- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
ömer sürekli özür diliyo arıyo mesaj atıyo.artık görüşmediğini filan söylüyo yalvar yakar yani şuan.şuana kadar tavrım çok netti ordan anlar sanki birden dönsem :44: öncesinde zemini hazırlasam mı yavaş yavaş aramalarına falan cevap versem ?
Ee amaç faceden cümle alem görsün. Herkese tek tek laf mı anlaticak. Rezilligini herkes görür. Ömer in ağzından hakaretler filan.
Ya aslında bunlar için değmez.
Ben sanırım hiçbirşey yapmazdım. Mesela bugün yaptığın onun vicdanını susturdu.
Halbuki o kıvranacaktı bu günahla. Ama şimdi kendini teselli edecek birseyler buldu.
evet zemin hazırlamalısın kesin emin misin peki bu şekilde intikam alacağına ? eğer eminsen mesela arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermiyorum diyorsun ya yavaştan sorgularmış gibi yapabilirsin hani neden böyle bi şey yaptın gibisinden o salak kendince açıklamaya başlar zaten sen de çok kırgınım güvenemem bundan sonra olmaz ayağı yapıp yine de iletişimi koparmazsan olabilir :26:
evet zemin hazırlamalısın kesin emin misin peki bu şekilde intikam alacağına ? eğer eminsen mesela arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermiyorum diyorsun ya yavaştan sorgularmış gibi yapabilirsin hani neden böyle bi şey yaptın gibisinden o salak kendince açıklamaya başlar zaten sen de çok kırgınım güvenemem bundan sonra olmaz ayağı yapıp yine de iletişimi koparmazsan olabilir :26:
anasını satayım yıprandım yıprancağım kadar artık bana bişey olmaz yapıcam
ya bak bence ömerin içinin acımasını istiyosan en güzeli sessiz kalmak
çünkü intikam olaylarına girersen diyecekki
zaten ne fena kızmış iyi ki bırakmışım
ama sessiz kalırsan derki
çok masum kızmış boş yere üzmüşüm diyecek
çünkü bende aynısını yaptım beni bıraktı beni kandırdı ama ben intikam felan almadım feceden engelledim kendi içime kapandım oralı olmadım işte yüksek lisans yapıyordum dersime verdim kendimi o diğer kızla ilişkisine devam etti. 6 ay sonra aradı beni çok pişman oldum hergün arayıp özür dilemek istedim dedi beni affet dedi tamam dedim sonra ne mi yaptım görüşmeye başladık ama arkadaş olarak oralı değildim sonra başka birine aşık oldum bunla görüşmeyi kestim aradı baya numaramı deiğiştirdim aklıma bile gelmiyor artık
canım benım senın yapmn grekn bıraz beklemek sakin olana kdr ama bu sırada kesın ıntıkam alacaksan smdı once aramalarına deıl sadee msjlarına cvp ver tamammı yoksa ssını duyunca kotu olursun suan erken.. once mesjlara ama drek yuz vermeee sonra bı ıkı kere konuss kendını hazır hıssettıgınde fılan.. ondan snra zaten sana dıcek bı kere bulusalm konusalm yuz yuze tmm de ole ole derken basla oyununa
ayyy ne malum ceydayla hala birlikte olmayacağı?
ya herşey kaldığı yerden devam ederse?
hem bu sefer fark edemessin daha uyanık davranırlar...
bu iş aklıma yatmadı benim....
İşte bütün yapacağın bu ama çok ağırda al sonra sakın yolundanda cayma
hadi bakalım gazan mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?