düzenleme:
Bir Hint filmi var , ismi Queen ,bulabilirseniz mutlaka izleyin ,internette vardır,sizin gibi sürekli ödün veren ve kendini gerçekleştirmekten uzak kadınların mutlaka izlemesi lazım ,hem eğlenceli hem de çok güzel moral veriyor , hayalkırıklığı yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ettim ve terapi gibi hemen toparlandılar.Düğün öncesi terkedilen bir kızın öyküsü..

mutlaka izlemeliyim o halde :) çok teşekkürler aslında kendimi gerçekleştirmekten uzak değilim kendinide gerçekleştiriyorum ama sanırım fazla önem ve değer onları ve beni bu duruma getiriyor

uzun zamandır bu siteye giriş yapmıyordum ama bugün sizlere çok ihtiyacım var direk konuya girmek istemiyorum belki yanlış yaptığım şeyler olabilir ama beni kınamayın lütfen..üniversite yıllarımda beni takip edip konuşmak istediğini söyleyen ben istemeyince zorla kartvizitini elime tutuşturup belki aramak istersin diye veren birisi vardı o zamanlar beğenmiştim ama güvenememiştim o sebeple aramadım. ama facebooktan sürekli kontrol ediyordum sayfasını hatta bir iki defa daha karşılaşmıştık. ayrıca bahsettiğim kişi okudugum yerde yaşayan belirli bi kariyeri olan birisi. bu olay 2010da olmuştu. ben ise 2011 de mezun oldum ama ara ara facebookuna bakardım onun. birgün evlendiğini gördüm resimlerini falan aradan seneler geçmişti amayinede içime bir hüzün çökmüştü çünkü beğendiğim biriydi ama olmamıştı aramamıştım kendisini o zaman ise sadece mutluluk dilemek kaldı geriye..
tam 6 ay önce facebookumu açtığımda profiline denk gelmiştim ve evlilikle alakalı tüm resimlerini silmişti ve artık evli yazmıyordu ilişki durumunda o anda şok oldum açıkcası üzüldümde.. ve günler sonra foursquareda ortak bir arkadaşımız sayesinde yine onun profiline denk geldim bu arada ayrı şehirlerdeyiz. içimden bir ses arkadaşlık isteği yollamamı söyledi bana ve yolladım anında kabul etti. yaptığım tüm checkinleri beğendi falan ben hatırladı zannediyordum. ertesi gün checkinimin altına nerden tanışıyoruz diye sorunca ben baya bozuldum demekki hatırlamadı dedim ve anında çıkardım arkadaşlık listesinden. bu ısrarla tekrar ekledi ve numarasını verdi ordan devam edelim diye. bende aynen durumu yazdım beni takip etmiştin çok beğendiğini söylemiştin çok ısrar etmiştin diyince hatırlayamadı ama haksızda değilmişim ısrar etmekte çok hoşsun gibi şeyler söyledi. zamanla arkadaşca güzel muhabbetler ettik ama ben asla farklı niyetle yaklaşmadım çünkü evlenip bosandığını biliyordum ama kendisi konusunu açmadan hiç bahsetmedim. birgün muhabbet esnasında söyledi ben boşandım dedi sebep sordum söylemedi. ben ise inşallah tekrar birleşirsiniz diye her seferinde temennilerde bulundum. zamanla bana karşı çok daha yakın davrandı ondan kendimi alamadım benimle ciddi konulara girdi ilgisi ciddiyete dönüşüyordu farkındaydım.zamanla listemdeki erkek arkadaşlarımı sildirdi profil resmi koymamamı istedi kısacası bana evleneceği kız muamelesi yaptı bunu ne kadar anlatsamda anlayamazsınız sende safmışsın kanmışsın dersiniz ama hayır gerçekten çok içten yaptı bunları. artık hayatım diyordu bana çok değişmişti benimle birlikte o çapkın çocuk dizginlenmişti benimle birlikte. biliyorum tertemiz bir kalbi vardı çok iyiydi ama sonuç iyi olmadı işte..
