Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Size faydası ve zararı yok ama topluma var. Bu zihniyetler de ürüyor. Sonra çocuklarının arkasında durmayan ebeveynler olarak parçalanmış hayatlar. Zincirleme sıkıntılar olarak devam ediyor.

Evet 2 kelime ile anladım
Çünkü konu sahibi tepki gösterince söylediklerinizi değiştirdiniz.
Veya değiştirmediniz bunu bilemeyiz çünkü ilk paylaşımınız "zerre acimiyorum" du.
şöyle yaptın, böyle yaptın diye ekleme yapmamıştınız sonunda.
Direkt zerre acimiyorum diyordunuz.
Evet herkes anne olamıyor zaten o bilinçle yazdım buraya ben de. " Suç sende değil ailende" diye.
Bir suçlu arıyorsanız işin temeline bakin , -aile-ye .
Gömleğin düğmesi baştan yanlış iliklenmisse, sonradan düzeltilemez.
Ayrıca kişi anne adayi olur ya da olmaz konu o da değil. Orda kast edileni cımbızla çekmek de büyük başarı.
"Insani vicdan önemlidir."
Ders verir gibi konuşmadan evvel yazdiklariniz bi okuyun.

O kadr sert yorumlar var ki inanamadım... yahu koca kadın olmuş , kaçıp hata yaptığının zaten farkına varmış... Siz belki evden kaçmamış olabilirsiniz ama farklı hatalar yapmş olabilirsiniz... Hatalarımızla doğrularımızla hepimiz insanız. Kendinize gelin ve haddinizi bilin, ayarınız yoksa empati yapıp karşı tarafı yaralayacağınızı düşünerek yazmayın.

Bak konu sahibesi, kararlı olman çok önemli... Küs barış yaparsan çocuklarının psikolojisi iyice bozulur. Kararını kafanda netleştir , annenin yanına taşın ve bir an önce iş bul. İnsan istedikten sonra herşeyi yapar , yeter ki iste...

Bu forumda yeni olabilirim ancak fikirlerimden vazgeçmem, bu zamana kadar tepki gören yorumlarımda oldu kalkıpta söylediğimi değiştirmedim. Anlatmak istediğimi tam olarak anlatamamış olabilirim ama bu "tepki gördüğüm için değiştirdim" demek değil. Burası bir internet sayfası, tepki görsem ne olur tepki görmesem ne olur? Çarpı işaretine bastığımda yok olacak bir tepki ve yorumlar için fikirlerimden vazgeçecek biri değilim.Kısa ve öz yorum yapıp geçtim, yanlış anlaşıldığımı farkedince uzun uzun yorum yaptım. Farkındaysanız konu sahibine açıklamamı yaptım, kırdıysam kusura bakma dedim. Ayrıca "Anne ya da anne adayısınız ve böyle yazıyorsunuz?" cümlenizden ne anlamamı bekliyordunuz? Bakın sizde ne anlatmak istediğinizi anlatamamışsınız ki ben yanlış anlamışım. Her neyse.
Benim altta yorumlarım var, sorunun temelinin ailesi olduğunu zaten yazdım. 14 yaşındaki bir çocuktan geleceği planlayarak hareket etmesini zaten bekleyemez kimse. Bende bekleyemiyorum. Benim "Zerre üzülmeğim" kısım o da değil, şuan boşanmaması, yalanlara başvurması,kendini aldatıyor gibi göstermesi, hala adım atmaması. Adam uyuşturucu satıcılığından (benim anladığım bu işi yaptığı, yanlışsa düzeltebilir) içeri girdiğinde dahi ona aşk mektupları yazması vs. Üzülmediğim kısım bu. Bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir, uzun uzun yazmamış kısa kesmiş olabilirim. Bunlar gayet normal şeyler. Umarım anlatabilmişimdir. İyi günler dilerim, bu son yorumum olsun.

