- 11 Temmuz 2012
- 221
- 1
-
- Konu Sahibi ugurbocugu1994
kafam çok bozuk ama planımı yaptım. önce o ceydayı halledeceğim ömerle birleşip. gerekirse ömeri de kullanacağım her istediğimi yaptıracağım rezil edeceğim onu. sonra birini bulup ömere basacam tekmeyi. birini bulamasam bile bi arkadaşı ayarlarım o aldattığımı sansa da olur
Bnce boyle bir intikam alman omeri değil ceydayi mahveder doğru ama ömer bu kiz icn degmezmis diye dusuneblr su an onun gozunde masum temiz bir kizsin ve bence bu en büyük intikam icindeki sesi susturamaz
intikam almaya bile degmez bence.bence sen ikisini de at hayatindan tamamen ugrasma boyle seylerle cok daha fazla uzulebilirsin cunku.ceydaninda senden intikam almaya calismadigini nerden biliyosun.hatali oldugu halde sana nispet yapar gibi resimler koyan bi insan.utanma denen bisey yokki bu kizda.evine gittin birde fitili iyice atesledin belkide.onlarinda suan intikam pesinde olmaycaklari ne belli.sana tavsiyem uzak durman canim.unutmaki suan yasayacagin seyler ilerde karsina dikilebilir.gencsin allaha havale et kurtar kendini.allahin sevgili kuluymussunki gercek yuzlerini gordun yol yakinken.bence ugrasma..
Intikam alicam diye sakin rezil etme kendini. Hayatini onlar odakli yasamaktan vazgec. Intikam alma duygusu berbat, ve hastalikli bi duygudur. Sakin buna yonelme
şu an birlikte değiller canım ceyda ondan böyle kuduruyor zaten. ömer onla ciddi değilki klasik erkek aklı işte onunla şu anda keyfine baktı afedersin baska sekillerde kendini tatmin etti. benimle de safım temizim ya ciddi düşündü ailesiyle tanıştırdı falan başka bi yola girmeye calıstı anlayamam sandı safım yahani benşimdi eminim şöle düşünüyodur "ben nasıl böle salaklık yaptım kızın burnunun dibindeki kızla işi pişirdim kız mı yoktu başka dünya da" bi daha ona yaklaşmaz hala ümitli beni tekrar kazanacağından o riski alamaz
birlikte olduklarını nerden öğrendin
bir de kızdan haber var mı o akşamdan sonra sessiz mi hala
birlikte değiller dedim canım
o anlamdademedim canım :) uçkur anlamında birlikte olmuşlar diye okudum da
ufff kafam çok karışık.bi yandan da ona olan duygularımı bile yitirmiş değilim benim için bitti dönüşü yok ama kendimi de iyice yıpratacam böyle