bana her zaman buraya gel diyordu bir kere gel yaşadığım hayatı çevremi gör diyordu ama okuduğum şehire gitmek için bahanem yoktu sonuçta aradan 3 sene geçmişti tek bi bahanem vardı oda diplomamı alabilmek.. ara ara ufak tartışmlarımız olsada herşey güzeldi. birgün herşeyimi ayarladım şehirdışındaki ablama gitmek için annemlerden izin aldım ordanda diploma bahanesiyle okuduğum şehire gidecektim onunla görüşmek için oda hevesle bekliyordu beni ama o gün çok yakın bir aile dostumuzun düğünü çıktı ve gidemedim. çok kırıldı bana çok kızdı ve cok soğudu bana karşı. kısa kesiyorum 2 hafta sonra ailece şehirdışındaki ablama gittik haftasonu ve dönüştede annemleri ikna ederek beni okuduğum şehre bırakmalarını diploma işlermlerimi halledip döneceğimi söyledim zor ikna oldular ama beni bıraktılar oraya. hala orada olan bir arkadaşımda kalacaktım hemde ona süprz yapacaktım ki o başka ülkeye gitmiş bu konuda aptallık bende çünkü o tarihte gideceğini söylemişti ama ben unutmuştum resmen 1 gün orada boş yere kalmış oldum bana çok kızdı sana kaç defa söyledim 19 mayısta ülke dışına çıkacağım diye. neyse ben ertesi gün döndüm memleketime 1 hafta sonra ise döndü kendisi bu arada ben iş sebebiyle istanbula gidecektim kendisiyle önceden plan yapmıştık oda gelecekti benimle ben buna gideceğimi söyledim oda tamam bende geleceğim dedi o sebeple yalnız gittim istanbula normalde ya kuzenim ya annem birlikte giderdim ama oda geleceği için yalnız gittim. otele yerleştim aradım kendisini aynı otelde yer bulamadığını söyledi çevre otelleri araştırdı hep doluymuş ve işlerinide tamamlayamamış gelemedi ben resmen hayal kırıklığı yaşadım ama biliyordum gelmeyi oda çok istiyordu ama olmadı. bana işlerini hallet sen gel buraya yanıma dedi. tabi ben aptal aşık gibiydim hemen uçak bileti arayışlarına girdim ve cok pahalı olmasına rağmen ucak biletini buldum ve aldım. aradım kendisini yarın 13:15 te oradayım diye bu arada buluduğu şehirde havalımanı yok en yakın havalimanı 45 dk mesafede başka şehirde. tamam dedi çok sevindi seni gelip alacağım dedi. ben resmen havalardaydım sonunda buluşacaktık. ertesi gün hazırlandım geçtim havalimanına megerse o aksam arkadaşlarıyla başka şehirde bir cluba eğlenmeye geçmişler. benim için 3 saatlik mesafeyle havalimanına geldi ve biz buluştuk herşey rüya gibiyidi bindim arabasına kapımı açtı yol boyunca bana o kadar güzel vaadlerde bulundu ki sen benim hayatımsın diyerekten evleneceği kızın benn olduğumu vurguladı her seferinde şuanda ağlıyorum yazarken. mekanlara götürdü beni ve her seferinde koluna girdirdi arabada ellerimi tuttu gözlerime baktı kızlar bunlar yalan değildi ben kolay kanan biri değilim herşeyi samimiyetine inanıp yaptım. beni doğduğu eve götürdü annesiyle tanıştıracaktı ben istemedim daha erken dedim gerçektende öyleydi. sonra akşam arkadaşımda kalacağımı söylediğimde çok kızdı benim evim dururken asla başkasında kalamazsın diye sert çıkıştı ama bana göre uygun değildi zorla kabul ettirdi akşam film izleriz film aldım dedi. daha sonra evli bir arkadaşı ve eşiyle tanıştırmak üzere bi mekana gittik ve tanıştırdığı çift gerçekten o şehirde herkes tarafından tanınan bir ailenin çocuklarıydı ben arabadan inerken utandığımı söylediğimde alışmalısın evlendiğimizde çok takılacağız bu arkadaşlarla dediğinde çok mutlu olmuştum neyse tanıştık