Canım benim,
Öncelikle geçmiş olsun. Aldatılmayı ben de yaşadım, o mesajları görünce ayaklarımın altından yerin nasıl kaydığını unutamam..
Ama bunlar seni öyle bir güçlü kılacak ki.
Şöyle düşün, daha 19 yaşındasın, ve muhtemelen o çocukla istediği türden bel altı muhabbetlere girmiyorsun. İşte tam bu noktada bazı kızlar o erkeği nerden vuracaklarını bilirler. İnan bana cinsellikle ilgili o kadar rahat olmasaydı çocuk onunla muhabbeti sürdürmezdi. Ama kimi kızlar kadınlar sanki kendileri dünyanın en çekici, en arzulu insanıymış gibi gösterip toy erkeklerin aklına girmeyi çok iyi biliyorlar. Hipnotize olmuştur o saf da, kalbi ayrı bedensel ihtiyaçları ayrı yerden çekmiştir ama o kadar yakınında böyle muhabbete girebileceği bir tip olması aklını almıştır.
Bir dahaki sefere inanıyorum ki bunlara doymuş, bir kadına her şeyiyle değer veren, bir şeyi yaşayacaksa birlikte yaşamayı bekleyebilen mert biri çıkacak karşına. Çünkü şimdi sen öyle bir beceri kazandın ki diğer türlüleri gözünden tanıyacaksın. Başlarda ben erkeklere güvenimi yitirdim, kimseyi istemiyorum Allah belalarını versin diyor olabilirsin. Bu neden biliyor musun? Çünkü maalesef birçok erkek çok aç böyle muhabbetlere. Sen içlerinde parlayan, farklı olanı bulacaksın.
Bırak onlar da ne halleri varsa görsünler.
Ağlama lütfen, ben iki ay aralıksız ağladım. Uyumadığım her an ağlıyordum.. İçim kurudu sonra. Uzun süre hiçbir şey hissetmez oldum ama ben yalnızdım. Senin ablan var arkadaşların var ailen yanında. Onların seni toparlamasına izin ver. İyi olacaksın inan.. Bu da abla tavsiyesi olsun. :)