Anlaşmalı boşanmak zorunda değilsiniz.
Benim annem de şuan çekişmeli boşanma aşamasında.
Babam asla anlaşmalıyı kabul etmiyor.
Ondan dolayı çekişmeli dava açıldı. Evden de ayrıldı kendine ev tuttu.
Şuan yeni evi için ne kadar heyecanlı anlatamam. Babamlayken gittikçe zayıflayan ağlayan sinir krizleri geçiren kadın şuan genç kız gibi uçuşuyor.
Hayat çok kısa arkadaşım.
Böyle adamlar değişmez.
Daha çok gençsin. Ben senden 3 yaş büyüğüm yeni evliyim.
Kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok.
Çocuklarım için deyip çekme bu sıkıntıyı.

Konuya yazacak cok sey var ama 14 yasinda evlenmişsiniz , oglum 12 yasinda daha pipisinin cis yapmaktan baska ne ise yaradigini bilmiyor yani diyecek cok sey var da sizin ailenizi de kocaniz olacak subyancinin da onun ailesini de allah bildigi gibi yapsin daha da bisey demiyorum

Yahu tamam tamam anladık hepimiz.
Burada üyelikleri belirli kisiler 14-15 yasinda asla koca düşünmedi.
Oyun ve ders dışında hayatınız yoktu

Evet , anladik konu sahibi 14unde evlenmis. Amma linclediniz sanki tvlerd, gazetelerde görmüyoruz.

Kadini linclemeyi birakin artik. Kucukmus dünyanın rengine kanmış.
Sizin kucukken kocayi hic dusunmemenjzin konuyla ilgisi yok. Ilgisini bırakın konu sahibine yarari yok

Size faydası ve zararı yok ama topluma var. Bu zihniyetler de ürüyor. Sonra çocuklarının arkasında durmayan ebeveynler olarak parçalanmış hayatlar. Zincirleme sıkıntılar olarak devam ediyor.
Kimisi durumu bahane eder ailesine benzer kimisi ders alır çocuklarını bilinçli büyütür . Allah yardımcımız olsun

Konu sahibinin bir sucu gunahi yok ama onu karisi yapip yatagina sokan subyancinin ve her iki ailenin de sucu cok buyuk , bu ulkede adalet olsa simdi hepsi hapiste olurdu

Konu sahibinin yerinde olsam alir cocuklarimi giderim bi sığınma evine , cocuklar kucik ayiramazlar da anneden , en azindan bir is bulurlar yeni bir hayata adim atmasini saglarlar , resmen cocuk gelin konu sahibi , su anda yasi kac olursa olsun elbet elinden tutat duyarlı birileri

Allah bozmasın arkadaşım çok sevindim anneniz adına inşallah benim içinde hayırlısı olsun

Aileniz kabul etmiyor ise yapacak tek bir şeyiniz var. Bir süreliğine çocukları babaya bırakacaksınız.
Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama şu durumda başka yapacak bir şey yok.
Benim bir tanıdığımda aynı durumu yaşadı.
Boşanmak zorundaydı ve çocuklarla düzen kurması imkansızdı.
Çocukları babaya bıraktı.
Babaanne vs büyüttüler.
Tabi bu süreçte gördü çocuklarını.
Çocuklar reşit olunca da zaten biri anneyle kalmaya başladı.
Diğeri babasıyla kalmaya devam etti.
Anneyle sürekli görüştüler.
Anlayış göstermek zorundalar zaten başka ne yapabilirdi kadın

Esra Erol'a konu olursunuz valla.
Ayrıca kocanla tencere kapak olmuşsunuz.
Boşanmayın sakın. Sizi birbirinizden başkası çekemez.
Kocamla benim aramda dağlar fark var lütfen anlamadığımız şeylere böyle şeyler yaşamayalım lütfen faydası olmaz çünkü elestiriniz kırıcı

Keşke böyle bişey olsa benimkide ama rezillik çekmem için elinden geleni yapan bir insan düşünün ta kendisi. Küçük oğlumu anneme alıp gittiğimde bile maddi anlamda ailesini uyarmıştı sakın beş kuruş vermeyin diye sağolun tşk ederim

Allah bozmasın arkadaşım çok sevindim anneniz adına inşallah benim içinde hayırlısı olsun
Lütfen kendine değer ver.
Şu yaşına ne zaman geldiğini anladın mı?
Zaman çok acımasız.
Bri hata yapmışsın kaçmışsın ama kendini affetmek ve önüne bakmak zorundasın
Senin yaşında kardeşim var. Lütfen kendine değer ver kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…