konuştuk kalktık eve gittik filmi açtı izledik çok güzeldi ama evinde yani eski eşiyle birlikte yaşadığı evde olduğumuz için çok kötü hissettim kendimi onun dışında çok mutluydum. sabah oldu uyandık bu instagramımda sadece 1 tane erkek olduğu için ve onun resimlerini beğendiğim için bana çok kızdı halbuki kendisinin bir sürü bayan arkadaşı var o çocukta arkadaşımın nişanlısı bide kıvanç tatlıtuğun resmini begenmişim diye bile bana çok kızdı. bana sinirlendi tartıştık.ben valizimi alıp çıktım arabayla takıldı peşime gel bin arabaya diye ben çektim gittim beni durakta yakaladı özür dilerim hayatım saçma sapan bi mesele için böyle olmak yakışmıyo bize dedi neyse uzatmadım affettim bindim arabaya yemeğe gittik. bu arada ben aksam üzeri eve dönecektim. otobüsüme bir saat kala acilen iş yerine gitti beni terminale bıraktı seviyorum seni dedi sarjın var dimi haberleşiriz ararım dedi ve gitti. otobüse bindiğim anda aradı bindin mi diye. neyse ben eve döndüm asıl ipler burada kopmaya başladı yazıyordum çok geç cevap veriyordu işlerim çok yoğun hayatım diyordu. bir kaç gün böyle geçti. dün bana bu kafayla sana cevap veremiyorum sıkıntılarım var ben yazmadan yazma dedi bende tamam dedim ama elim durmadı yazdım seni engellememimi istiyosun dedi ben şok oldum bende istediği yap dedim yaptırma dedi kızdı bana dün gece aradım saatlerde hiç bakmadı telefonuna bu sabah whatsaaptan yazdım bugun bu tavırlarına bir açıklık getir lütfen rica ediyorum dedim bana ne yazdı 'eski eşimle ilgili gelişmeler var anla beni' resmen kalbim sıkıştı olduğum yere oturdum ne demek bu dedim ne demek işte aileler konuşuyor Allah izin verirse birleşeceğiz dedi ben ağlamaya başladım konuşmak istiyorum dedim aradı beni açtım neymişte kızın ailesi konuşmak istemiş dün eski eşiyle konuşmuş 9 aydır görmüyordum çok kötü oldum dedi benim bi parçam hep ondaymış bir yuvanın dağılmasının ne olduğunu anlayamazsın dedi bana pazartesi birleşeceğiz onu seviyorum dedi senide sevdim hoşlandım ama bu farklı bişey dedi banaben resmen bayılacaktım zor durdum ayakta ve en kötüsüde gurusuzca ağladım ona ah ettim sen bana ah et ama ben sana etmiyorum sana çok değer verdiğim için bu açıklamayı yaptım dedi bende dedim ki madem aklına tekrar birleşmek var neden bana böyle yaklaştın dedim olmuyor işte iki güne bir rüyalarımda o var o benim eşimdi dedi kızlarr şuanda ölüyorum resmen .... bana Allah yolunu açık etsin dedi ve kapattı bundan sonra hattımıda kapatacağım herşeyden vazgeçip yuvama odaklanacağım dedi ama hem forusquareda hem facebookta yalnızca beni sildi diğer tüm saçma sapan kız arkadaşları duruyor...
şuanda içim parampaça delirecek gibi oldum numaramıda engellemiş ama sadece bana yaptı bunu diğer listesindekiler aynen duruyor bana kızacağınız çok şey olacak belki ama ben sadece içimden geleni yaptım ona güvendim şimdi ise acıdan ağlıyorum ölüyorum resmen çok inanmıştım ona çok uzun oldu biliyorum ama herşeyiyle anlatmak istedim umutlarımı hayallerimi yerle bir etti resmen şimdi yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
ayıca bunun yalan olduğunuda düşündüm çünkü çok üzerine gittim bunu söylemeden önce tabiri cazise boğdum kendisini hemde çok bunlattım acaba benden kaçmak için bir yalanmıydı bilmiyorum amaa tek bildiğim çok acı çektiğim...

Yaşadıkların karşısında çok üzüldüm, çünkü okurken bile hissettiğin masum duyguları farkedebildim. Bence çok kafa yorma öyle mi böyle mi diye, sen olsun diye elinden geleni yapmışsın zaten, için rahat olsun. Emin ol karşına daha iyi biri çıkmadan önce ki bi sınavdı bu senin için, güçlü ol, öyle şarkılar açıp oturup ağlamak sana hiçbir şey kazandırmaz, önüne bak, planlar yap kendinle ilgili ve çıkar onu aklından. Hm bi tavsiyem daha olacak; sana tekrardan ulaşabileceği telefon numarası vs herşeyini değiştir, yepyeni bi başlangıç yap kendin için :KK34:

mutlaka izlemeliyim o halde :) çok teşekkürler aslında kendimi gerçekleştirmekten uzak değilim kendinide gerçekleştiriyorum ama sanırım fazla önem ve değer onları ve beni bu duruma getiriyor

Kendini gerçekleştirme derken başkasını hayatının merkezine koymaktan bahsediyorum .
sevgilimle ayrı kaldığımız bir dönem bana terapi gibi gelmişti.
aç internetten izle ,kendini çok iyi hissedeceksin.
zaman zaman sevilme ihtiyacı hissederiz ,biri tarafından değerli bulunmak isteriz ,eminim filmi izledikten sonra sen de adama teşekkür edeceksin bitirdiği için.
Düşün düşün nereye kadar , senden daha değerli değil hiçbir şey ,bahanemiymiş ya da gerçekten evleniyormuş ,kim takar eski Yalova kaymakamını, benden sonrası tufan de geç.
Görme duyma bişey.

:KK36:

Son düzenleme:
Seni hatırladığım için bir şeyler yazmak istedim ama inan ne yazacağımı dahi bilmiyorum
Zor şeyler yaşamışsın umarım zamanla atlatırsın hepsini
Her insanın imtihanı farklıdır seninki de budur belki
Allah sabır versin arkadaşım kendini bırakma üzme gün doğmadan neler doğar

teşekkür ederim inşallah ama o eski eşini 9 aydır unutmadığını söyledi o benim ilk göz ağrım dedi şimdi ise herşeyi bırakıp onunla kaldığım yerden devam edeceğim dedi ben tutamadım kendimi ağladım hıçkıra hıçkıra

Senin yaşadığın benzeri olayı kız kardeşim yaşamıştı bir kaç yıl önce.. Ağladı sızladı hatta intikam yolları düşündü.. Beni salak yerine koydu diye haftalarca ağladı.. Ama bir gün gerçekten değer veren biriyle tanıştı evlendi mutlu.. Kısacası hayatta herkesin bir imtihanı vardır.. Sende böyle bir imtihan yaşadığını varsay.. Sana tavsiyem bunu kardeşimede tavsiye etmiştim sanada ederim kaybol, foto falan koyma sanal ortamda takip ettirme kendini.. Sende etme bakma görme.. İyiliklede kötülüklede hatta aşkla bile imtihan olunuyor inan.. o vatandaşa sende bir imtihansın belki ne belli? belki sana karşı nefis mücadelesi vermiştir.. O değmez bir insan senin tarafından bakınca, bir süre sonra toparlarsın.. Sadece onunla ilgili ne anın varsa yoket.. yaşandı, bitti yokoldu diye düşün..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel özetlemişsin canım durumumu teşekkür ederim beni anladığın için şuanda kahroluyorum resmen benim ona her zaman temiz niyetle tertemiz düşüncelerle geldiğimi biliyordu evet çok tartışıyorduk ama hep onun saçma hareketlerinden kaynaklanıyordu ama suçlu ben oluyordum. bana buraya bi geldin 35 kere kavga etttik dedi bu meselelerin içinde böyle alçakca ifadeler kullanıp gururumu incitti Allah umut bağladığı yerden vursun onu

Canım anlıyorum üzüntünü.Suçlama psikolojisi bu adamın, sadece kendi ayıbını örtmek adına utanmadan karşıt tepki geliştirmesi olayı o kadar.Sana tavsiyem,kendini asla sorgulama.Sen inanmışsın,güvenmişsin,sevmişsin ve bunlar yüzünden yaptıkların için de kendini acımasızca yargılama.Bu dönemi atlatabilmek için şöyle düşün;sen tüm iyi niyetinle yaklaşmışsın bu ilişkiye,şartlarını zorlamak pahasına elinden geleni yapmışsın.Karşındaki kişinin karakteri bozukmuş.sen bu yüzden başını dik tut,kendi değerini bil;böyle biri için daha fazla üzülerek kendine haksızlık etme.Kul hakkı diye birşey var.İlahi adalet diye birşey var.Bugün olmaz,3 gün sonra olmaz belki ama yarın birgün mutlaka tecelli eder.

Hanımefendi konuyu eksiksiz okudum. Okumadığım şeye de yorum yapmam zaten. Arkadaşımıza ah vah edince haklısın deyince ne olacak, acısı mi rahatlayacak. -bana göre- konuyu açan arkadaşım sürekli şöyle güzel ilişkiydi böyle aşıktık demeye getirmiş onca lafı ama adamın yalan söylediği apaçık belliymiş bu ortada. Arkadaşımızda göz göre göre inanmış durumun içindeyken görememiş hala daha göremiyor seviyorum demeye devam ediyor. Ben bu konularda daha katı ve temkinli davrandığım için size sert gelebilir yorumum. Herkesin kendi karakteri kusura bakmayın.

Olay burada ah vah etmek değil elbette.Ama biraz empati yapmamız gerekiyor.Katı olmak adına insanları duygularının yoğunluğu ile etiketlemek en kolay olan yaklaşım bence.Bunun ne faydası var arkadaşa?Biz burada neden yorum yapıyoruz?Sırf bu konu başlığı için değil,herhangi bir konuya yorum yapıyorsanız sizin amacınız da yardımcı olabilmek,zaten dertli olan arkadaşın biraz olsun zehrini alabilmek değil mi?Ben büyük konuşmamak gerektiğine inanıyorum.İnsanlık hali;ne kadar kendimizden emin,temkinli bir yapımız olduğunu düşünsek te gönül işi belli olmaz.Arkadaşımız safça yaklaşmış olabilir,deneyimsiz olabilir ya da karşısındaki çok kurt olabilir;kanmış,kapılmıştır.Elbette kusura bakılacak bir şey yok,bu da sizin bakış açınız.Ben sadece hiçbir bayanın;baştan böyle bir durumda kalacağını ,karşısındakinin adı gibi yalan olduğunu bile bile zaten toz pembe bir ilişki olarak yaklaşmayacağını düşünüyorum.

Sosyal ağlarda o tür kadınlar var diyorsun peki senle birlikteyken sen nasıl müsade ettin buna, beni çok seviyor filan gibi hisslerdesiniz fakat bence sevmemis,sadece bir defa buluşmuşsunuz sen bağlanmışsin sana telde konuşma yetmiş ama herkese yetmez. .ve adamın yaptığı herşeyi o kadar gözünde büyüktüyorsun ki mesela sen oraya gitmişsin adam başka yerde eğlenceye gitmiş benim için 3 saat yol yaptı geldi diyorsun bunlar senin için ekstra geliyor ama sevgilisi gelecek adam eğlenme derdinde mi olur düşünmek gerek, bence çok paylaşım olmamış en azından aynı ortamda bu kadar parcalanmaya gerek yok..şimdi eşi düşünsün sen bırak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hiçbir yorumu okumadım.
Kocaman yazınızda bir tek yere takıldım.
Ben sana ah etmiyorum sen de bana etme demiş ya.
Bu adamda gerçekten kişilik bozukluğu var.
Kendini zerre kadar suçlamayan vicdansız merhametsizin teki..
İyi olmuş en başında anlamanız.
Hiç takmayın.
Karısına yazık.
Muhtemelen kadınlarla ilişkileri nedeniyle ayrılma noktasına gelmişler.
Yıpratırdı çok üzerdi sizi.
Şu anda öfke ve intikam duygularıyla yanıp tutuşuyorsunuz ama geçecek.
Zamanla öfkeniz azalacak.
O zaman canınız daha az acır merak etmeyin.

Yazmadan duramayacağım..bir erkek ya da kadın resimde gördüğü birine aşık olamaz. Bu hoşlantıdır. Siz birbirinizin gercek hallerini uzun bir süre görmeden konuşmuşsunuz. Adam şıpsevdi birgün onla birgün bunla olabilen biri. Evlliik dedi,yok arkadaşlarıyla tanıştırdı falanlaracok kanmayın. Erkek için arkadasıyla tanıştırsa ne olur. Ertesi gün arkadası sorsa neoldu o kıza. Ya ayrıldık olmadı diyecek. Biz kızlar gibi ,ince düşünmüyorlar.

Adam hevesini aldı bence. Eşini falan özlemişmiş de, hayatında hep bir parcası ondaymış da.. bunu yeni mi anladı..Kanmayın efem..hepsi yalan dolan.Eşini özleyen adam niye başkasını kandırsın ki..

Bu adam şıpsevdi,karaktersiz ve yalancı..Yazdıkların bunu apacık gösteriyor. üZME KENDİNİ..bu adamın eski eşiyle beraberliği falan yok senden hevesini aldı başından attı.Var böyle erkekler.Misal benim eski sevgilim herkesi evlenemkle kandırıyor. Bu kıza daha yakın olabilmek için yaptığı birşey.. Sonradan anlıyorsun..

Yaşadıkların karşısında çok üzüldüm, çünkü okurken bile hissettiğin masum duyguları farkedebildim. Bence çok kafa yorma öyle mi böyle mi diye, sen olsun diye elinden geleni yapmışsın zaten, için rahat olsun. Emin ol karşına daha iyi biri çıkmadan önce ki bi sınavdı bu senin için, güçlü ol, öyle şarkılar açıp oturup ağlamak sana hiçbir şey kazandırmaz, önüne bak, planlar yap kendinle ilgili ve çıkar onu aklından. Hm bi tavsiyem daha olacak; sana tekrardan ulaşabileceği telefon numarası vs herşeyini değiştir, yepyeni bi başlangıç yap kendin için :KK34:

evet gerçekten çok temiz masum duygularla yaklaştım ona bilmiyorum ne zaman toparlanır yeniden birisine ısınabilirim artık çok zor dediğinizi yapmaya calışacağım ama umursamaz ki yani ben istediğim kadar sosyal ağlarımı kapatayım numaramı değiştireyim tavşan dağ misali umursamaz zaten istediğide kendisinden uzak durmam Allah a havale ettim ne yapayım

Kendini gerçekleştirme derken başkasını hayatının merkezine koymaktan bahsediyorum .
sevgilimle ayrı kaldığımız bir dönem bana terapi gibi gelmişti.
aç internetten izle ,kendini çok iyi hissedeceksin.
zaman zaman sevilme ihtiyacı hissederiz ,biri tarafından değerli bulunmak isteriz ,eminim filmi izledikten sonra sen de adama teşekkür edeceksin bitirdiği için.
Düşün düşün nereye kadar , senden daha değerli değil hiçbir şey ,bahanemiymiş ya da gerçekten evleniyormuş ,kim takar eski Yalova kaymakamını, benden sonrası tufan de geç.
Görme duyma bişey.

:KK36:

aynen öyle yapıyorum malesef hayatımın merkezine oturtuyorum ve sonuç böyle kahroluyorum
güçlü olmaya çalışıyorum ama bi yerden aklıma geliyor ve ben şimdi kime güvenip ciddi bişeyler düşüneceğim diye kendimi yiyip bitiyorum bu acı inanın anlatılmaz yaşanır umursamadığım anlar oluyor dediğiniz gibi ama bi anda kahrolabiliyorum bi mekandan çıkarken bana kocaman bi çikolata kutusu almıştı onu dün gece pencereden aşağı attım :KK14:

Seni hatırladığım için bir şeyler yazmak istedim ama inan ne yazacağımı dahi bilmiyorum
Zor şeyler yaşamışsın umarım zamanla atlatırsın hepsini
Her insanın imtihanı farklıdır seninki de budur belki
Allah sabır versin arkadaşım kendini bırakma üzme gün doğmadan neler doğar

teşekkür ederim desteğiniz için evet bu benim için ağır bir imtihan oldu biliyorum
inşallah acım diner ama o hiç mutlu olamaz bana yaptığı aklını kalbini yer bitirir

Senin yaşadığın benzeri olayı kız kardeşim yaşamıştı bir kaç yıl önce.. Ağladı sızladı hatta intikam yolları düşündü.. Beni salak yerine koydu diye haftalarca ağladı.. Ama bir gün gerçekten değer veren biriyle tanıştı evlendi mutlu.. Kısacası hayatta herkesin bir imtihanı vardır.. Sende böyle bir imtihan yaşadığını varsay.. Sana tavsiyem bunu kardeşimede tavsiye etmiştim sanada ederim kaybol, foto falan koyma sanal ortamda takip ettirme kendini.. Sende etme bakma görme.. İyiliklede kötülüklede hatta aşkla bile imtihan olunuyor inan.. o vatandaşa sende bir imtihansın belki ne belli? belki sana karşı nefis mücadelesi vermiştir.. O değmez bir insan senin tarafından bakınca, bir süre sonra toparlarsın.. Sadece onunla ilgili ne anın varsa yoket.. yaşandı, bitti yokoldu diye düşün..

kardeşiniz adına üzüldüm ama ben yanına kalsın istemiyorum sürünsün acı çeksin bi genç kızın duygularıyla hayalleriyle oynayıpta sonra hiçbişey olmamış gibi hayatına devam edemesin ben çok derinden acı yaşıyorum şuanda yanına kalacağını hiç sanmıyorum Allah'a güveniyorum.. imtahandır elbette ama gerçekten derin bir yara bıraktı gitti içimde çok acı çekiyorum

Canım anlıyorum üzüntünü.Suçlama psikolojisi bu adamın, sadece kendi ayıbını örtmek adına utanmadan karşıt tepki geliştirmesi olayı o kadar.Sana tavsiyem,kendini asla sorgulama.Sen inanmışsın,güvenmişsin,sevmişsin ve bunlar yüzünden yaptıkların için de kendini acımasızca yargılama.Bu dönemi atlatabilmek için şöyle düşün;sen tüm iyi niyetinle yaklaşmışsın bu ilişkiye,şartlarını zorlamak pahasına elinden geleni yapmışsın.Karşındaki kişinin karakteri bozukmuş.sen bu yüzden başını dik tut,kendi değerini bil;böyle biri için daha fazla üzülerek kendine haksızlık etme.Kul hakkı diye birşey var.İlahi adalet diye birşey var.Bugün olmaz,3 gün sonra olmaz belki ama yarın birgün mutlaka tecelli eder.

benim ne kadar temiz niyetli olduğumu biliyordu nasıl acımasız olabildi bu kadar kendime kabullendiremiyorum bugün evlenecek tekrar sözde nasıl mutlu olmayı planlıyor bir kızı yarı yolda bırakıp düşündükçe çıldırıyorum

X